Infant-toddler Bewertungen 161

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Köpte igen från Infant-toddler då jag har varit väldigt nöjd de andra gångerna. Gjorde köpet under helgen och frågade om det gick bra att hämta produkten samma dag (en söndag!). Fick svar direkt och d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min son älskar produkterna vi köpte hos er. Jättefin raketlampa och schack-spel precis som vi förväntat oss. Vi fick ingen orderbekräftelse dock, men bara någon dag senare så kunde vi hämta ut paketet... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Har handlat på sidan vid flera tillfällen och produkterna har alltid kommit hela och välpackade så finns inget att klaga på där, men jag har ibland upplevt problem med sidan vid beställning och händer... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bor i Malmö, dagen efter att jag beställt min vara får jag ett samtal där de undrar om de kan komma och lämna varan hemma hos mig. Två timmar senare lämnades varan över till mig, vilken bra service! Ö... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Online-Marktplatz
  2. Babyausstattungsgeschäft
  3. Kinderbekleidungsgeschäft
  4. Kindermöbelgeschäft
  5. Beleuchtungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Webbutik www.infant-toddler.se Hållbara och ekologiska saker till barn.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Wow vad fina saker

Wow vad fina saker, och snabb leverans!

9. Mai 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett! Vi önskar dig en fortsatt trevlig vår.

Våtservett hållaren är bra

Våtservett hållaren är bra.
Goki tåget är precis vad jag förväntat mig av goki.

4. Mai 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig vår.

Allt bra!

Allt bra! Bra och snabb service

1. Mai 2021

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut finaste sortimentet och…

Absolut finaste sortimentet och superfin service. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

17. April 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett! Vi önskar dig en fortsatt trevlig helg

Fina leksaker

Fina leksaker. Bra kvalité

16. April 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig helg!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mycket fin docka i bra kvalité

Mycket fin docka i bra kvalité. Snabb leverans och smidigt att betala med Klarna.

12. April 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett! Vi önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Bra grejer

God kvalitet, enkel att montera

31. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig påsk!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALLTID fantastisk service å utbud från…

ALLTID fantastisk service å utbud från Infant & toddler! :) Tusen tack Hélen & Stefan!

29. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack Sandra för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi gör alltid vårt bästa för att ni kunder ska få den bästa servicen och hållbara, giftfria och fina produkter till era barn. Vi är så glada över att du tycker vi lyckats med vårt mål och är otroligt tacksamma för att få ha dig som kund hos oss. Vi önskar dig en fortsatt trevlig vår!

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans och varan var precis som jag trodde!

24. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett.
Vi önskar dig en fortsatt fin vår!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra pris och supersnabb frakt!

Köpte en trybike trehjuling till ett riktigt toppenpris. Beställde en måndag vid lunch och redan tisdag fm hade den kommit!

24. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att do tog dig tid att skriva ett. Hoppas ni får många roliga stunder med er fina Trybike. Ha en fin vår!

Trevlig kommunikation

Fina varor, snabb leverans och trevlig kommunikation med säljare.

14. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett! Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Snabb leverans.

3. März 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så trevlig butik och supersnabb…

Så trevlig butik och supersnabb leverans!

22. Februar 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett! Vi önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

Väldigt fint utbud

Väldigt fint utbud. Otroligt snabb leverans, väl packat och snabb återkoppling vid frågor.

15. Februar 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Va roligt att allt gick bra och presenten blev lyckad. Vi önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Supersnabb leverans!

6. Februar 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig kväll!

28. Januar 2021

Antwort von Infant-toddler

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva ett. Vi önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr