hummel Bewertungen 286

TrustScore 2 von 5

2,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte to sæt fra Hummel. Jeg fik hvad jeg bestilte, der var hurtig levering og jeg var opdateret fra jeg trykkede bestil til jeg modtog varerne. God oplevelse!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er simpelthen alt for dårligt. Varerne bliver ikke sendt afsted, og der kommer hele tiden nye datoer for, hvornår de kan levere. Der er tilsyneladende ikke styr på noget som helst. Endnu en ga... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De reklamerer med et meget simpelt budskab i en annonce; “SPAR MINDST 50% PÅ ALLE KLUBTRØJER”, men når man klikker ind på siden, så findes den rabat ikke. Når man skriver og spørger ind til rab... Mehr ansehen

2,1

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Hurtig og præcis levering

9. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ind til videre har jeg ikke haft…

Ind til videre har jeg ikke haft problemer med at handle hos Hummel, elsker deres Design, og når jeg har købt sko og tøj har det passet mig fint...Så det er Øv at se når andre ikke har fået den oplevelse. Jeg er sikker på at Stadil vil rette op på det.

10. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er simpelthen alt for dårligt.

Det er simpelthen alt for dårligt.

Endnu en gang er det kunderne, der står tilbage og må vente, mens en leverandør ikke lever op til det, der er lovet.

27. Februar 2026

Ulovligt 29kr

Tager ulovligt 29kr. returnerings gebyr, selvom de jf. købeloven skal returnere det fulde beløb, på 14 dages fortrydelsesret. Kan ikke anbefales.

27. Februar 2026

Absolutely Horrible Customer Service

Absolutely Horrible Customer Service – Extremely Disappointing Experience

I have been trying to get a refund for my order for several weeks now, without any success. The jersey I received was significantly smaller than the stated size, making it unusable.

Unfortunately, customer service has been no help at all. Dorte from the support team keeps sending the same repeated response, stating that she cannot assist me because I did not take photos of the jersey. No alternative solution has been offered, and there has been no real attempt to resolve the issue or support me as a customer.

It is incredibly disappointing that a brand like Hummel shows such little care once a problem arises. Instead of helping, I feel like I have to fight just to get my money back.

This has been one of the worst customer service experiences I’ve had. I will not shop here again, nor would I recommend it to anyone.

18. Februar 2026

Deres kundeservice svarer ikke

Deres kundeservice svarer ikke.
Da jeg har tjekket ud, opdager jeg, at der både we en velkomstrabat og også en ekstra rabat på nedsatte varer.

Jeg skriver straks til dem, og spørger, om de kan nå at redigere ordren.

Men her 14 dage senere, har jeg intet hørt.
Dyre lærepenge, da det var en stor ordre. Varene er kommet og det fulde beløb trukket på min konto.

Jeg køber ikke på deres onlineshop igen.

1. Februar 2026

Tager ulovligt gebyr.

10. Februar 2026

2 gange forkert størrelse

Det er simpelthen useriøst.

Jeg bestiller et par sko til min dreng i str. 25, men de ankommer i str. 24.
Skoene bliver returneret, og jeg bestiller derefter et nyt par i str. 25.

I dag ankommer der igen et par sko – denne gang i str. 23.

Så nu skal jeg endnu engang bruge tid på at skrive med kundeservice og pakke dem ned for derefter at køre dem retur til pakkeshoppen.

Jo vist var skoene billige, men de har kostet mindst lige så meget i tid med frem og tilbage til pakkeshoppen.

3. Februar 2026

Hurtig service!

Bestilte mine varer kl 14:30, næste morgen kl 08:00 lå de ude foran min dør med Dao.
Skulle bytte én af mine varer - på dag 2 får jeg en besked om at de har modtaget min vare, på dag 3 har jeg udbetalingen til min konto for denne vare.

Hurtigste service jeg har oplevet!

8. Januar 2026

Elendig kundeservice!!

Elendig kundeservice!!

Jeg fik et par bukser i julegave, som der var hul i.
Jeg sendte dem retur og skrev en mail om returårssagen og, at jeg ønskede et par nye bukser.
Jeg fik svar efter over en uge, at de ikke kunne tilbyde mig bukserne igen, da de ikke havde dokumentation for min reklamation. Og på lageret var retur pakken allerede kasseret.
Da mit kamera på min telefon har været i stykker, har jeg ikke kunne tage et billede. Derfor skrev jeg til dem.

Jeg køber ikke herfra igen og vil heller ikke anbefale det.

12. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra Hummel

Efter at have bestilt en størrelse large modtog jeg en størrelse small. Jeg gør hummel opmærksom på dette og fremsender dokumentation, hvorefter jeg returnerer pakken. Da pakken er returneret, hævder de at de ikke har modtaget pakken og ønsker ikke at tilbagebetale mine 650 kr.

Handel aldrig med Hummel, de er rent bedrag. Først sender de den forkerte varer og ønsker derefter ikke at tilbagebetale de fulde beløb for en vare jeg aldrig har modtaget.

Hold jer langt væk

6. November 2025

Jakke

Vel anbefale ikke at handle der. Har købt en vinter jakke temlìĝ dyr den gik i stykker efter kort tid. De har aldrig svaret svaret. Så måtte købe en ny .selvfølgelig et andet sted.men meget dårlig service.

9. Januar 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

ingen kuneservice

Jeg bestiller varer 27/12 om aftenen. Fortryder og sender en mail (som foreskrevet) 28/12 om morgenen. Intet svar.. Får besked om, at min varer er afsendt 2/1. Jeg kan så sende min ordre tilbage og betale 29kr for det. Kundeservice er værdiløs - jeg får først svar på mine henvendelser 7/1 - samme dag, som jeg får mine penge tilbage.. De to stjerner skyldes, at jeg trods alt fik min penge hurtigt tilbage, men køber ikke fra Hummel i dag - det er deres kundeservice simpelthen for ringe til.

27. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Et broget forløb

Der er gået flere ting galt, da jeg handlede hos hummel.dk.

Det største problem er bestemt, at min bestilling fra d. 17. december ikke nåede frem til jul. Pakken står blot som registreret hos DAO, det er hvad man ved.
Da jeg kort før jul ringede og spurgte "kundeservice", hvor pakken blev af, var svaret "jaaa, vi har jo godt set din e-mail også, men der er nogle problemer med DAO". Det fritog dem tilsyneladende for at besvare mailen, hvori jeg også forespurgte til manglende rabatkupon og fri fragt for at melde mig ind i deres kundeklub? Det mangler fortsat.

I dag - 12 dage efter ordren blev lagt - har jeg så forgæves forsøgt at ringe til kundeservice igen. Men af 2 omgange er jeg blevet kastet af linjen efter præcis 20 minutter. Så de må jo have et system, der vinker farvel til kunderne, når man er ihærdig?

Men det kunne være fedt lige at få en kompetent person i røret, som ville gøre det rette: At efterlyse pakken, sige "den klarer vi som virksomhed naturligvis, så du ikke skal bøvle med det" og så ellers sende en ny pakke, hvis de magter det.... Evt. lige følge op på første e-mail, hvis studentermedhjælperne derinde kan klare den opgave.

Alt i alt en suuuper dårlig oplevelse fra noget jeg ellers betragtede som en stor og seriøst virksomhed. Skindet bedrager.

REDIGERET: Jeg har efterfølgende talt med Dorte fra kundeservice, der var venlig, kompetent og formåede at vende oplevelsen på en positiv måde, så den ikke længere er under alt kritik - selvom forløbet alt i alt frem til i dag har været jammerligt.

29. Dezember 2025

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr