Holmelvvs Bewertungen 23

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SUPERHURTIG OG GOD KUNDESERVICE. RINGEDE EN FREDAG FORMIDDAG , DA URET I MIT FJERNVARMEANLÆG LØB HELT LØBSK. ALLEREDE SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN , VAR EN DEFEKT FØLER SKIFTET UD , OG ALT FUNG... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi har brugt Holm El & VVS i flere år uden de store problemer, men nu er vi skuffet, vi føler os mildt sagt dårlig behandlet. Vores toilet stod og småløb, deres montør var her over 2 gange, han skif... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Holm bestemmer selv pris, tidshorisont og egne materialevalg?

Vi kontaktede dette firma i forbindelse med en skade, der senere viste sig at være ca. 90 % dækket af forsikringen. Resten var en privat udgift. Forløbet burde have været enkelt – men det blev det stik modsatte.

Fra start oplevede vi en række halvhjertede og mislykkede forsøg på at løse problemet, før man til sidst foreslog en ny vandvarmer. Den løsning virkede langt bedre, meen dårligere en tidligere. Det kunne (måtte) vi leve med, men alt det forudgående arbejde fremstod som tilfældige forsøg uden retning. Er det rimeligt, at vi som privatkunder skal betale for disse mislykkede forsøg? - og det specielt set i lyset af, at løsningen i sidste ende var så soleklar - selv for dette firma.

Regningen endte på det tredobbelte af det, vi var blevet stillet i udsigt. Det eneste tilbud, vi fik, var mundtligt. Alt andet blev udført uden aftale, uden orientering og uden gennemsigtighed. Når vi spurgte ind til de mange ekstra tiltag, fik vi svar som: “Det er et godt spørgsmål”, hvilket ikke ligefrem styrker tilliden til fagligheden.

Materialevalg blev heller ikke drøftet med os. Det opdagede vi først, da fakturaen lå i indbakken. Der er brugt billige løsninger som slet ikke står mål med, hvordan det så ud før vores vandskade.

Selvom regningen nu er betalt, fortsætter problemet med vores vandlås. Og når først betalingen er gennemført, virker det ærligt talt som om sagen er afsluttet for firmaet – uanset om problemet er løst eller ej.

Vi mangler mange relevante svar fra Holm El & VVS - svar de nu ikke ønsker at diskutere ifl, indehaveren.

Deres anvendelse med at sende en serviceleder? Uddannet i kloak? - der aggressivt kom uopfordret og uanmeldt - kun medbringende en lille lommelygte og tlf. til egne konstruerende billeder befordrer absolut ingenting - udover - at vi stod lidt chokerede tilbage over den manglende dialog og den yderst fjenske holdning, der efterlod os dybt forundrede og ret utrygge.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget skuffende oplevelse med Holm og…

Meget skuffende oplevelse med Holm og VVS

Jeg vil stærkt fraråde Holm og VVS baseret på mine erfaringer med dem. Jeg kontaktede dem for at udføre arbejde på mine tagrender, og min oplevelse har været alt andet end tilfredsstillende.

Der er et helt nyt tag på mit hus, udført af et andet firma, som også lavede nyt tagpap. Efter installationen af vandopsamlingskassen fra Holm og VVS begyndte der at opstå problemer; da det første gang regnede, væltede vandet ned ad væggen.

Jeg ringede straks til Holm og VVS for at få hjælp, men de sendte mig i stedet en regning på 800 kr for at tjekke situationen. De informerede mig om, at jeg bare skulle få en anden håndværker til at udbedre det. Det er vigtigt at påpege, at de har en rådgivningspligt, da de har vurderet situationen, før de gav mig et tilbud på en tagrende, som skulle fungere.

For at få en klar vurdering af problemet, betalte jeg for en uvildig byggesagkyndig, som konkluderede, at installationen var håndværksmæssigt forkert og allerede var utæt.

Samlet set har jeg oplevet dårlig kundeservice, manglende ansvar og en uprofessionel tilgang til arbejdet. Jeg kan ikke anbefale Holm og VVS til nogen, der søger pålidelig og kompetent service.

8. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Snak med kunden inden i gør noget.🤷‍♂️

Vores toilet stod og småløb, deres montør var her over 2 gange, han skiftede en del ud i toilettet.
Vi fik en regning på 4.729 kroner. Vi følte os virkelig dårlige behandlet, når et nyt koster 4.025 kroner. Havde vi for pokker da fået valg muligheden, så havde vi da valgt et nyt. Vi skrevet til deres service leder. Men han har ikke vendt retur.

19. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ALT ER GODT. INTET ER FOR STORT OG INTET FOR SMÅT.

SUPERHURTIG OG GOD KUNDESERVICE.
RINGEDE EN FREDAG FORMIDDAG , DA URET I MIT FJERNVARMEANLÆG LØB HELT LØBSK.
ALLEREDE SIDST PÅ EFTERMIDDAGEN , VAR EN DEFEKT FØLER SKIFTET UD , OG ALT FUNGEREDE SOM DET SKULLE.
NÆSTE GANG , JEG HAVDE BRUG FOR HJÆLP ,
DREJEDE DET SIG OM EN DEFEKT STIKKONTAKT.
DETTE BLEV OGSÅ ORDNET SAMME DAG I LØBET AF EN TIMES TID. (DE HAVDE LIGE EN HÅNDVÆRKER I NÆRHEDEN !)
VENLIGE OG SERVICEMINDEDE ANSATTE.

25. September 2024

Hurtigt og professionelt

Jeg ringede til dette firma, da der var en lækage på mit fjernvarmeanlæg i kælderen. Problemet blev hurtigt repareret af en VVS montør, som udskiftede den utætte del. Jeg ringer også hertil næste gang jeg skal have udført VVS arbejde i mit hus.

26. April 2024

Guldhold

Kloak og entreprenør afd. hos Holm El & VVS A/S, Vodskov, er det sikre valg, hvis afløb eller kloak driller.
Afdelingslederen og hans folk i marken er professionelle, flittige og virkeligt vidende på området.
Der er ingen sjusk eller halve løsninger.
Jeg har senest brugt kloak-afdelingen til et kloakproblem, der krævede både gode hoveder og muskler, snilde og erfaring.
Kloakmesteren og hans ansatte leverede arbejde i topkvalitet og god information til mig.

14. September 2023

Uærlig behandling

Der blev sat brugte rumfølere op uden jeg fik besked på dette. Det stod først på fakturaen at de var brugte og dermed ikke var nogen garanti på dem. Og så var prisen pludselig dobbelt af hvad jeg blev oplyst i tlf.(500,- pr.stk.) og der oplyste de ikke at det ville være brugte dele.
1000,- for en brugt rumføler der har været brugt et andet sted og ingen garanti😳 Må indrømme jeg er rystet.

2. Mai 2023

Har haft Holm vvs og el

Har haft Holm vvs og el. Til og udføre gulvvarme, mv. i halvdelen af huset. Faglig dygtige folk, der ved hvad de laver, og husker at spørge om man er tilfreds. Er meget tilfreds, veludført arbejde. De kommer igen næste gang jeg skal have lavet vvs- og el. Arbejde.

17. November 2022

God og hurtig service

Vi har fler gange benyttet Holm el og VVS.
Senest kontaktede jeg dem akut kl. 07 om morgen. Vi manglede varmt vand og varme, og stod med en potentiel vandskade. Holm dukkede op allerede et par timer efter. Super service, søde og dygtige medarbejdere, - alt i alt en tryg og positiv oplevelse hver gang.

3. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik en dårlig oplevelse af Holm EL…

Vi fik en dårlig oplevelse af Holm EL og VVS, da vi fik lavet el i vores køkken og bryggers. De laver et tilbud til en og snyder folk i sidste ende. Vi skulle have lavet installationer til alle vores hvidevarer. Det blev gjort, men det viser sig så bagefter at de har koblet alle hvidevarer til den samme kraftgruppe. Os selvom de har skrevet i det tilbud vi fik lavet, at de vil lave tilpasning af el og kraftgruppe. Så det betyder at hver gang vi bruger flere hvidevarer på en gang, så sprænger sikringen.

Så kontaktede vi Holm EL og Vvs igen og sagde at EL ikke er lavet ordentligt. Så sagde jeg til dem at jeg gerne vil have det lavet rigtigt, men uden beregning, da det jo ikke er os der har lavet en fejl. Men det mente de ikke, se nedenstående svar fra deres serviceleder:

Der må jeg desværre skuffe dig, dette er ikke uden beregning.
Det er ikke noget jeg har haft med i mit tilbud til jer med ændring af kraftgruppe i tavle. Ej heller udvidelse af denne.

Mit svar:
Det kan jeg ikke forstå, fordi det var netop det vi havde ønsket da vi fik lavet alt EL ved jer. I dit tilbud, skrev du det her: Tilpasning/omforandring af kraft installation til hvidevarer. Som jeg forstår, at det betyder at alt installation skulle fungere. Ellers skulle det tilpasses. Hvordan skal jeg så forstå det som kunde, jeg er jo ikke elektriker. Så vil være lidt ked af at betale for en fejl, som jeg ikke selv har været skyld i☹

Serviceleder:
Da jeg var ude og besigtige hos jer for at kunne afgive tilbud var der ikke tale om at sikringerne sprang, derved var der heller ikke tale om at udvide tavlen med ekstra kraftgruppe.

Der er tale om tilpasning af installation ved eksisterende kraftinstallationsdåser samt omforandring af inst. til nye placeringer.

Jeg har snakket med min montør om sagen, han skulle have nævnt for jer at der kun var en kraftgruppe i tavlen.

Problemet er at man har koblet for mange hvidevare på samme fase, angiveligt den brune ledning på fase 1 som markeret på billede.
Eftersom det ikke er os som har monteret hvidevare så synes jeg ikke det er rimelig at vi skal udbedre dette uden beregning.

Mit svar:
Angående at sikringerne springer, er os først noget der er kommet efterfølgende☹ så derfor har vi jo ikke kunne gøre opmærksom på det.

Angående hvidevarer har vi jo bare sat dem i de stikdåser i har sat op og tilpasset, efter hvor vi har ønsket. Så går man ud fra de virker og det er tilpasset, så de kan køre.

Vedrørende at vi har fået fortalt det med kraftgruppe mindes jeg ikke, fordi vi næsten ikke var hjemme da Montør var der. Men det er jo påstand mod påstand, da vi intet har på skrift.

Så alt i alt efter den her oplevelse, kan jeg bestemt ikke anbefale dem til andre. Da de ikke tager ansvar for deres handlinger og giver kunden skylden i stedet. Om det så kun er en medarbejder eller hele virksomheden der er sådan, kan jeg ikke blive klog på.

8. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

hade en radiator som var utæt ringe til…

hade en radiator som var utæt ringe til boligselskabet som ringede til holm vvs efter 3 timer ringede jeg til holm vvs for at høre om de kunne oplyse hvad tid der kom en så da der var gået 4 timer der kom der en flot dem skal vi ikke bruge frem over i afdelingen

24. September 2021

Uacceptabel kundeservice

Arbejdet er veludført og håndværkerne har været informative og imødekommende. Desværre er der tale om både fejl på regningen og en ualmindeligt ubehøvlet ansat i bogholderiet, som ikke anerkende min anke. På trods af gentagne henvendelser, placeres ansvaret hos mig, dette på nedladende vis. Da der var tale om en forsikringssag, har jeg ikke selv valgt virksomheden og de får ikke en anbefaling med videre herfra grundet uacceptabel kundeservice i bogholderiet.

21. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5/5 de får lov at komme igen!

Nu har jeg af to omgange haft Holm el og vvs på besøg, først med en sikringsboks der var træls, jeg kan ikke huske elektrikerens navn men han var hurtig og dygtig, og forklarede mig rigtig fint hvad der var problemet.
Anden gang skulle jeg have skiftet min varmeunit, her havde jeg besøg af Anders som så på den, og lavede et tilbud.
Installationen blev foretaget af deres vvs mand Brian, som ikke alene var hamrende dygtig og effektiv, men en rigtig rar og snakkesalig mand!
Han fik derudover min snottede datter på 1.5 år til at grine, så det er næsten i sig selv fem stjerner værd.
5/5, de får lov at komme igen!

29. Juni 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The installation is dangerous and unprofessional

The company put a three phase cable for electric car charging 20cm into the ground without any protection. The protection that I paid for they just buried into ground next to the cable. The company no longer picks up the phone or willing to do anything with it. I can't understand how they can be operating as a legal business in Denmark.

30. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man bliver behandlet som et uvidende fjols

Vi skulle have lavet el og vvs installationer til en opvaskemaskine og en vaskemaskine i vores køkken.
De var hurtige til at komme ud forbi og give et tilbud.

Det blev fra starten af gjort klart at vi havde brug for at få lavet BÅDE el og VVS installationer både på skrift og mundtligt. I første omgang regnede vi med at maskinerne skulle stå overfor hinanden pga pladsmangel. Dette fik vi så et tilbud på – troede vi. Mailen indeholdt detaljer omkring hvad der skulle gøres ift VVS, men intet om el. Jeg ringede og forhørte mig, for at sikre mig, at TH, som var manden der var herude, havde forstået at det også drejede sig om el installationer. Han bekræftede mig i at der også var el med i tilbuddet.

Da installatøren så kom, blev han overrasket over at der ikke var el installationer klar til at koble maskinerne til. Vi forklarede ham, at det jo var med i tilbuddet og at det var med i opgavebeskrivelsen også. Men han snakkede om beregning af mere tid. Han lavede sit El og VVS og gik.

Vi kontaktede herefter TH skriftligt og sagde at vi ikke kunne forstå, hvorfor vi pludselig skulle merberegnes for noget, der var i aftalen og tilbuddet. Han skrev tilbage at han ikke havde sagt at vi skulle betale yderligere men kun det aftalte. Dertil skal det tilføjes, at jeg fandt nogle maskiner, der kunne stå på samme side af håndvasken - ved siden af hinanden, og ringede derfor til TH og fortalte ham det og spurgte om det ville have nogen betydning for prisen. Herpå svarede han at vi nok sparede et rør, da der så ikke længere skulle forlængerrør på.

MEN. Da en vicevært fra vores boligselskab kom for at godkende installationerne, opdagede han, at en af slangerne var samlet forkert. Pakningen i den var blevet presset helt ind i røret og derfor var samlingen utæt. Der har altså på det tidspunkt lækket vand ud i 5 dage bag ved køkkenskabet. Dette rettede vores vicevært og bad os om at holde køkkenlågerne åbne, så fugten kunne tørre. Det gjorde vi så.
Installatøren fra Holm El og VVS havde desuden sat en plade forkert på under opvaskemaskinen, så lågen fra maskinen stødte imod når man åbnede og lukkede. Vi meddelte begge dele til Holm El og VVS. Installatøren kom ud og rettede pladen og sagde ca sådan: ”Jeg vidste egentlig godt at den plade var lidt for høj, men troede ikke det var et problem”.

Kort efter begynder det at lugte rigtig slemt af fugt på trods af at vi vedblivende havde luftet ud. Vi kontakter både vores boligselskab og Holm El og VVS. TH fra Holm El og VVS kommer selv, for at se på tingene. Hans hilsen på vej ind af døren er ”Hvad er det nu I mener, at der er galt?”. Vi fortæller ham om lækagen, som hans installatør havde forvoldt og den fugtlugt det havde medført. Han knæler ned og kigger ind i skabet – stadig med bagsiden sat på – og meddeler at han ikke kan se noget fugt. Så siger vi at det er bag ved skabet, så han skal tage bagbeklædningen af. Det gør han så. Han påstår stadig at der ikke er noget fugt – selvom det ses tydeligt på væggen, samt at der ikke er nogen lækage – selvom vi havde forklaret at det var noget viceværten havde udbedret (det kunne jo ikke vente). Han lytter dog ikke til vores indvendinger og konkluderer at det må være kloakken – fordi han mente at den lugt ikke var lugten af fugt.

Dagen efter kommer viceværten fra vores boligselskab tilbage og han forklarer at det er tydeligt at det er lugt af fugt og at den kloak TH refererede til umuligt kunne afgive lugt, da det var en tæt forseglet og ubrugt gammelt afløb, uden forbindelse til gaden eller nogen ting. Derefter samlede han en god posefuld våde murbrokker og gammelt pus mv op fra inde bagved skabet – igen et bevis på at der var tale om lækage og deraf følgende fugt. Dette fortæller vi til TH fra Holm El og VVS – nu meget utilfredse, da han lige havde været herude og løget os op i ansigtet.
Gennem hele det her forløb gælder det at TH aldrig svarer på sine mails, med mindre man ringer hovedkontoret op først. Vi anmoder TH om et nedslag i prisen, da han, foruden at have lovet os at vi sparer prisen på et rør, ikke havde sørget for at VVS installatøren havde udført installationen korrekt – med de gener og besvær det havde til følge - og stadig har her 14 dage efter.
TH skriver så tilbage – fordi vi sender fra en ny mail – og blankt afviser at give nogen nedslag, med disse begrundelser: at han allerede har tabt penge på den installation OG at vi havde informeret ham om, at der var el installationer klar til opkobling uden at der havde været det (vås, som beskrevet ovenfor), hvilket han ikke havde merberegnet for.

At stå og lyve helt åbenlyst og prøve at bilde os ind, at det vi og vores viceværter ser og lugter ikke findes, er simpelthen uprofessionelt og vildt dårlig stil.
Der tages ikke ansvar for alvorlige fejl kun mindre rettelser og så bliver man behandlet som et uvidende fjols. Aldrig mere.

16. Dezember 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Jeg havde Holm el og VVS ude og lave…

Jeg havde Holm el og VVS ude og lave vand og kloak til terrændæk. Det gjorde de udmærket. Kloakmesteren glemte et rør, som jeg så skulle betale for selvom han havde glemt det ude på græsplænen. Jeg skrev til dem, at jeg var blevet bonget for et rør jeg ikke havde brug for. Intet svar.
Så skulle jeg bruge et tilbud på el i huset. Afleverede elplan og hørte herefter aldrig fra dem. Jeg ringede til dem efter to uger og fik at vide, at inden weekenden ville der komme et tilbud. Der gik to uger og så rykkede jeg dem. Intet svar før en uge efter, hvor jeg fik et for dyrt tilbud. Ingen "undskyld forsinkelsen" eller noget.

30. Mai 2020

Gulvvarme lagt af Holm

Fik lagt gulvvarme af Holm. Vi følte os godt behandlet hele vejen igennem forløbet, og da der viste sig at være lidt knas med varmestyringen kom de forbi og klarede problemet uden ekstra omkostninger for os. Vil gå til Holm igen ved vores fremtidige opgaver.

17. Dezember 2019

Helt super...

Kontaktede dem, noget helt galt med noget strøm i mit udlejningshus, røg og lignende, lød meldingen på.
Talte med en super fin fyr, han forstod straks hvad jeg ville have dem til, aftalte tidspunkt at mødes, samme dag. Bliver ringet op efter 10 min, han sender en anden, som er sat ind i sagen.
Der kommer kanon rar fyr, han har fuld kontrol, det laves præcis som ønsket, han var absolut min mand i sagen.
Jeg var super duper tilfreds, de får mine bedste anbefalinger.

6. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr