Hørbart Hørecenter Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan fuldstændig tilslutte mig de rosende ord, som andre kunder har skrevet. Har brugt høreapparat i næsten 30 år og prøvet både offentlige og andre private forhandlere. Det er perfekt at kunne væ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er ny høreapparats bruger. Hørebart har forholdsvis mange mærker og modeller. Der var god tid og høreprøven var grundig. Bettina var god til at lytte og spore sig ind på mit ønske og behov. God t... Mehr ansehen

1. Hörgeräteakustiker
  2. Anbieter von Mobilitätsausrüstung
  3. Audiologe
  4. Hörgeräte-Reparaturdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Hørbart™ er et privat hørecenter hvor du sikres en professionel og uafhængig rådgivning af erfarne hørespecialister. Hos os er en høreprøve gratis og du kan prøve høreapparater uforpligtende. Vi tilbyder hjemmebesøg hvis du ikke har mulighed for at komme til os. Vi forhandler et bredt udvalg af markedets bedste høreapparater med tilskud og formstøbte høreværn til gode priser og med høj faglighed. Hos os er alle ører unikke og du får præcis det du ønsker.

Hervorragend

Alle Bewertungen

30 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fuldt ud tilfreds.

Følte at det var mig og mine behov der blev tilgodeset. God til at spørge ind, så vi kunne finde den bedste løsning der passede til mig.

2. Juli 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Vi takker for din flotte anmeldelse, Hugo.
Dejligt at høre, du var glad for dit forløb hos os. Vi glæder os til at servicere dig fremover :-)

De bedste hilsner Team Hørbart

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nu har jeg endelig fået høreapperater…

Nu har jeg endelig fået høreapperater der næsten har fået min tinitus til at forsvinde. De er er dejlige at bruge, så gode at jeg ofte går i seng og så op igen for at putte dem.

3. August 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at dine høreapparater har gjort så stor en forskel for din tinnitus, og at de er så behagelige at bruge. Vi måtte smile over, at du næsten får dem med i seng 😊

Hørbart Silkeborg

Har fået lavet formstøbte ørepropper hos Hørbart Silkeborg. De fungerer perfekt og jeg fik super vejledning. Kompetent og smilende personale.

11. Mai 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at dine formstøbte ørepropper fungerer perfekt, og at du har følt dig godt vejledt hos os i Silkeborg. Vi sætter stor pris på dine fine ord om vores personale 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god vejledning og service

Utrolig god vejledning og service, kan kun anbefale Hørbart

16. Juli 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Det glæder os meget, at du har oplevet god vejledning og service hos os 😊

Formstøbte jagthøreværn…

Jeg har købt formstøbte jagthøreværn med aktiv dæmpning ved Hørbart Hørecenter. Jeg oplevede en grundig og professionel rådgivning, og processen med at få lavet aftryk var let og hurtig. Efterfølgende modtog jeg med pakkeposten mine nye høreværn med perfekt pasform og dæmpning i skud øjeblikket er helt perfekt. Helt klart en stor 5 stjernet anbefaling af produktet og personalet ved Hørebart fra mig.

1. April 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet grundig og professionel rådgivning, en nem proces og en perfekt pasform.

Tak for din store anbefaling og de fem stjerner 😊

Førsteklasses Hørecenter...

Altid venlig imødekommende og kompetent personale som er klar til den bedste betjening.
Jeg har handlet der siden de åbnede butikken i Vejle og fortsætter med det.

25. Juni 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din loyalitet helt fra starten. Det betyder utrolig meget for os, at du føler dig både godt modtaget og kompetent vejledt hos Hørbart. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😊

10/10 oplevelse

Hele mit forløb med hørbart har på alle måder været fantastisk. Iser når man kommer fra det offentlige kan man virkeligt mærke en forskel i kvalitet af både behandling og produkter. Kan kun anbefales hvis man har råd til det.

11. August 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse og din varme anbefaling. Vi er meget glade for, at du har haft et fantastisk forløb hos Hørbart, og at du har mærket en tydelig forskel i både behandling og produkter. Det betyder meget for os at kunne tilbyde høj faglighed, god tid og en løsning, der passer til den enkelte.

Venlig og professionel servicering

Jeg har i hele forløbet med at finde de rigtige høreapparater til mig fået en super professionel, venlig, tålmodig og hjælpsom servicering.

10. Juli 2026

Kære Poul

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de mange pæne ord.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet forløbet som både professionelt, venligt og tålmodigt. Vi ved, at det kan tage tid at finde de helt rigtige høreapparater, og derfor gør vi os umage for at skabe et trygt forløb med god rådgivning hele vejen.

Tak fordi du valgte Hørbart. Vi ønsker dig rigtig god glæde af dine høreapparater, og du er selvfølgelig altid velkommen, hvis vi kan hjælpe dig.

Blev vældig godt modtaget

Blev vældig godt modtaget, fik lov til at flere forskellige høreapparater, og fik en god grundig forklaring.
Ali i alt en god oplevelse.

8. Juli 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig godt modtaget og fik mulighed for at prøve forskellige høreapparater med en grundig vejledning undervejs. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt informeret, når du skal finde den rette løsning.

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tak, Esther, for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Det betyder meget for os, at du har oplevet både imødekommenhed, forståelse og god service hos Hørbart. Vi lægger stor vægt på at lytte til vores kunders erfaringer og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning, og derfor er vi særligt glade for at høre, at du har følt dig hørt og godt hjulpet gennem forløbet med dine nye høreapparater.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ønsker dig rigtig god glæde af dine høreapparater fremover.

Super

Super, i ethvert henseende.

15. Juni 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tak, Elke, for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en super oplevelse hos Hørbart og er tilfreds på alle områder. Din positive tilbagemelding betyder meget for os og motiverer os til fortsat at yde den bedst mulige service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super vejledning i øjenhøjde.

Super vejledning i øjenhøjde.
Og man følte sig velkommen lige med det samme.
Trygt og rart.

21. Mai 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tak, Martin, for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede vejledningen som nærværende og i øjenhøjde. Vi ønsker, at alle vores kunder føler sig velkomne, trygge og godt tilpas fra første øjeblik, så det er dejligt at vide, at det også var din oplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine ord. Det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God forståelse for hørenedsættelsen

God forståelse og anbefalinger ift. min hørenedsættelse. Er glad for mit apparat.
Hørbart synes at have de rette kompetencer.

1. Juni 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både rådgivningen og anbefalingerne i forhold til din hørenedsættelse, og at du er glad for dit høreapparat. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores kompetencer, da det er vigtigt for os altid at kunne tilbyde professionel og individuel vejledning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi glæder os til at hjælpe dig igen, hvis behovet opstår.

Kompetent og personlig betjening

Kompetent og personlig betjening. Man bliver “hørt”!

10. März 2026

Kære Mogens

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fine ord. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både kompetent og personlig betjening hos Hørbart.

At føle sig hørt er noget af det vigtigste for os, så det betyder ekstra meget, at du fremhæver netop det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for os.

Team Hørbart 👂😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ekstraordinær god og professionel…

Ekstraordinær god og professionel service. Super forståelse for forskellige behov osv. Virkelig god rådgivning i den forbindelse.

29. April 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede både professionel service og rådgivning. Vi lægger stor vægt på at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte, så det betyder meget for os at få sådan en tilbagemelding.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hørbart giver en særdeles god service.

Det var et højt fagligt niveau , god gennemgang og test.
Det er vigtigt at få de " rigtige " høreapparater .
God mulighed for at teste forskellige apparater, for netop at opleve forskellen og ikke fokus på salg.
Det er særdeles godt.

17. Dezember 2025

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din meget fine og uddybende anmeldelse 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du har oplevet høj faglighed, grundig gennemgang og gode testmuligheder hos os. For os er det afgørende, at der er tid og ro til at afprøve forskellige løsninger, så man ender med de rigtige høreapparater – uden fokus på salg, men på behov.
Tak fordi du deler din oplevelse og for din tillid.

Professionelt

Meget professionel og imødekommende oplevelse gennem hele forløbet.

10. Januar 2026

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tusind tak for din anmeldelse 🌟
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet et professionelt og imødekommende forløb hele vejen igennem. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En rigtig god forklaring på brug af de…

En rigtig god forklaring på brug af de nye høreparat

En god gennemgang af forskellige priser og tilskud

28. Dezember 2025

Antwort von Hørbart Hørecenter

Tak for din positive anmeldelse. Det glæder os, at du fik en grundig vejledning i brugen af dine nye høreapparater og en god gennemgang af priser og tilskud. Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye høreløsning.

Team Hørbart

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr