Lang levering, nåede ikke at bruge det til gave. Sender den samme ordre til mig 2 gange,og trækker penge 2 gange. Så var den også udleveret i en anden pakkeboks end den de skrev. og nu jeg skal bøv... Mehr ansehen
Ingen service i butikken der afviste at hjælpe os i kassen og henviste os til scan selv uden at gøre opmærksom på at tøjet havde alarmer. Ingen hjælp fra kundeservice bagefter.
Uduelig kundeservice. Pga en fejl på hjemmesiden der ikke viste en kvittering fik jeg bestilt den samme vare to gange. Jeg sendte umiddelbart den ene retur. Jeg modtog en mail, at de havde... Mehr ansehen
Første indtryk godt. Det skulle være en selvfølge, men er det langt fra, men; De varer, der blev bestilt, kom, og ingen fejl på nogen af dem. Og de svarer overens i stor stil med, som de bliver vi... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sikke noget rod
Så var den også udleveret i en anden pakkeboks end den de skrev.
og nu jeg skal bøvle med at sende den ekstra ordre retur igen.
Ingen service
Ingen hjælp fra kundeservice bagefter.
Uduelig kundeservice
Uduelig kundeservice.
Jeg sendte umiddelbart den ene retur.
Jeg modtog en mail, at de havde modtaget varen, men fik ingen penge retur. Efter 10 dage ringede jeg til kundeservice, da sagde jeg kunne ringe når der var gået 14 dage, hvis jeg stadig ikke havde modtaget pengene.
Da jeg ikke havde modtaget dem efter 14 dage ringede jeg IGEN. Da lovede kundeservice at de ville oprette en returnering, og indrømmede der var gået lang tid.
Det er nu 20 dage siden, og jeg har stadig ikke fået pengene retur.
Til H&M (hvis I har interesse i at rode bod i jeres rod) - Ordrenummer: 82209505656
Kæmpe advarsel om at købe tøj fysisk i butikkerne!
Jeg købte i forgårs en træningsjakke i h&m Frederiksberg centeret til 399 kr. Da jeg så kom hjem ville jeg gerne købe en ekstra jakke online, og jeg slog derfor jakken op og så til min store overraskelse at jakken var set helt ned til 149 kr med en rabat på 63%.
Dvs. jeg havde betalt over det dobbelte af jakken som nu var udsolgt. Jeg skrev derfor til H&M chat-agenten og fik at vide at de ikke prismatcher deres EGNE online priser og butikpriser.
Jeg har aldrig oplevet noget lign. fra en stor tøjkæde. En tøj gigant, som ikke matcher deres online priser med priserne i butikkerne?! dvs. du kan købe alt deres tøj til den dobbelte pris hvis ikke over i butikken, og når du pointerer at du ikke fik rabatten, er deres holdning til kunderne, at det bare er too bad.
Jeg kommer ALDRIG til at købe noget fysisk i jeres butikker igen, og jeg har handlet hos h&m hele mit liv.
Det er simpelthen så ringe og skidt klovne service fra jeres side, og det skaber en ufattelig dårlig oplevelse og bitter smag i munden at vide at jeg har betalt over den dobbelte pris på jakken.
Mvh hende der er færdig med h&m
H&M fra stortid til miniput
H&M er gået fra, at være en god butik, med meget plus size tøj- først kom det ud af butikkerne, fordi if dem selv, ikke var nok salg- så kunne vi med lidt ekstra på sidebenene, blive hjemme og bestille online- Nu - nærmest ingenting online- de er gået fra, at være en alsidig kæde, for store og små, med fede hættetrøje på " virkelig" modeller- til, at være én butik/kæde- som udøver diskrimination, over folk- der ikke er en størrelse 34 -
Meget dårlig behandling i Haderslev H&M…
Meget dårlig behandling i Haderslev H&M i Haderslev Butik.
Jeg er pædagog og var nede i H&M i Haderslev for at købe tøj sammen med to børn på otte og ni år.
Jeg søger hjælp hos den ene personale op i børneafdeling, beskeden fra personalet at hun skulle lige hjælpe hendes kollega. Her venter jeg cirka 15 minutter. Jeg går så ned i kassen og spørger om hjælp. Hende der står i kassen, vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige , det viste sig sig , at hun var ny, det er også helt okay. Hende der står ved siden af som jeg tidligere har spurgt om hjælp kiggede på mig og sagde , at de ikke har tid til at hjælpe mig, det skal lige præciseres, at jeg var den eneste kunde som var i butikken med de to unger sammen med mig.
Jeg accepterer selvfølgelig ikke at jeg bliver afvist og forholder mig til at jeg har ret til at for hjælp. Den unge pige i kassen forsøger at hjælpe mig men hun vidste ikke ret meget. Jeg spurgte så ind til hvem den anden kollega var, og jeg blev chokeret over svaret, det var chefen der nævnte at de ingen hjælp kan give. Det var et dårligt oplevelse specielt fordi jeg ikke er dansker og følte , at jeg blev behandlet efter min hudfarve.
Hogm er sååååå længe om at pakke varene…
Hogm er sååååå længe om at pakke varene og få dem videre til levering. De sidste to gange har levering vare op mod 8-10 dage. Det er altså for længe. Og så er priserne blevet for høje og kvaliteten ikke bedre. Jeg handler helst andre steder nu, og i hvert fald ikke på hogm.dk
Modtager ikke refundering for returnering
Jeg har sendt to stk. varer tilbage, som er registreret som modtaget d. 17/12-25. Jeg får herefter følgende mail: “Har du ikke hørt fra os senest 14 dage efter, at din retur ankom til vores lager, bedes du kontakte kundeservice.”
Jeg har for det første fortsat intet hørt - til trods for at kundeservice er kontaktet d. 29/12-25. For det andet synes Jeg at det er dårlig kundeservice, at det er kunden der skal henvende sig, hvis behandlingen af returneringen overgår 14 dage. Jeg har igen kontaktet kundeservice.
Det er en for stor og etableret virksomhed til så ringe kundeservice.
En stor tak til en Tina Nielsen
En stor tak til en Tina Nielsen i kundeservice, der lige redede min dag. Flere af hende tak!
Elendig kundeservice!
Elendig kundeservice!
Havde købt en stor vasketøjskurv i flet på deres hjemmeside. Efter 2 mdr går hanken i stykker. Jeg skriver til kundeservice og de siger jeg skal sende den retur og ellers kan jeg få 10% som plaster på såret. Så står jeg som kunde og skal pakke den forsvarligt ind og bruge tid på at sende den retur. Vvem har så store kasser! Virkelig dårlig service og ingen hjælp!
Vil genovervejer før jeg køber hos dem igen. Også ringe kvalitets deres tøj og ting er!
Jeg har købt 3 sæt gardiner
Jeg har købt 3 sæt gardiner, hvor det ene sæt har tydelige fejl i vævningen. I tilbyder 10 % retur for et gardin, som ikke kan sælges til andre. Jeg kan så vælge at sende retur, men hvad hjælper det når I ikke har flere på lager ????? Så kan jeg vente og se om det kommer ? Hvis det ikke gør.. så mangler jeg til et vindue… Virkelig dårlig service….
Dårlig service
For latterligt det tager 4 dage når man bestiller klik og collect, og at hvis man ikke får hentet pakken i tide koster det 39 kr.
Det burde fremgå tydeligere at I…
Det burde fremgå tydeligere at I oplever problemer med mobilepay betalinger, så ikke man ender med beløb der reserveres hos jer ved ordre der ikke går gennem.
Var længe skuffet over ændringerne hos…
Var længe skuffet over ændringerne hos H&M. Varernes kvalitet er virkelig faldet, mens priserne stadig er ret høje for sådan noget bras. Man bliver trukket for returomkostninger, men mange varer kan man ikke engang købe i de fysiske butikker. De varer, jeg sender retur, er helt til grin, størrelserne passer slet ikke. For eksempel købte jeg et par støvler i str. 41, men de svarede nok nærmere til str. 43. De var kæmpestore og så billige ud , fik virkelig Temu-vibes af dem. Produktionsprisen er sikkert omkring 25 kr., men de forlanger 400 kr. for dem.
Billederne er misvisende, beskrivelserne dårlige, og de vil ikke offentliggøre mindre flatterende anmeldelser af deres tvivlsomme produkter. Jeg købte også en “tyk” uldfrakke til næsten 2000 kr. hos & Other Stories, men den var overhovedet ikke tyk , den lignede en brugt morgenkåbe, hang skævt bagpå og mistede pasformen bare af, at jeg prøvede den på.
Nu er der gået mere end 10 dage, siden jeg sendte den retur, men jeg har stadig ikke hørt noget fra dem. Så igen-igen: alt i alt en dårlig og langtrukken oplevelse. Nok ikke mere H&M til mig.
Der er pyntet til jul i div shopping…
Der er pyntet til jul i div shopping center Men Man Kan Ikke købe julegaver i H ogM før midt i december ellers kan gaverne Ikke byttes
Helt absurd langsom levering
Helt absurd langsom levering - 8 dage ventede jeg på min pakke uden yderligere forklaring, selvom hjemmesiden siger 2-4 hverdage.
Jeg er træt af at som plus medlem…
Jeg er træt af at som plus medlem pludselig skal betale for retursendinger.
Har absolut ikke hørt/læst at man begyndte på det, som sagt som plusmedlem. Det er næsten tvingende nødvendigt at købe fra dem på nettet, da butikkerne sjældent har ret mange xl varer i forhold til small og medium. Måske er det bare slut med at handle der? Str er også svære at gennemskue. Købte et par bukser i 46. Dem kunne min datter der er en str38 passe!!!!!! Og det er ikke første gang. Så…. Pludselig betaler man mere for varerne man beholder.
Dårlig kvalitet for meget dyr vare
Dårlig kvalitet for meget dyr vare. Købte en sæbedispenser i H&M home som var lavet med en skal af marmor rundt om selve dispenseren. Den var pænt dyr for at sige det lige ud, men den så ud som om den var lavet i gode materialer, så tænkte at dette nok var bedre end en billigere en af slagsen. Jeg er dog blevet klogere. Efter bare en uge i brug begyndt marmoren at gå i opløsning fordi beholderen til sæbe indeni er dårligt lavet og ikke slutter tæt. Da varen har været i brug kan den derfor ikke byttes længere, på trods af at fejlen ikke kunne være blevet opdaget uden at tage varen i brug. Jeg er super ked af det og vil nok aldrig købe noget til en lignende pris fra H&M igen, da de åbenbart ikke kan lave noget hverken tøj eller boligting i god kvalitet.
Fuldstændig forrykt..
Fuldstændig forrykt, at I har sat et minimumsbeløb på 300kr for gratis forsendelse, for jeres Plus Medlemer. Dårlig service, HM! Man har efterhånden ingen rigtige fordele som Plus Medlem…Så hellere bestille hos Zalando, hvor man nu som Plus Medlem kan få gratis forsendelse. 🙄
Vedrørende oplevelse i H&M Sønderborg
Jeg var for nylig inde i H&M Sønderborg for at købe en fødselsdagsgave til min kæreste. Da jeg ikke kommer i butikken særlig ofte, bad jeg om hjælp fra en medarbejder. Desværre blev jeg mødt af en medarbejder, der virkede træt og uengageret. Hun pegede blot i en retning og sagde: "Jeg mener, de hænger derhenne," uden yderligere vejledning.
Efter selv at have fundet varen gik jeg til kassen. Her blev jeg spurgt, om jeg ønskede en pose – hvilket jeg høfligt takkede nej til. Medarbejderen klappede herefter blot jakken sammen og lagde den direkte på disken.
Jeg nævnte, at det var en gave, og spurgte, om det var muligt at få den pakket ind. Hertil lød svaret: "Øhh nej, det gør vi ikke."
Jeg handler ofte i andre tøjbutikker, hvor det er helt normalt, at man som kunde bliver mødt med hjælpsomhed, at der tilbydes gaveindpakning, og at man generelt oplever en god service.
Desværre levede min oplevelse i H&M Sønderborg ikke op til dette. Det var en skuffende kundeserviceoplevelse, og jeg håber, at I vil tage dette til efterretning og arbejde på at forbedre kundeoplevelsen fremadrettet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.