IJsland Tours Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Net terug van een 14 daagse rondreis door Ijsland die was samengesteld door Ijsland Tours met de wensen van ons. Ben zeer tevreden over hoe deze vakantie is ingericht, waar je een iets langer verblijf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn, behulpzaam, meedenkend, tijd voor je makend, team die alles weten over IJsland. Voor ons waren de vliegreis, huurauto en voor 3 weken de accommodaties, in uitgebreid overleg met Linde geregeld;... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op een beurs in contact gekomen met IJsland Tours. Hebben gekozen voor IJsland in een Notendop met 1 extra dag in Reykjavik van 4 tot en met 12 mei ‘26 Door jullie zeer uitgebreide route gids die la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vooraf een mooie duidelijke offerte met leuke tips en ideeën. Goed geregelde reis, met betrouwbare partners (Iceland air, Hertz, vaste hotelketens, waarvan wij alleen Fosshotel Nupar tegen vonde... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Als echte IJsland specialist vind je bij IJsland Tours een breed reisaanbod, van individuele reizen tot groepsreizen IJsland in zomer en winter.

Hervorragend

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima georganiseerde reis

Prima georganiseerde reis. IJsland Tours regelt alles prima en komt afspraken na. Wanneer er iets is, zijn ze snel bereikbaar. Echt een aanrader!

25. August 2025

Antwort von IJsland Tours

Bedankt voor de mooie beoordeling!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ijslands Tours maat op koers

Ijslands Tours heeft onze 22 daagse Ijsland toer op maat verzorgd. De vliegop tocht door Icelandair was luchtig okay, De huurauto van Herz verrastte ons door de aanwezigheid van een navigatiesysteem.
De guest hotel houses waren goed verzorgd en vaak mooi gelegen.
Ijsland is een natuurlijke wondere wereld...
Mede mogelijke gemaakt door Ijsland Tours!

23. August 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fine begeleiding en heeeel veel tips…

Fine begeleiding en heeeel veel tips gekregen wat te doen op de locaties waar we verbleven. Ook tijdens de reis reageren ze snel en adequaat als er iets is of als je vragen hebt. Was een topvakantie!

19. August 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!

Diskobaai Droomreis

Ik heb de Diskobaai Droomreis gemaakt. Alles was voortreffelijk geregeld. Ik heb een mooie reis gemaakt. Het vervoer stond bijna altijd al klaar bij aankomst. En de ontvangen informatie over de reis was goed voor elkaar.

24. Juli 2025

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn dat u zo'n mooie tijd in Groenland heeft gehad! Bedankt voor uw mooie review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles was heel goed geregeld

Alles was heel goed geregeld. Vlucht, autohuur, hotels heel erg fijn. Veel documentatie, mooie suggesties voor de route en bezienswaardigheden. Eigenlijk was het perfect geregeld.
Bedankt!
Het betreft een rondreis op IJsland met onze volwassen kinderen. Prachtige vakantie.

14. Juli 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en fijn om te horen dat u met elkaar zo heeft genoten van de reis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima organisatie van een droomreis

Prima organisatie: compleet ontzorgd voor accommodaties die vrijwel allemaal 5sterren waren voor ons. Super excursies geregeld geheel naar onze wens die ook uitstekend uitpakten. Reisbeschrijving met veel leuke opties en to the point mbt waar we langs konden/zouden.

26. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze service en fijn om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een geweldige reis waar alles tiptop was geregeld. Aanrader!

Na goed vegelijken en bellen met verschillende aanbieders kwamen we uit op Ijslandtours. Zij wisten het meest te vertellen, uit eigen ervaring ook, en hadden de perfecte reis voor ons, een reis met huisjes. Compleet met vlucht en auto. En het was subliem.
De informatie vooraf was uitgebreid en heel fijn om onze route en wat we wilden zien te plannen. Vooral de kaart en de Dominicus waren fijn, maar ze hebben nog veel meer. Goed bereikbaar en fijn advies over welke excursies echt de moeite waard zijn. Toen we onderweg een keer wat hulp nodig hadden waren ze meteen bereikbaar en kwamen met super advies.
De route en afstanden waren uitgekiend, zodat we onderweg allerlei uitstapjes naar watervallen en canyons konden doen. Bijzondere lokaties ook zoals die prachtige appartementen midden in een lavaveld.
Natuurlijk had je ook google maps nodig, dan weet je waar de supermarkt zit en waar je kunt eten.
Kortom, wie naar Ijsland wil krijgt van Ijjslandtours beslist geen spijt, integendeel.

19. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Fijn dat u terugkijkt op zo'n mooie reis! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling, wat een leuk compliment! Wij wensen u mooie reisherinneringen!

Ervaring met IJsland tours

De informatie was heel duidelijk. De geregelde overnachtingen op prachtige lokaties. Het gehuurde voertuig voldeed geheel aan onze verwachtingen.

25. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u een mooie reis heeft gemaakt en onze service heeft gewaardeerd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IJsland tours een top organisatie…

IJsland tours heeft voor ons een geweldige reis samengesteld. Ze waren in de voorbereiding ook steeds makkelijk en laagdrempelig bereikbaar voor onze vragen. Op een vriendelijke en professionele manier zijn we steeds te woord gestaan. Feedback, ook na de reis wordt direct en serieus opgepakt. Een echte aanrader dit reisbureau

25. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor de mooie review! Wij worden er heel blij van te lezen dat u zo genoten heeft van de reis en wij de 'weg er naartoe' makkelijk hebben kunnen maken.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb de reis via internet geregeld

Ik heb de reis via internet geregeld. Snelle reactie en alles duidelijk uitgelegd. We kregen bij de reispapieren routebeschrijvingen van dag tot dag en veel tips. Dit werkte voor ons perfect. We hadden excursies al bijgeboekt, waarvan er helaas twee niet zijn doorgegaan. We kregen meteen een reactie van Ijsland tours. De refund was bij thuiskomst binnen een dag geregeld. Kortom wij zijn zeer tevreden over Ijsland tours. Duidelijke communicatie en snelle reacties.
Onze reis naar Ijsland was fantastisch.

24. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn om te horen dat u onze service heeft gewaardeerd en een mooie reis heeft gehad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben een geweldige reis gehad met dank aan de goede organisatie van Ijslandtours!

We hebben een geweldige reis gehad. Ijsland tours had alles erg goed voor ons geregeld en met ons mee gedacht over onze plannen en bij vragen.
De reissuggesties voor onderweg waren duidelijk en waren onze leidraad voor mooie stops onderweg.
De auto en de hotels waren prima! We hadden het zelf zeker niet beter kunnen regelen.

4. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u zo'n geweldige reis heeft gehad, hopelijk kunt u nog lang nagenieten!

IJsland is fan-tas-tisch!

Een fantastische fly-drive gedaan door west- en zuid IJsland. Werkelijk een adembenemende wereld! De vliegreis met Iceland Air ging voorspoedig, de auto stond klaar bij het vliegveld.
Voor de boeking uitgebreid telefonisch contact gehad met IJsland Tours. Enthousiaste, deskundige medwerkers die meedenken, adviseren en tips geven. De budgetaccomodaties waren prima: kleinschalig, ruime kamers, schoon, goede bedden. Voorafgaand aan de reis veel documentatie ontvangen met een uitgebreide routebeschrijving met alle mooie plekjes. Dat zijn er veel en de meeste liggen op betrekkelijk korte afstand van elkaar. Daarnaast zijn de autoritten door het indrukwekkende landschap bepaald geen straf. In ons enthousiasme hebben we 1700 km gereden in een week. Je kunt lange dagen maken, als de zon niet onder gaat.
De hoofdstad overgeslagen, maar een bezoek gebracht aan Grindavik, een bijna verlaten dorp, dat de afgelopen jaren bedreigd werd door lavastromen. Dan ervaar je een beetje hoe het moet zijn om op of tussen vulkanen te leven.

8. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor deze enthousiaste woorden! Wat leuk om te horen dat u zo heeft genoten van de reis en onze service heeft gewaardeerd!

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld, huurauto, vluchten, hotels. Het bijgeleverde reisschema met suggesties per dag wat te bezoeken was erg nuttig en goed uitvoerbaar.

13. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Geniet van de gemaakte herinneringen en ongetwijfeld mooie foto's!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IJSLAND ronde gemaakt waarin we hebben…

IJSLAND ronde gemaakt waarin we hebben mogen genieten van de erg mooie landschappen en uitzichtpunten in 10 dagen en zelfs dat is tekort als je alles wil zien en ook wil hiken tussendoor.
Weersomstandigheden zijn veranderlijk, laagjes werkte prima met soms regen (ook bij sneeuw of bij harde wind) kleding.
Golden circle doet tekort aan het land,

10. Juni 2025

Antwort von IJsland Tours

Fijn dat u zo van de reis genoten heeft! Bedankt voor uw mooie beoordeling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat hebben wij een fantastische reis…

Wat hebben wij een fantastische reis gehad in Ijsland.
Het was tot in de puntjes georganiseerd door ijsland tours.
De route, de hotels, de excursies.
Echt een aanrader voor wie naar ijsland wilt.

14. Mai 2025

Antwort von IJsland Tours

Wat leuk om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne ervaring gehad met ijsland tours

Fijne ervaring gehad met ijsland tours. Na kennismaking aangegeven wat we van onze reis verwachten. Daarna via mail een uitgebreid reisvoorstel gehad waar we nauwelijks nog iets aan hoefden te veranderen. Hotels,huurauto, vliegreis, alles was perfect in orde.

22. April 2025

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn om te horen dat u onze service zo heeft gewaardeerd en dat de reis naar wens verlopen is!

Geweldige reis

We hebben een geweldige reis gehad met een groep van 28 personen, contact en organisatie TOP! De gletjser wandeling was prachtig. De gids en chauffeur waren leuk, eten heerlijk, Hotels prima, excursies top. Heel goed geregeld. Zeer tevreden.

3. April 2025

Antwort von IJsland Tours

Super om te horen, dank je wel en hopelijk denken jullie nog vaak (en met veel plezier) terug aan deze mooie reis!

Uitstekende reisorganisatie

Zeer goed georganiseerde reis met erg veel informatie vooraf. Prima hotels en cabins en een fijne 4x4 auto.
Wij hebben hierdoor een fijne reis gehad en zullen zeker weer bij ijslandtours boeken

16. März 2025

Antwort von IJsland Tours

Ontzettend leuk dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad! Bedankt voor de mooie beoordeling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

IJsland tours had de reis voor ons…een beleving om nooit te vergeten

IJsland tours had de reis voor ons perfect geregeld. De hotels waren alle 4 geweldig en anders. De 1e in Reykjavik, alles op loopafstand, 2e Katla, wat tegen een berg aan ligt en een mooi uitzicht had op het landschap. Eten was zalig, we zijn voor het buffet gegaan. Maar ook ala carte is mogelijk. 3e was in Reykholt en ook die was charmant, diner tegen over genuttigd bij Restaurant Mika, ontbijt bij het hotel prima.
4e in Njarðvik ook een dikke prima.
De reis/autohuur was goed geregeld en hoeven ons nergens zorgen om te maken. We hebben genoten van onze bucketlist reis en das mogelijk gemaakt door IJsland tours, zou t zeker aanbevelen. Top reis !!!!!!
Super bedankt voor alles.
"Roelie"

24. Februar 2025

Antwort von IJsland Tours

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en feedback! Fijn om te horen dat u het zo naar uw zin heeft gehad en een mooie reis heeft gemaakt!

Enthousiast en persoonlijk contact

Goed persoonlijk contact met uitleg van mensen die weten waar ze het over hebben. Weten je te enthousiasmeren met passie voor het (IJs)land.
Wij moeten er nog naar toe (september 2025) en komen nog terug met onze ervaring, maar kunnen ons niet voorstellen dat het gaat tegenvallen.

23. Januar 2025

Antwort von IJsland Tours

Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent en onze service en manier van werken zo heeft gewaardeerd!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr