Humlebæk KøreskoleBewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kunne aldrig ønske mig et andet sted at have taget kørekort. Jeg har haft den bedste oplevelse og vil klart anbefale Humlebæk Køreskole til alle jeg møder på min vej;) Teoritimerne er Hygge... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

På Humlebæk Køreskole er mit mål at tilbyde eleverne en professionel og kvalitetsfyldt undervisning både i teorilokalet, i skolevognen og på kørebanerne. Jeg lægger stor vægt på at tilpasse undervisningen efter hver elevs individuelle behov og stræber efter at opretholde et højt niveau gennem hele forløbet. Jeg er en engageret og nærværende kørelærer, der gør undervisningen både lærerig og sjov.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil helt klart anbefale til alle…

Jeg vil helt klart anbefale til alle Humlebæk køreskole. Det var en fantastisk og professionel oplevelse som min datter fik. Fahad var en super god kørelærer. Imødekommende, venlig i sin kommunikation, omsorgsfuld, opmærksom, tålmodig, så det var en rar oplevelse at lære at køre. Min datter følte sig især velkommen til teoriundervisningen, hvor der blev værnet om alle eleverne med sodavand, hjemmelavet mad og kage. Kæmpe 5 stjerner herfra og en shoutout til Fahad!!

12. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Humlebæk Køreskole er en utrolig god…

Humlebæk Køreskole er en utrolig god køreskole med en fantastisk kørelærer. Vores datter bestod sin køreprøve og fik sit kørekort meget hurtigt. Dette skyldes først og fremmest den store professionalisme i skolen og en rigtig god formidling af både den teoretiske og praktiske undervisning. Jeg anbefaler Humlebæk Køreskole af hele hjertet til alle. Stor tak for hjælpen!

11. Mai 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Humlebæk køreskole er en fantastisk…

Humlebæk køreskole er en fantastisk køreskole. Jeg ville anbefale til alle. Fahad er en sødt og tålmodigt menneske. Teoritimerne er hyggelige, og fahad er god til at gøre undervisningen spændene. Kan kun anbefale Humlebæk køreskole🙌🏽🙌🏽🙌🏽

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At tage kørekort hos Humlebæk køreskole…

At tage kørekort hos Humlebæk køreskole kan jeg helt klart anbefale, ikke nok med at teori timerne bliver gjordt spændende og interessante. Var selve køretimerne også rigtig gode, jeg følte mig tryg ved at køre på vejene og jeg rykkede mig hurtigt.
Og det har været rigtig godt at have den samme lære med igennem det hele, også også en der har styr på hvad han laver.
Klar anbefaling hvis du vil have dit kørekort på første forsøg. For det kommer man til.

17. April 2026

Anbefaling

sød, dygtig og engageret kørelærer!
Han er god til at få en til at føle sig tryg og slappe under kørsel med hans gode humør, samtidigt med at han guider en igennem de hyppigste problemstillinger i henholdsvis teori og køreprøven.
Bestod både teori og køreprøve i første forsøg. Kan Klart anbefales👍💪

21. April 2026

Kæmpe fan

Teoritimerne er Hyggelige, og lærerige med sodavand og god stemning og føles meget kortere end de varer.
Forløbet er gået lynhurtigt og med det bedste selvskab!
Fahad vil hans elever det bedste og gør alt for at give os kørekortet så hurtigt og sikkert som han kan.
Jeg har sat stor pris på den tryghed jeg har haft på vejene med hjælp af Fahads store støtte gennem hele forløbet.

22. April 2026

Anbefaling til humlebæk køreskole

Jeg har intet dårligt at sige om Humlebæk køreskole. Det har været en fornøjelse at tage kørekort hos Fahad, som er et enormt tålmodigt og omsorgsfuldt menneske. Der var altid fyldt med god stemning, sodavand og lækker mad til teoritimerne som alle på holdet har sat stor pris på. Jeg vil anbefale køreskolen til en hver.

15. April 2026

Humlebæk køreskole

Kan varmt anbefale Humlebæk køreskole. Virkelig professionelt sted der gjorde alt for at hjælpe med at få mit kørerkort så hurtigt som muligt..
så kun ros her fra 👍

14. April 2026

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Teori blev gjordt interessant og meningsfuldt at følge med i, og køretimerne var trygge og lærerige. Fahad er en dygtig formidler og man kan både mærke hans engagement og glæden ved at lære fra sig.
Hele forløbet har været helt i gennem skønt.
Jeg kan virkelig anbefale

8. April 2026

1000 tak for anmeldelsen Esther, det sætter jeg virkelig stor pris på 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fahad is a great guy who showed me all…

Fahad is a great guy who showed me all the tricks and let me pass the exam smoothly. He speaks English well, I would recommend him to anyone looking for instruction in English as well.

26. März 2026

Thank you very much for the nice review Yunus, I really appreciate it 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et helt fantastisk forløb…

Jeg har haft et helt fantastisk forløb med Fahad på Humlebæk Køreskole🥳
Fahad er super sød og behagelig at være i selskab med.
Jeg kan anbefale alle der vil tage kørekort at tage kontakt til Humlebæk Køreskole.
Jeg giver 10+ ud af 10 stjerner

25. März 2026

1000 tak for den fine anmeldelse Anders, det sætter jeg stor pris på 😊

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Fahad er super god til at lærer fra sig og hjælpe med at forstå ting, hvis man ikke forstår det første gang. Til teori timerne er fahad så sød han tilbyder noget aftensmad ca halvvejs igennem.

24. Februar 2026

Antwort von Humlebæk Køreskole

Tak for anmeldelsen Mads, det sætter jeg stor pris på ☺️

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales. Fahad er en dygtig og tålmodig kørelærer, der skaber en god og tryg stemning både i teori og køretimerne. Man føler sig godt forberedt og i sikre hænder hele vejen igennem.

24. Februar 2026

Antwort von Humlebæk Køreskole

Tak for anmeldelsen Emil, det sætter jeg stor pris på ☺️

Mega godt

Fahad er professionel og pædagogisk. Teoriundervisningerne er hyggelige og med lækre snacks. Køretimerne er lærerige, og mega smart planlagt så man undgår fra. Kæmpe anbefaling herfra!

3. Februar 2026

Antwort von Humlebæk Køreskole

Tak for anmeldelsen Lui, det sætter jeg stor pris på ☺️

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!

Humlebæk køreskole kan klart anbefales. Fahad er en meget rar og hjælpsom kørelærer. Teoritimerne er super hyggelige og man får aftensmad, kage og sodavand hver gang 🤩
Køretimerne er også super gode og Fahad er god til at lære fra sig.

3. Februar 2026

Kan klart anbefales!!

Kan klart anbefales!!!
Undervisningen var super hyggelig med god mad og sodavand. Man lære alt man skal så min bror og jeg bestod teori- og køreprøve første gang. 10ud af 10 herfra:)

14. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er en meget god køreskole og du…

Det er en meget god køreskole og du består nok første gang i teori og køreprøve. det gjorde alle jeg snakkede med på mit hold i værdifald uden ekstra køretimer

28. Januar 2026

Tak for den fine anmeldelse Mikkel 👍🏼

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr