Vijverpomp besteld en betaald. Na een week nog niets ontvangen. Ook geen tracktrace oid. Twee keer gemaild, maar geen reactie. Telefonisch is zelfs niet mogelijk. Waardeloos.
Vijverpomp besteld en binnen dag geleverd maar compleet verkeerd product .meteen foto gemaakt en e maile gestuurd Daarna doodse stilte
Op 1 mei 2026 heb ik bij H.O. Michielsen een bestelling gedaan en betaald van 4 rollen vlechtband van 35 meter, kleur groen. Omdat het vlechtband erg laat geleverd werd (2 weken), ben ik... Mehr ansehen
Vorige week beregeningspomp besteld en betaald. Na een week nog niets ontvangen na verschillende mails te hebben verstuurd. wacht nog een week af Ik kom nog in de buurt dan haal ik hem wel af bij... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Frauduleuze handelingen van dit bedrijf.
Omdat het vlechtband erg laat geleverd werd (2 weken), ben ik er pas een week later aan toe gekomen om het te plaatsen. Wat opviel, was dat verpakkings doosje reeds een keer open was geweest en de labels niet nieuw leken. Zo ben ik erachter gekomen dat H.O. Michielsen mij 3
rollen heeft geleverd van een RAL kleur groen nummer 605 en de 4e rol wel in een doosje met RAL 605 had gedaan, maar een andere kleur had gegeven.
De afwijking viel mij helaas pas op, toen ik de 4e rol nodig had, op
maat geknipt had en plaatste.
Uiteraard ben ik teleurgesteld over de afwijkende kleur, omdat ik graag
mijn hekken in dezelfde kleur groen wilde.
Ik heb 3 mails gestuurd naar H.O. Michielsen, maar niets meer gehoord.
Ik ga nu de Consumentenbond inschakelen.
Ik ben heel erg teleurgesteld in dit bedrijf.
Vijverpomp besteld en betaald, maar geen levering
Vijverpomp besteld en binnen dag…
Daarna doodse stilte
Vorige week beregeningspomp besteld en niets ontvangen
Vorige week beregeningspomp besteld en betaald.
Na een week nog niets ontvangen na verschillende mails te hebben verstuurd.
wacht nog een week af
Ik kom nog in de buurt dan haal ik hem wel af bij hun
Het is denk ik een oplichtersbende dus niets kopen want ze zijn wel gewoon online met een webshop
Snelle levering Vijver filter
Vijver filter besteld tegen aantrekkelijke prijs en snel en goed afgeleverd, samen met extra UV lamp. Dit ondanks sommige mindere reviews die ik gelezen had.
Wat een slecht bedrijf maar lees nu de…
Wat een slecht bedrijf maar lees nu de reviews en ja het lag niet alleen aan mij!
Ik zie veel reacties met eigenlijk allemaal slechte reacties.
maar bij mij is het gelukkig zo erg nog niet wel netjes me spullen gehad letterlijk ook echt maar 1 mail terug gehad ik mis een slang bij 1 aquarium pompje( ik heb 2 pompen vandaar dat ik het weet) netjes gemaild of ze hem kunnen sturen ik kreeg 1 mailtje terug over bestelling nummer en een foto netjes een foto gestuurd en bestelling nummer nooit meer wat vernomen nu kan ik waarschijnlijk stukje slang kopen en zelf iets maken maar het gaat erom dat je gewoon totaal niet reageert en überhaupt de moeite neemt om het op te lossen dus bij deze hier ook mij reactie
Filter besteld en betaald maar na bijna…
Filter besteld en betaald maar na bijna 2 weken nog geen filter en geen enkele reactie op een mail.
Pomp bestelt vorige week vrijdag,100…
Pomp bestelt vorige week vrijdag,100 euro betaald,niks gekregen,mail word niet op gereageerd,heb hier jaren bestelt maar dit nog nooit meegemaakt,
Geschillen en rechtshulp erop gezet,en anders ff op bezoek.
geen zaken doen
Bedrijf stuurt wel een factuur van bestelde artikel,
maar leverd het niet, en geeft geen reactie
op emails.advies is dan ook er geen zaken mee te doen.
hoezo oplichters
Wat een waardeloos bedrijf heb er een…
Wat een waardeloos bedrijf heb er een bandenrek besteld en betaald je krijgt wel antwoord dat de betaling gelukt is maar verder krijg je 0 antwoorden. Sta op het punt aangifte te doen bij de politie voor oplichting !
Radiostilte
heb op 11 juli 2025 een vijverpomp gekocht (order 184287, factuur 180396). Toen deze binnen de garantieperiode defect raakte, heb ik dit op 27 oktober 2028 netjes gemeld. Op hun vraag heb ik foto’s doorgestuurd en de pomp teruggestuurd via PostNL. Volgens de track & trace werd het pakket op 6 november 2025 bij hen geleverd.
Sindsdien: volledige radiostilte.
Geen enkele reactie, geen update, geen oplossing. Zelfs op mijn beleefde opvolgmail wordt niet geantwoord.
Het lijkt erop dat hun garantie niets voorstelt zodra ze je product hebben ontvangen. Dit is geen service meer, maar pure desinteresse. Ik vind het onaanvaardbaar dat een bedrijf zo met klanten omgaat.
Wie overweegt hier te kopen: denk twee keer na. Als er iets misloopt, sta je er volledig alleen voor.´
Pomp alsnog ontvangen
Pomp besteld na een paar keer mailen geen gehoor gekregen en niks ontvangen ! Iets te snel beoordeeld ivm slechte communicatie! Toch de pomp netjes ontvangen. Alsnog bedankt voor de nette levering!
Besteld,betaald MAAR niks…
Besteld,betaald MAAR niks geleverd,bende ordinaire oplichters!!
Criminele organisatie
Deze criminele organisatie heeft mij opgelicht,levert niet wat er is besteld.
Er is geen contact mogelijk.
Bestel niets bij organisatie,je kan fluiten naar je geld.
Bedrijf levert niet
Bedrijf levert niet, reageert niet en crediteert niet na in gebreke stelling
Koop hier niets!
Defect na 1 jaar geen hulp
Waterverzachter na 1 jaar defect
Garantie,hulp via mail aangevraagd de enige contact mogelijkheid.
Geen antwoord
0% service
0% klantendienst
0% hulp
Drukvat besteld
Drukvat besteld, niets ontvangen, geen mailcontact, niets met andere woorden OPGELICHT
Hier niet kopen, zeer onbetrouwbaar
Hier niet kopen, ze zijn niet te vertrouwen.
Ik krijg bericht met Track & Trace code maar klopt niet,
het pakketje zou al zijn verstuurd, gelogen....
Bij navraag kreeg ik 4 dagen later andere code.
Zeer onbetrouwbaar.
Product werkt niet en geen reactie/oplossing vanuit bedrijf
Een oprijplaat gekocht maar deze werkt niet naar behoren. Hier een mail over gestuurd en kreeg ook snel reactie. Maar na dat ene mailtje nooit meer iets gehoord. Wat een schandalig bedrijf is dit. Geen aanrader.
Slechte kwaliteit en geen reactie als iets stuk gaat binnen de garantietermijn.
Hier een jaar geleden een aquarium pomp gekocht.
Deze ging lekken met als gevolg hele woonkamer onder water.
Ik heb verschillende mails gestuurd en krijg geen reactie.
Ze verkopen hier slechte kwaliteit spullen uit China, doen er een sticker op en maken een Nederlandse handleiding en geven geen thuis als het stuk gaat binnen de garantieperiode.
Mijn advies: koopt hier niet!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.