Vi bookede en taxa via deres app, som eftersigende skulle fungere upåklageligt. Det eneste appen er, er påklageligt. Elendig service. Vores “såkaldte” chauffør, formåede at køre forbi os, hvorfor vi... Mehr ansehen
Bestilte taxa ud til blå korsgenbrug på vejlevej. Havde en extreme uvenlig dame der tog tlf hvor jeg bestilte taxaen...skulle til nørretorv. Synes måske hun skulle være blevet hjemme i sin seng.... Mehr ansehen
Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en gang om ugen. Jeg har endnu aldrig fået en dårlig behandling. Selvfølgelig kan der være ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid supe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
I simpelthen det værste af det væreste bestiller en taxa kl 3 nytårsnat og den bride der tager tlf kan ikke sige hvornår taxaen kommer bare sådan ca… vælger at gå hjem fra ryvangs alle til midt byen o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.
Dänemark
- www.horsens-taxa.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 20 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Klar anbefaling
Hurtige og rigtig venlig chauffør. Vi havde en rigtig god oplevelse

Elendig kundeservice og total mangel på professionalisme
Jeg har sjældent oplevet så dårlig kundeservice som hos Horsens Taxa. Bestillingen var et rod fra start til slut. Taxaen kom for sent (uden nogen form for besked), chaufføren virkede ligeglad og uprofessionel, og da jeg forsøgte at få en forklaring, blev jeg mødt med en arrogant og afvisende attitude.
Kundeservice var ikke til nogen hjælp overhovedet – ingen undskyldning, ingen ansvarsfølelse og absolut ingen interesse i at løse problemet. Man føler sig ærligt talt som en irritation frem for en betalende kunde.
Hvis du har brug for pålidelig transport eller bare forventer almindelig høflighed, så vil jeg kraftigt anbefale at finde et andet taxaselskab. Horsens Taxa leverer på ingen måde det, man burde kunne forvente.

Forudbestilt vogn kom ikke
Havde forudbestilt en vogn til kl. 5.30 - 5.32 ringer jeg til dem for at høre om min vogn er på vej. Det er den IKKE - for de har ingen ledige vogne. Jeg nævner, at jeg har forudbestilt en vogn, og får svaret det hjælper ikke noget, alle deres vogne er jo ude at køre, og at det kan de ikke planlægge efter, når der er så mange, der skal bruge en vogn om morgenen.
Brug ikke Horsens Taxa
Brug ikke Horsens Taxa - vælg DanTaxi!
Vi var igår til bryllup og var 7 personer der skulle med en Taxa til hotellet.
Vi kontakter horsens taxa og beder om en bus til 7 personer - det kunne de ikke klare??? Men ville sende 2 taxaer. Vi ville bare hjem så det var fint. Efter 30-40 minutter ankommer der en taxa (vi var 5 min udenfor Horsens). Første halvdel af flokken tager denne taxa da vi jo forventer den næste er lige på trapperne.
Efter knap 1.5 time og gentagne opkald til Horsens taxi, hvor vi bare får at vide at den er i systemet prøver en anden fra gruppen at ringe og bestille en taxa. Der går 30 minutter mere og vi har ikke set skyggen af en taxa. Vi finder nu ud af DanTaxi eksisterer. Vi ringer til dem og inden for 10 min har vi så en taxa.
På vej tilbage til hotellet får den 2. Person der forsøgte at bestille en taxa så en opringning om at der er en taxa klar nu fra horsens taxa - altså godt 40 minutter efter der blev ringet og før der blev ringet til personen der i første omgang bestilte de 2 taxa’er - faktisk hørte denne aldrig fra Horsens taxa igen.
Det er simpelthen den ringeste service jeg nogensinde har oplevet, vi endte med at stå i knap 2 timer midt om natten og vente på en taxa som Horsens taxa gentagne gange lovede var på vej, men som aldrig nogensinde kom.
Kunne man give et negativt antal stjerne fik de det, magen til inkompetente plattenslagere skal man sgu lede længe efter.
Igen gå langt uden om Horsens Taxa - benyt DanTaxi - det var en langt bedre og mere effektiv oplevelse.
Lad vær med at ringe efter Horsens taxa
Lad vær med at ring efter Horsens taxa, RING EFTER DANTAXI I STEDET!!!
Jeg havde i går den mest rædderlige oplevelse, jeg nogensinde har haft med et taxaselskab. Jeg ringer klokken 02.25 og bestiller 2 taxa’er, og vi er 9 km væk fra vores hotel, uden anden mulighed end at tage taxa. Jeg får at vide at der er lidt pres på, men de vil være der indenfor 15-30 minutter.
Den første taxa ankommer indenfor 30 minutter.
Den anden taxa venter jeg stadig på her kl. 08.33, den næste dag!!
Vi ventede i HALVANDEN TIME!!! Før vi gav op. Jeg ringede til Horsens taxa 5 gange på den halvanden time, men fik hver gang at vide, at han ville rykke taxaen, men kunne ikke give mig en melding om, hvornår den taxa kunne være der. Hvad f*nden er det, at I ikke kan give en melding om, hvornår I er der, når det gik ganske fint med den første taxa???
Efter 1,5 time ringer vi til dantaxi. De er der PÅ 7 FREAKING MINUTTER!! Kæmpe skud ud til dantaxi!! Fortryder, jeg ikke startede med at ringe til dem.
I dag har jeg haft en god tur med…
I dag har jeg haft en god tur med Horsens taxa… ringet ind til dem, brugte på ingen måde appen!!.. jeg forudbestiller til kl 7.25 og de kom til tiden i dag og turen koste den skulle 158kr frem for den tur vi havde anden dag som koste 218kr for samme tur der kørte chaufføren bare den “dyre” vej.
Behagelig start på rejsen.
Startet vores rejse til Thailand med en tur til banegård med Horsens Taxa.
Taxa kom persist til tiden og den meget behagelige og hjælpsomme sjåfør, fik os sikkert afleveret på banegården.
Tak til den sorte Tesla. Vi bruger jer absolut igen.
Skuffende
Vi bestilte en taxa klokken 02, og fik at vide, de ville ringe, når de var på vej.
Klokken 03 ringede vi for at høre, hvor taxaen blev af, men vi kunne ikke komme igennem på telefonen, selvom vi forsøgte mange gange.
Klokken 03.30 ringede vi igen, men fik vi at vide, de ikke kunne love os, hvornår taxaen kom frem.
Vi besluttede os derfor at gå i stedet.
En virkelig skuffende oplevelse og et næsvist/flabet personale.

Forfærdelig service
Flere weekender i træk har vi oplevet, at vi bestilte en taxa 30 minutter før ankomst til stationen, men den har hver gang ikke været der. Til gengæld har der stået 4-6 ledige taxaer, som nægter at tage os med, fordi den taxa, vi havde bestilt, ikke var ankommet til den aftalte tid. Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at det er bedre ikke at reservere en taxa på forhånd..

Antwort von Horsens Taxa
Elendig firma chauffører snyder kunder…
Elendig firma chauffører snyder kunder og tænker kun på at tjene penge

SÅ DÅRLIG SERVICE
Vi ringede for at bestille en taxa men ham vi snakkede med var utroligt flabet og gav generelt utroligt dårlig service. Ligger ikke mine penge i dette firma igen! Ikke med den service!
Forfærdeligt sted
Forfærdeligt sted! Vil ikke give os en taxa selvom vi bliver ved med at spørge. Utroligt flabet service! Ham der tog telefonen sagde at vi skulle lade væres at hviske i baggrunden og tage os sammen?! Vi sad jo bare og diskuterede hvad vi gjorde. Det vil jeg simpelthen ikke finde mig i. Aldrig vælg dette taxaselskab! Forfærdeligt!!!
Horsens Taxa reddede vores ferie mandag…
Horsens Taxa reddede vores ferie mandag den 27/5.
Vi havde bestilt en taxa ved et andet selskab (Dantaxi) dage i forvejen, der kom ingen ( ringede Dantaxi op, men de havde på trods af vores ordre ingen taxaer i Horsens nu ) og jeg ringer til Horsens Taxa i panik, idet vi skal være på et opsamlingssted kl. 8:15 for at komme på ferie. Horsens Taxa sender en vogn og vi når det 👏🏻👏🏻👏🏻 så tak for super service.

Taxachauffør redder dagen!
Bor i Århus og går på universitetet i Odense. Min studiemakker og jeg skulle til eksamen, men grundet et væltet træ, kunne DSB ikke køre længere end til Hedensted. Vi ringer til Horsens taxa, som sørger for der holder en vogn klar til os ved stationen. Den meget meget rare taxachauffør, er fuldt forstående for vores situation med vi er meget presset og skal nå frem til eksamen til tiden. Han får os hurtigt og trygt frem til Uni og vi kommer frem til vores eksamen lige til tiden! Dejlig rolig og venlig service, som hjalp med at finde løsninger, i en ellers ret presset situation.
Stor tak til vogn nr. 615-11 for denne vigtige hjælp, det sætter vi stor pris på!
Altid god service
Altid god service, og genkendelige chauffører.
Mangler dog nogle gange flere biler i Horsens

IGEN IGEN IGEN DÅRLIG SERVICE
IGEN IGEN IGEN
Ingen taxa til tiden. Selv om man bestiller taxaen i ekstra god tid, formår de ikke at være der til tiden.
Bestilte taxa til togene til København, og måtte desværre se enden af toget da jeg endelig nåede perronen.
HORSENS TAXA trænger gevaldigt til at opdatere deres systemer, da samtlige taxachauffører fortæller mig, at de aldrig får besked om forud bookede ture.
Skam jer.....i brokker jer over når der kommer konkurrence til jer, så må I sgu til at oppe jeres service.
Håber snart UBER bliver godkendt i Danmark. Det fungere så fint i andre lande.
Og ikke nok med det, så skal man også betale dyrt for dårlig service.
SKAM JER, SKAM JER, SKAM JER

Antwort von Horsens Taxa
Ringer til Horsens taxa efter en taxa…
Ringer til Horsens taxa efter en taxa hjem fra byen. Vi aftaler mødested og at de vil ringe os op ved afhentning. Vi venter 1 time. Min kæreste ringer og aftaler samme mødested og at de vil ringe os op hurtigst muligt.
Her 2 uger efter har vi stadig ikke fået et opkald. Vi venter dog ikke på en taxa mere.
så ringe en oplevelse og ringe service fra ham i telefonen.

Antwort von Horsens Taxa
Bestiller en taxa gennem appen
Bestiller en taxa gennem appen. Taxaen kommer (ifølge appen) - men er et helt andet sted end hvor den er bestilt. Så chaufføren afmelder… Må bestille ny vogn. Den er langt væk. Den kommer i nærheden af mig (siger appen). Men den er i virkeligheden ikke i nærheden af mig. Hvilket vil sige, at jeg ikke får en vogn. Så en ny chauffør afbestiller (skriver sågar at turen er gennemført gennem appen?!) Prøver nu med 3. forsøg, og den søger efter vogn, men skørt nok sker der intet… Hvad i alverden foregår der??
Må ende min tålmodighed med at gå…

Så ringe
Hvad er det for nogle tosser der driver denne virksomhed?
Bestilte fire taxaer til kl. 18 - der kom en (måske to) som ville køre hhv. en og tre gange!!!!
Det er jo idioti - gad vide om Taxa tror man har bestilt for man havde brug for transport eller bare for sjov.
Det er sådan set gensidigt - Anmeldelsen er ikke skrevet for at komme i dialog men for at oplyse andre om at der er en risiko ved at bruge Horsens Taxa.

Antwort von Horsens Taxa
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.