Das sagen Bewerter

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ilonsi är verkligen ett superbra företag! Kläderna är verkligen så fint och det är verkligen så troligt att tjäna pengar enkelt genom ens egna shop! Kan däremot tyvärr inte sätta en 5/5 då det tyvärr... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

CAMBOTTLE Teamet- vill verkligen ta ett ögonblick för att tacka ILONSI för det fantastiska samarbetet! Ert stöd och engagemang har varit ovärderligt för oss, och vi uppskattar verkligen den passion ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lätt och snabbt att registrera sig och koppla sina sociala medier. En app att ladda ner, så bra. Lätt att ansöka för att dela länkar och så kul att man kan få förfrågningar från företag. Så himla... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mitt samarbete med ILONSI har varit helt magiskt! De har varit så proffesionellt i kommunikation och allt runtomkring det. Positiv överraskad blev jag även av hur tillmötesgående de var. Snabb lev... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Affiliate-Marketing-Service

Vom Unternehmen geschrieben

ILONSI is a platform that allows businesses, whether they sell digital subscriptions, products, or services, to connect with and subscribe to thousands of influencers' ILONSI shops, paying only for results. It offers a cost-effective way for companies to boost revenue while providing influencers with an opportunity to generate additional income.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I think it’s great

I think it’s great! It’s a little bit complicated in the beginning, but if you just asks them on their insta they will help you!!

9. Februar 2025

Hi Tyra,

Thank you so much for your kind words! We’re glad to hear you’re enjoying ILONSI. We understand that it can be a bit tricky at first, but we’re always here to help! Don’t hesitate to reach out to us on Instagram anytime, we’re happy to assist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt ny unik influencer plattform!

Väldigt ny unik influencer plattform!

Använder plattformen som företag.
Har precis skapat ett konto och börjat utforska plattformen. Väldigt användarvänlig och man kan enkelt skicka förfrågningar till profiler och dem kan ansöka om att lägga till dig och dina produkter.
Har redan fått ett samarbete med en profil och hoppas nu på ännu fler!

Bättre kundservice får man verkligen leta efter.

Är du ett företag och vill öka ditt företags och produkters uppmärksamhet? Testa Ilonsi, det är allt jag kan säga!

8. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så hemskt mycket för din fantastiska recension Adam! Vi är verkligen glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med ILONSI och att plattformen har varit användarvänlig för dig som företag.

Eftersom vi är en relativt ny plattform, kommer vi ständigt att förbättras och vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du redan har fått ett samarbete med influencers. Tillsammans kommer vi skapa något fantastiskt!

ILONSI Teamet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great company and flexible to work with…

Great company and flexible to work with and great service!

7. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’ve had a positive experience with ILONSI as a company. It’s a pleasure working with you, and we’re always here to provide great service and flexibility. We look forward to continuing our collaboration!

så härliga

så härliga! enormt bra kundservice, svarar snabbt och genuint! även så kul att svenska influencers med mindre konton får bra möjligheter!

7. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för din fina recension Evlina! Vi är så glada att höra att du uppskattar ILONSI. Vår kundservice finns alltid här för att hjälpa till och vi strävar efter att ge bästa möjliga stöd.

Vi är oerhört glada över att kunna ge svenska influencers med mindre konton fantastiska möjligheter att växa, synas och skapa fler samarbeten. Din feedback värmer oss verkligen! 😊

So far has ILONSI been the BEST

So far has ILONSI been the BEST, everyone is very kind och nice. Even if you have many questions they will take their time and answer!💕

6. Februar 2025

Hej Linnea,

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med ILONSI. Vårt team finns alltid här för att hjälpa till, och det är underbart att veta att vi har kunnat stötta dig med alla dina frågor. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord! Tusen tusen tack : )

So nice

I like this platform very much. Easy access and communication.

They are all helping me with Everything i need. I can really recomend them!

6. Februar 2025

Hi Emilia,

Thank you so much for your kind words! We’re thrilled to hear that you’re enjoying the platform and that our team has been able to assist you. Your recommendation means a lot to us, and we’re excited to continue supporting you. If you ever need anything else, don’t hesitate to reach out!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Underbara att arbete med!

3. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Susanna! Det betyder mycket för oss att höra att du tycker om att arbeta med oss. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa varandra och skapa framgång tillsammans! 😊💙

Love it!

I love it and i love Everyone working on ilonsi. So kind and They are all helping me with Everything i need. I can really recomend them!

1. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Thank you so much for your kind words! 😊 We’re thrilled to hear that you’re enjoying your experience with ILONSI and that our team has been helpful. We truly appreciate your recommendation and are so happy to have you as part of the family! 💙 Feel free to reach out if you need anything – we’re always here to support you! 🚀

Best regards
The ILONSI family

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktig trevlig och stöttande support

Riktig trevlig och stöttande support! Rekomendersr deras socialamedia program för att växa som tex influenser inom samarbeten osv.
Hjälpsamma och positiva!

3. Februar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Valentina! 💙 Vi uppskattar verkligen din fina recension! Det betyder mycket för oss att du gillar vår support och vårt sociala medieprogram. Vi är här för att stötta dig på din resa och ser fram emot att följa din tillväxt inom samarbeten!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något – vi är alltid här för dig! 😊

Bästa Hälsningar

Du kan lita på ILONSI!

Ett grymt företag som är 100% genuint! Fick en jättebra service och är supernöjd! Kommer fortsätta att jobba med ILONSI <3

27. Januar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så hemskt mycket för din fina recension Linn! Det betyder verkligen jättemycket för oss på ILONSI att höra att du är nöjd med vår tjänst och ser oss som ett genuint företag. Vi vill också passa på att säga att du är så otroligt duktig, menar verkligen det! Du är en stjärna! 💫 Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta med dig och följa din resa Linn!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har jobbat med Ilonsi flera gånger nu

Har jobbat med Ilonsi flera gånger nu. Så trevliga och omtänksamma människor. Man kan förlita på de upp till 100%

14. Januar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Elisabeth, för dina fina ord och ditt förtroende! 🙏 Vi är så glada över att få arbeta med dig och att du känner dig trygg med oss. Det är precis det vi strävar efter – att skapa en familjär och pålitlig plattform för alla våra medlemmar. Tack för att du är en del av ILONSI-familjen! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alltid lätt att samarbeta med.

Alltid lätt att samarbeta med.

13. Januar 2025

Antwort von ILONSI

Tack, Tryggve! Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot fler framgångsrika samarbeten med dig vännen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andra gången jag jobbat med ILONSI

Andra gången jag jobbat med ILONSI. Alltid lika bra, väldigt professionella i sitt bemötande, tydliga instruktioner och super enkla att kommunicera med. Ser fram emot att jobba med er igen!✨

9. Januar 2025

Antwort von ILONSI

Tack så mycket för dina fina ord och för att du är en del av ILONSI Familjen! Det gläder oss att höra att du uppskattar vårt arbete och att du haft en positiv upplevelse med oss (betyder jättemycket för oss). Vi ser jättemycket fram emot att samarbeta med dig igen snart Madelene!😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Riktigt smidigt företag att ha o göra…

Riktigt smidigt företag att ha o göra med.

19. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tusen tack, Investment Couple! Vi uppskattar verkligen att höra det från er och detsamma gäller för oss. Det har varit superenkelt att jobba med er och vi ser fram emot fler samarbeten framöver. Önskar er en riktigt god jul och ett gott nytt år. Tack för ert trevliga omdöme om oss!

ILONSI-familjen

Så fint samarbete!

Jag hade ett riktigt bra samarbete tillsammans med ILONSI, tydligt, snabba på att svara och oerhört vänliga och trevliga!

19. Dezember 2024

Hej Sandra!

Stort tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du haft ett bra samarbete med oss. Vi strävar alltid efter att vara tydliga, snabba och vänliga, så det betyder mycket att du uppskattade det. Vi ser fram emot fler samarbeten framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Teamet på Ilonsi jobbar hårt och gör…

Teamet på Ilonsi jobbar hårt och gör ett fantastisk arbete jag har känt VD Cevat länge och tror att Ilonsi kommer ha en ljus framtid :) Heja!

16. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tusen tack Christian, du är bara för snäll! Vi uppskattar de fina orden om ILONSI och det är så kul att göra vår resa med dig, menar verkligen det. Vi önskar dig en god jul och ett gott nytt år, vännen. 🎄

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har varit fantastisk upplevelse att…

Det har varit fantastisk upplevelse att arbeta med ILONSI. De är engagerade och lyssnar alltid på mina önskemål🥰. Och väldigt snabba med att svara

16. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Raida! Vi är så glada att höra att du haft en fantastisk upplevelse med oss. Vi älskar att arbeta med engagerade personer som du och vi ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tusen tack för de fina orden! 🥰

Underlättar väldigt mycket

Underlättar väldigt mycket, bra hjälp!

15. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så mycket, Emilia! Vi är jätte glada att höra att vi har kunnat underlätta för er. Vi på ILONSI Familjen ser fram emot att fortsätta vårt samarbete med dig och uppskattar att du är en del av ILONSI.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Älskar det ni gör och att ni alltid är…

Älskar det ni gör och att ni alltid är så positiva. Ser fram emot att samarbeta med er ❤️

12. Dezember 2024

Antwort von ILONSI

Tack så hemskt mycket, Erik, för er fina recension om ILONSI!
Vi blir verkligen superglada av dina värmande ord. Er positivitet smittar verkligen, och vi ser fram emot fler fantastiska samarbeten. Tillsammans kommer vi att skapa något riktigt coolt!

ILONSI Familjen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr