horloge.nl Bewertungen 300

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn algemene indruk was zeer goed. Veel keuze en ruime filters in het zoeken naar de ideale horlogeband voor uw horloge. Na de bestelling heb ik een factuur & track en trace gekregen en het pakje o... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb een leren bandje besteld bij Horloge.nl. Dit bandje bestaat uit twee delen 12 uur deel en het 6 uur deel. Het deel met sluiting is na iets meer dan een half jaar defect gegaan. Duidelijk... Mehr ansehen

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

300 Bewertungen

Bestellen was erg makkelijk. Mooi optijd geleverd. Bandje paste perfect
Bedankt goede service 👍🏻

19. April 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw fijne review. Het is prettig om te horen dat het bestellen zo eenvoudig verliep en dat uw bestelling mooi op tijd bij u is aangekomen. Dat het bandje vervolgens ook perfect past, maakt het natuurlijk helemaal compleet. We waarderen uw vertrouwen in onze service en uw vriendelijke woorden. Mocht u in de toekomst nog eens iets nodig hebben of advies willen, dan helpen wij u graag verder.

Groetjes,
Team Horloge.nl.

Snel het bestelde ontvangen

Snel het bestelde ontvangen, tegen een goede prijs

9. April 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u uw bestelling snel heeft ontvangen en tevreden bent over de prijs. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag nog eens terug bij Horloge.nl!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jammer dat er geen veertjes bij…

Jammer dat er geen veertjes bij geleverd worden

10. April 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw review! Wat jammer om te horen dat er geen veertjes bijgeleverd waren. We begrijpen dat dit uw ervaring beïnvloedt.

We komen dit graag voor u oplossen en uw ervaring verbeteren. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice? Zij helpen u graag verder en zorgen voor een passende oplossing.

We hopen dat we dit snel voor u in orde kunnen maken!

Alles was perfect

Alles was perfect - het assortiment, beschrijving, levering. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

10. April 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was – van het assortiment tot de levering. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Horloge.nl.

Zeer goed

Na de bestelling heb ik een factuur & track en trace gekregen en het pakje op 2 dagen mogen ontvangen van nederland naar België. Ik heb gebruik gemaakt van de retourservice omdat het een horlogeband was met vlindersluiting, wat ik niet verdraag aan mijn pols. Verder wil ik deze site zeker aanbevelen om eens te kijken en eventueel aan te kopen !!

2. April 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent met ons ruime assortiment, het bestelproces en de snelle levering. Fijn om te horen dat onze retourservice u goed van pas kwam.

We waarderen uw aanbeveling enorm en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen.

Fijne eerste ervaring!

Gistermiddag een mooie blauwe seiko gekocht en binnen 24 uur heb ik hem al om mijn pols. Had voor en na het bestellen wat vragen aan de klantenservice en kreeg snel een vriendelijke reactie. Ik had zelf een fout in mijn e-mail adres ingevuld en die hebben ze pro-actief voor mij aangepast. Wat een top bedrijf! Voortaan zullen mijn horloge's hier aangeschaft worden.
Bedankt voor de uitstekende service!

14. März 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige review! ⭐

Wat fijn om te horen dat uw nieuwe blauwe Seiko zo snel om uw pols zit en dat u tevreden bent over onze service. We doen ons best om onze klanten zo goed en snel mogelijk te helpen, dus het is erg leuk om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw nieuwe horloge, en we hopen u in de toekomst weer bij Horloge.nl te mogen verwelkomen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een mooie Maurice Lacroix horloge…

Een mooie Maurice Lacroix horloge gekocht bij Horloge.nl. Ik werd van het bestelproces tot aan de snelle levering goed op de hoogte gehouden.Fijne webshop en heel veel keuze. Ga zo door Horloge.nl

12. März 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw nieuwe Maurice Lacroix horloge en over onze service. We doen ons best om het bestelproces zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

Veel plezier met uw prachtige horloge, en we hopen u in de toekomst weer bij Horloge.nl te mogen verwelkomen!

Snelle levering, goede service

Een setje springbars besteld van 1.8mm bij 21mm. Bij ontvangst bleken de springbars slechts 1.46mm dik te zijn. Dit aangegeven bij de klantenservice en zonder enig probleem kreeg ik nieuwe opgestuurd. De nieuwe zijn binnen en hebben wel de juiste diameter. Goede service.

4. März 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het probleem met de springbars snel is opgelost en dat de vervangende set inmiddels goed is ontvangen.

We doen ons best om altijd snel en netjes een passende oplossing te bieden, dus het is prettig om te lezen dat u onze service zo heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste klantenservice die ik persoonlijk…

Beste klantenservice die ik persoonlijk heb meegemaakt. Snelle reacties en super coulant.

8. März 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze klantenservice zo positief heeft ervaren. We doen ons best om snel te reageren en altijd met een passende oplossing te komen, dus het is leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Veel plezier met uw aankoop en we helpen u in de toekomst natuurlijk graag weer.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De horloge band is mooi en past goed op…

De horloge band is mooi en past goed op mijn horloge. Ik had verwacht dat de push pinnen om monteren zouden worden meegeleverd, maar dit was niet zo. Verder snel geleverd en goed verpakt.

6. März 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de horlogeband mooi is en goed op uw horloge past, en dat de levering snel en netjes verpakt was.

Onze horlogebanden worden standaard zonder push pins (veerstiften) geleverd, omdat deze in de meeste gevallen al bij het horloge aanwezig zijn. We begrijpen echter dat dit soms onverwacht kan zijn.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het monteren, dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service

Ik heb een leren bandje besteld bij Horloge.nl.
Dit bandje bestaat uit twee delen 12 uur deel en het 6 uur deel.
Het deel met sluiting is na iets meer dan een half jaar defect gegaan.
Duidelijk is te zien dat de stoffen drager tussen de leerlagen is gaan uitzetten waardoor de leerlagen zijn gaan loslaten van de stoffen drager.
Foto's opgestuurd, reactie: gebruikersfout.
Nog meer foto's opgestuurd, reactie: normale slijtage.
Bandje opgestuurd, reactie: GEEN, wel bandje teruggestuurd.
Hun gedrag bij fouten is NIETS doen. Dus heb ik geen reden meer om daar ooit weer wat te kopen.

5. März 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Jammer om te horen dat u ontevreden bent over de afhandeling van uw klacht.

Op basis van de foto’s die u heeft toegestuurd was er draagschade zichtbaar aan het bandje. Omdat we uw melding serieus nemen, hebben we het bandje ook retour laten sturen zodat onze productspecialisten het fysiek konden beoordelen. Na inspectie is vastgesteld dat de schade is ontstaan door gebruik van buitenaf. Dergelijke draagschade valt helaas niet onder de garantie.

We begrijpen dat dit voor u een teleurstellende uitkomst is. Ons doel is altijd om elke melding zorgvuldig te beoordelen en daarom laten we producten bij twijfel ook door onze specialisten controleren.

Mocht u nog vragen hebben over de beoordeling, dan kunt u uiteraard contact opnemen met onze klantenservice. We kijken graag met u mee.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het is een heel mooi horloge echter het…

Het is een heel mooi horloge echter het verzenden duurde langer dan aangegeven en de extra aangekochte en aangebrachte bescherming van het glas zitten nog wel wat luchtbelletjes.

2. März 2026

Antwort von horloge.nl

Bedankt voor uw bericht en fijn om te horen dat u het horloge mooi vindt.

Wat betreft de luchtbelletjes in de extra aangebrachte glasbescherming: deze worden in sommige gevallen veroorzaakt door een tijdelijk stickertje dat nog op het glas kan zitten. Wilt u controleren of dit stickertje nog aanwezig is en dit eventueel voorzichtig verwijderen?

Indien er geen stickertje meer op zit en de luchtbelletjes zichtbaar blijven, dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder om dit netjes en naar tevredenheid op te lossen.

Onze excuses voor de langere verzendtijd en dank voor uw begrip. Met vriendelijke groet, Team Horloge.nl

Horlogebandje voor Swarovski Crystalline Oval horloge

Horlogebandje voor Swarovski Crystalline Oval horloge. Omdat het horloge niet meer wordt gemaakt hadden ze het bandje niet op voorraad. Ze hebben er voor gezorgd dat ze het konden leveren. Dat waardeer ik zeer. Nu kon ik mijn vrouw op Valentijnsdag het bandje cadeau geven.
Na bestelling supersnel geleverd.

Waarom ik geen 5 sterren geef: zowel op de website als op de factuur vermelden ze geen telefoonnummer. Ik vraag me af waarom niet? Wat hebben ze te verbergen? Op de website hoort het sowieso te staan; dat is wettelijk verplicht!!!

12. Februar 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en de positieve woorden over de levering en het horlogebandje. We vinden het fijn om te horen dat u het bandje op tijd voor Valentijnsdag aan uw vrouw kon geven.

Wat betreft uw opmerking over het telefoonnummer: we begrijpen uw punt en waarderen uw feedback. Het is zeker niet onze bedoeling om informatie achter te houden. Momenteel proberen we onze klantenservice vooral via e-mail en chat zo efficiënt mogelijk te maken, maar we zullen uw opmerking meenemen om de contactinformatie op de website en facturen duidelijker te vermelden en te voldoen aan alle wettelijke vereisten.

Nogmaals dank voor uw feedback en uw vertrouwen in ons.

Prima!

Goede service, vlotte en gegarandeerde levering

5. Februar 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw review en de 5 sterren! We vinden het ontzettend fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service, de vlotte afhandeling en de gegarandeerde levering. Het is ons altijd een plezier om ervoor te zorgen dat onze klanten een prettige en betrouwbare winkelervaring hebben.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder en hopen u nog vaak bij ons terug te zien!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voldoet aan al mijn wensen

Voldoet aan al mijn wensen. Duidelijke specificaties op website, snelle levering. Product nu iets meer dan een week gebruikt en tot nu toe zeer tevreden. Horloge dat ik hier jaren geleden heb besteld is ook vele jaren meegegaan.

31. Januar 2026

Beste Vera,

Hartelijk dank voor uw geweldige review!
We zijn blij te horen dat het horloge volledig aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent met de snelle levering. Fantastisch dat uw eerdere horloge ook jarenlang meeging. Dat is precies waar wij voor staan!

Veel plezier met uw nieuwe horloge en bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop.

Mooie horloge ontvangen

Mooie horloge ontvangen, scherpe prijs en snelle levering.

29. Januar 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met het horloge, de scherpe prijs en de snelle levering. We wensen u veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Binnen een dag product (armband voor…

Binnen een dag product (armband voor Garmin forerunner 255) binnen.

13. Januar 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! 😊

Fijn om te horen dat uw Garmin Forerunner 255 horlogeband binnen een dag bij u was. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u snel weer te mogen helpen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het voldoet aan de verwachtingen

Het voldoet aan de verwachtingen. Precies zoals beschreven en op de foto's.
Goed verpakt verzonden.

15. Januar 2026

Antwort von horloge.nl

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat het product volledig aan uw verwachtingen voldoet, precies zoals beschreven en afgebeeld, en dat het goed verpakt is verzonden. Veel plezier met uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben ongelooflijk goed geholpen in de…

Ik ben ongelooflijk goed geholpen in de winkel in Rotterdam. Er was een zeer goede verkoper. Je kunt daar gerust naar toe gaan.

31. Dezember 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! 🌟

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel in Rotterdam. We zullen uw compliment zeker doorgeven aan het team. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen!

Echt prima!

Makkelijke website, snelle service, zeer schappelijke prijzen, keuzes voor batterijen en cadeauverpakking, een aanrader!

22. Dezember 2025

Hartelijk dank voor uw 5-sterren review! 🌟

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze website en de snelle service. Het doet ons veel plezier dat u onze prijzen als schappelijk ervaart en dat de mogelijkheden voor batterijen en cadeauverpakking een meerwaarde voor u zijn. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en motiveert ons team om ook in de toekomst dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden.

Team horloge.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr