Kann nichts negatives berichten
Kann nichts negatives berichten. Die gesamte Abwicklung des Kaufes ist einwandfrei gelaufen. Bestellprozess, Zahlung, Lieferung und Qualität des Artikels kann ich als gut bewerten.
Founded in 2017, HugeTomato brings together fashion accessories including pearl earrings, brooches,and necklaces, celebrating original design and craftsmanship. All our items are carefully selected, which reflects the vintage style, as well as our passion for design and beauty. Our passion extends to every aspect of our jewellery. All of the pearls are elegant and bright, originated from famous pearl farms in Asia. Every piece of work is well-made and every piece is unique. Our items are smartly boxed. We are sure that our package will surprise you at first sight. Moreover, there is no such unbelievable price tag for our products, it is all about the smart strategy in the entire production line that marks our products with such incredible and affordable prices. All of the collection on our site are trendy and available in various size & colours. They are all great gift ideas, no matter to celebrate a friendship, a birthday or just to treat yourself!
V6X 2X9, Richmond, Kanada
Hat 7 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Ich war froh, endlich ein Paar Perlenohrringe zu finden, die etwas größer waren als typische Perlen. Sie wurden in anderen Farben als Weiß angeboten und ich liebte sie noch mehr. Ich bin sehr zufrieden.
Ich versuche seit einem Monat die bestellten Ohrringe zu retournieren und bekomme keine Antwort. Die Ohrringe sind viel zu schwer, da aus Glas.
Bitte teilen Sie mir mit, wohin ich die Ohrringe zurücksenden kann.
Monika Reichelt
Kirchstrasse 12
Sehr schöne Ware.
Auch Fragen werden zeitnah beantwortet.
Alles bestens.