Oplichters! Koop geen bonne van hen. Klantenservice geeft heen gehoor. Opgelicht aan kaarten twv 900 euro door deze partij.
Oplichters
Oplichters! Koop geen bonne van hen. Klantenservice geeft heen gehoor.
Opgelicht aan kaarten twv 900 euro door deze partij.
Kaart van 25 euro was verlopen
Kaart van 25 euro was verlopen, door 3 euro te betalen kun je hem verlengen. Dit gedaan maar nergens kunnen lezen dat er naast die 3 euro ook nog 5 euro per kwartaal af gaat. Dus van de betaalde kaart 25 +3 is 28 euro blijft 20 euro over! Advies: vraag gewoon geld ipv. een kado bon.
Online een huis&tuincadeaukaart gekocht…
Online een huis&tuincadeaukaart gekocht die ik wilde inleveren bij Karwei. Na het scannen bij de kassa kwamen we erachter dat de verf die dag niet meer in de aanbieding was en ben ik niet overgegaan tot aankoop. Echter omdat de kaart gescand is ben ik mijn geld kwijt. Beide partijen zeggen niets te kunnen betekenen en wijzen naar elkaar.
Achterbaks bedrijf
Ruim een maand geleden een cadeaubon gekocht en direct betaald. Ik heb de cadeaubon nooit ontvangen. Het bedrijf stelt dat er geleverd is, maar kan geen track & trace of ander bewijs van levering overleggen. Voor een terugbetaling eisen zij een kopie van mijn identiteitsbewijs en aanvullende gegevens. Tot op heden is geen oplossing of terugbetaling geboden.
Koop nooit een cadeaubon van Huis en…
Koop nooit een cadeaubon van Huis en Tuin! Klantenservice is niet bereikbaar of geeft standaard antwoorden via de mail. Ik ben de waarde van de bon kwijt en de verlengkosten. Belachelijk waardeloos bedrijf!
cadeaukaart -verlopen - niet te verlengen -
cadeaukaart teruggevonden, blijkt verlopen, vul gegevens in om te verlengen (EUR3.-), vul mijn gegevens in en dan houdt alles op te werken. Je kan niet inloggen met op web pagina ervoor ingevulde password, je email adres wordt wel herkend (welkom terug) en je kan reset van password aanvragen, maar daar komt geen bericht voor terug. Ook van invullen contact formulier krijg je geen bevestiging dus ik verwacht dat net als bij anderen ik het wel vergeten kan.... Praxis stond op de kaart, maar is niet meer op de website te vinden als inwisselpunt.. hebben zeker ook slechte ervaringen.. volgens mij een stel laaienlichters..
Saldo kan ineens weg zijn
Ik wilde een betaling doen van een hottub (3700 euro) en wilde een huis & Tuin cadeaukaart gebruiken waar 40 euro op stond. Gezien het daglimiet van de bank uit veiligheid op 2500 euro stond moest ik daardoor de betaling annuleren. Na 4 uur wilde ik opnieuw betalen en bleek het geld van de cadeaukaart afgeschreven te zijn terwijl ik niets had gekocht of een betaalbewijs had ontvangem. Vervolgens de klantenservice gebeld van Huis & Tuin en zij gaven aan dat het geld bij de webshop moest zijn. De webshop zegt dat dat helemaal niet het geval was en dat zij geen geld hadden gekregen van Huis & Tuin cadeaukaart. Vervolgens wordt er door de klantenservice niet meer gereageerd.
Ik kan niemand aanraden om deze cadeaukaart aan te schaffen om aan iemand te geven. Sneu voor degene die 40 euro heeft uitgegeven om mij een cadeau te geven waar ik niks aan heb gehad.
NOOIT CADEAU DOEN
NOOIT CADEAU DOEN! Verlening van de kaart niet mogelijk, bereikbaarheid klantenservice onmogelijk, wordt zelfs opgehangen of een Belgische dame meld je dat er een storing bij hun is en je wordt teruggebeld. NIET INTRAPPEN, PURE ZWENDELAARS!
Huis & Tuin cadeaubon? Nooit geven, zorgt alleen maar voor irritatie en geen geschenk gevoel
Ik heb een cadeaubon terug gevonden van huis en tuin in 2024. Ik wil het saldo checken is de bon al verlopen. Ik scheur de bon in 2 stukken en zie ik als ik doorklik op de site dat als ik €3,00 betaal ik de bon van €15,00 ( dus dan nog €12,00 waard) kan activeren. Te absurd voor woorden. Nooit aanschaffen dus
WAARDELOOS NIET KOPEN!!
WAARDELOOS NIET KOPEN!!
Zeer slecht bereikbaar, of eigenlijk niet!
De kaart verlopen, bieden verlenging aan, maar op geen enkele manier te verlengen, iedere keer weer melding foutief email adres of andere reden. WAARDELOOS NIET KOPEN!!
Denken niet mee in oplossingen
Ik heb een cadeaubon van 60 euro gekregen, nu ik deze laatst wou verzilveren kwam ik erachter dat er geen pasje in de verpakking zat.. erg vervelend en kan gebeuren, met het activatiebewijs toegevoegd een berichtje gestuurd, want dat zat er wel in.. ze kunnen niks voor me betekenen, omdat ik het niet online via hun website heb ontvangen. Maar de winkel waar die vandaan komt stuurt mij na de website om het op te kunnen lossen. Ze zeggen niks voor me te kunnen betekenen en dat ze het erg vervelend voor me vinden dat ik geen pasje erbij heb ontvangen. Ze bieden nog geen compensatie niks aan. Echt ontzettend slecht!!!!
HuisenTuinkadeau "doet het niet meer" en is Onbereikbaar
Ik heb dezelfde ervaring als Sietske.
Ik probeer een kaart te verlengen maar nadat je een account hebt aangemaakt kun je er niet mee inloggen.
Ook aanklikken dat je je wachtwoord bent vergeten (wat niet zo is) triggert geen mailreactie. Bellen naar +31(0)235186191 heeft geen zin, na 25 minuten stopt het bandje met het Vlaams accent te vertellen dat er "zo snel mogelijk" iemand mij te woord zal staan. Zelfs het proberen te schrijven van een klacht op het contactformulier op de website faalt jammerlijk met de response dat er iets "niet goed is ingevuld".
Het lijkt erop dat het bedrijf niet meer bestaat.
Ik heb een verlopen cadeau kaart, maar kan niet verlengen
Ik heb een verlopen cadeau kaart. Ik wil hem verlengen. Dit kan voor 5 euro. Ik kies hiervoor en het wordt in mijn winkelmandje geplaatst. Ik wil afrekenen en dan krijg ik een foutmelding. Hij zegt welkom terug en ik moet inloggen met mijn account. Ik doe wachtwoord vergeten, want het opgeslagen wachtwoord pakt hij niet. Je krijgt de melding dat je mail hebt, maar je krijgt geen mail. Verschillende mailadressen geprobeerd. Ook als ik een splinternieuw mailadres invoer zegt hij, welkom terug! Onmogelijk dus om je kaart te verlengen. Op verschillende dagen geprobeerd met een tussenpose van een paar weken.
Wat een enorm slechte aanbieder van…
Wat een enorm slechte aanbieder van cadeaukaarten. Ik heb dit voor mijn verjaardag gevraagd omdat ik o.a. bij Wehkamp een groter cadeau wilde kopen. Bij het betalen telkens foutmelding. Na zoeken op internet blijkt dat je bij online aanbieders maar tot maximaal €50 per keer kan uitgeven. De rest moet je bijleggen uit eigen zak. In fysieke winkels zou je wel hogere bedragen kunnen uitgeven. ‘Handig’ dus dat een groot gedeelte alleen online aanbieders zijn.
Contact met de klantenservice zeer zeer slecht. Dit echt nog nooit eerder zo meegemaakt. Ik wilde namelijk het tegoed van de cadeaubonnen uit laten betalen. Reactie op e-mails duurt enorm lang. Dan maar bellen. Dan wordt er van alles geroepen en beweerd wat niet klopt. Uitbetalen doen wij niet. Waarna ik zelfs een screenshot van hun website naar hun toe moest sturen om aan te tonen dat dit wél het geval is.
Huidige status: ik ben nog steeds (al weken) bezig mijn geld terug te krijgen. Mensen, koop deze cadeaukaart nooit, het is echt oplichterij.
Voelt aan als een scam
Heb 15/06/25 een bon (50 euro) gekocht voor vaderdag dezelfde dag.
Me vader was er blij mee nu probeert hij eergisteren de bon uit te geven staat er geen tegoed op.
Gebeld met de klanten service en ze zeggen dat de bon al is verzilverd.
Mijn vader heeft de bon eergisteren pas uit de verpakking gehaalt.
Ze zeggen dat het aan hun niet kan liggen.
Maar als je vraagt waar is de bon verzilverd komen ze met alleen praxis geen plaats niks.
Me vader gaat nooit naar de praxis.
Koop hier nooit iets, wat een slecht bedrijf.
Walg ook van de klantenservice zo van wij doen niks fout hoor, het ligt aan u.
Wel erg vervelend voor u.
Belachelijk!!!
Pas hier voor op!
En mocht iemand van een winkelketen dit lezen denk er eens over na om die bonnen ook niet meer te verkopen.
Erg lelijk dat je je vader een cadeau wil geven en dat hij dan uiteindelijk niks krijgt.
En je denkt dan van ik geef een bon anders gaat het misschien op aan boodschappen en zo koopt hij er dan echt iets leuks voor.
Maar ik geef voortaan gewoon weer geld.
Aanvulling op het geheel vandaag 16-7-25 hebben we bericht gekregen welke praxis het zou zijn met dag en tijd zou dus in Eindhoven bij de praxis uit zijn gegeven.
We komen zelf uit gilze alsof je dan naar Eindhoven naar de praxis gaat.
Word steeds gekker.
Koop er echt niets is zeer zeker niet betrouwbaar.
Giftcards that cannot be used
Exactly as others have said. Very shady company. We received a gift card as a present, but the card reports an error when trying to spend it with any suppliers. After contacting customer service they told us the card was not correctly 'activated' and they refuse to activate it without proof of purchase. What a hassle. Unfortunately it will be very difficult to find the exact date, time and location of purchase (as they requested) in our situation, so all the spent funds go to waste. Just stealing money at this point. What a scam.
Niet aan beginnen
Kaart gekregen van mijn schoonfamilie vanwege ons nieuwe huis. Adverteren met het kunnen besteden bij verschillende webwinkels. Accepteren de code op de kaart niet. Ik zou hem enkel kunnen verzilveren vij de fysieke Karwei in Zwolle... ik kom uit regio Rdam. Echt belabbert dit.
Bon is slechts 2 jaar geldig.
Bon is slechts 2 jaar geldig.
Algemene voorwaarden niet duidelijk over het verschil tussen administratiekosten/administratievergoeding/beheer(s)kosten. Deze worden dus door de klantenservice te pas en te onpas doorelkaar gebruikt.
Verlengen kost 3,50 of 5,00 afhankelijk van de waarde van de bon. En na een jaar halen ze elk kwartaal 2,50 van de waarde af. Mooi verdienmodel.
Hufterig bedrijf
Hufterig bedrijf, verkopen inactieve kaarten. Vervolgens houden je ze net zo lang aan het lijntje tot je het opgeeft. Gooien de telefoon midden in het gesprek er gewoon op. Koop hier nooit iets
False advertisement
Gekregen voor me nieuwe huisje van familie.
Op website staat aangeven dat die in te leveren is bij Praxis, Hornbach, Gamma, Woonexpress. Maar krijg bij alle websites de foutcode dat de code ongeldig is. Klantenservice die niet reageert.
Ik heb hem gelukkig weten te verzilveren bij wehcamp, alsnog vindt ik dit heel slecht.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.