Manden i telefonen er hjælpeløs, uprofessionel, sløv, og ikke hjælpende. Der handlede om evt tyveri fra en hjælper. Han var ligeglad. Han håbede blot på det bedste. Sikke et fjols.
Unternehmen hat geantwortet
jeg er glad for at jeg valgte Hjælperne , fordi man kan få hjælp til alt og det er rart når når man ikke kan noget selv og kommunens hjemmehjælpere må jo ikke lave noget
Vi har haft stor glæde af hjælperne.dk til min mor på 85 som sad meget alene i sin lejlighed. Vi havde en yngre kompetent studerende (Sebastian) inden for omsorgområdet til at besøge hende 2 timer om... Mehr ansehen
- Ambulanter Pflegedienst für Erwachsene
- Haushaltshilfe
- Agentur zur Vermittlung von Haushaltshilfe
- Hausreinigungsservice
- Altenpflege
Vom Unternehmen geschrieben
Hjælperne.dk gør hverdagen lettere for ældre ved at tilbyde praktisk hjælp såsom rengøring, havearbejde, indkøb og socialt samvær. Vi skaber samtidig meningsfulde jobs for folk, der har hjertet på rette sted og ønsker at gøre en forskel. Når en ældre oprettes på vores platform, matcher vi dem med en hjælper, der passer til deres behov. Vi sikrer kontinuitet ved at sende den samme hjælper hver gang. Hvis kemien ikke er der, finder vi selvfølgelig en ny hjælper, der passer bedre.
Dänemark
- www.hjaelperne.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Alt i alt rigtigt fint
Alt i alt rigtigt fint. Og tak for hjælp 🩷
Nemt at booke en omhyggelig og dygtig…
Nemt at booke en omhyggelig og dygtig hjælper.
Alle var maget flinke og hjelpsomme
Alle var maget flinke og hjelpsomme, fik mail hvis de ikke lige havde en hjälper, har väret tilfreds med de jeg har faaet tel.nr. paa, et godt kontor ,og en en god pris .
7 juli 2026 E.A.
Dejligt at de må gøre rent hvor jeg…
Dejligt at de må gøre rent hvor jeg ønsker det.
Den samme der kommer.
Da min mand var på sygehuset tilbød hun at hjælpe mig med handle kunne ringe hvis jeg havde behov for hjælp. Blev ikke aktuelt men hun var virkelig sød og hjælpsom. Er glad for den hjælp jeg får. De må det hjemmeplejen ikke må får hjælp 2 timer hver anden uge og kan trække regning fra i skat, og jeg bestemmer hvad der skal gøres rent i de 2 timer
We just clik.
jeg er glad for at jeg valgte Hjælperne…
Manden i telefonen er hjælpeløs
Manden i telefonen er hjælpeløs, uprofessionel, sløv, og ikke hjælpende.
Der handlede om evt tyveri fra en hjælper.
Han var ligeglad. Han håbede blot på det bedste. Sikke et fjols.

Antwort von Hjælperne.dk
Er så glad for min hjælper Andrea
Er så glad for min hjælper Andrea, hun er så sød og omsorgsfuld, vi er ældre og det er en uvurderlig hjælp at hun kommer og hjælper os med det der kniber♥️🌹
Effektivitet
Jeg havde plæner med over ½ meter græs…
Jeg havde plæner med over ½ meter græs ,kontaktede hjælperne.dk , der kom hurtigt svar at en af hjælperne i mariager fjord ville kontakte mig . Det gik også hurtigt og dagen blev aftalt og til trods for mange opladninger af maskinerne kørte pia på med godt humør ,så det er ikke sidste gang at jeg vil bruge Pia igen til de næste opgaver
Jeg har haft besøg af en af hjælperne
Jeg har haft besøg af en af hjælperne. Til hjælp i min have, jeg er så tilfreds, da hun var så behagelig rent menneskeligt. Samt i det fine arbejde hun udførte. Og vi aftalte en ny tid, inden hun gik.
Venlig og dygtig hjælper
En venlig og positiv hjælper, der er nem at snakke med.
Jeg havde rengøring det var… var yderst tilfreds
Jeg havde rengøring det var ualmindeligt grundigt lavet så jeg kan kun anbefale at man ringer og bestiller det man gerne vil have til hjælperne
Hanne-Lis
At hjælperen startede med det samme.
Virkelig grundig og pænt stykke arbejde…
Virkelig grundig og pænt stykke arbejde der er blevet lavet i haven.
Vi fortsætter med samme havemand som vi har brugt 2 gange nu
Fin service
Fantastisk hurtig reaktion på første…
Fantastisk hurtig reaktion på første henvendelse og efterfølgende at finde den rette hjælper. Alt skete på under 20 minutter. Opfølgning med afregning umiddelbart efter at hjælperens arbejde var fuldført. Kan kun give min bedste anbefaling, hvilket jeg for øvrigt allerede har givet til flere bekendte.
Fem hjerter som arbejdsplads
Har været hjælper hos "hjælperne" i et års tid og stopper kun på grund af andet arbejde.
Som arbejde, har jeg kun positivt at sige om hjælperne.
Du er din egen chef. Du vælger selv de opgaver du ønsker og kontakter selv den ældre og sammen laver i planer for det ønskede og aftaler som passer ind i både den ældre og hjælperens hverdag. Som hjælper er det tydeligt at mærke at man bliver en vigtig del af de ældres hverdag. Man får en god relation og hjælperen bliver et glædeligt velkendt gensyn for den ældre hver gang.
Lønnen bliver udbetalt 7 dage efter udført arbejde og jeg har altid modtaget pengene til tiden.
Har du spørgsmål, om det må være til det praktiske eller noget mere specifikt med netop dine opgaver, kan du altid ringe hjælperne. De sidder klar til at hjælpe. Har kun oplevet venlighed fra deres side og det er alle folk med hjertet på rette sted både med hensyn til dig som hjælper og i forhold til den ældre.
Så hos "hjælperne" får du en arbejdsplads med masser af flexibilitet, et arbejde hvor der er tid og hvor du føler dig respekteret og værdsat.
Vil til hver en tid arbejde for hjælperne igen.
De varmeste anbefalinger herfra
trist
D. 21.05 henvendte jeg mig til Hjælperne for at bestille havearbejde. Samme dag modtog jeg en mail om at jeg var registreret hos dem som kunde og ville høre nærmere. D. 02.05 har jeg endnu intet hørt og med årstiden taget i betragtning så er det jo nu havearbejdet bør udføres. Har bedt firmaet om at afmelde mig som kunde og søger nu et nyt firma til havearbejdet.

Antwort von Hjælperne.dk
Kan anbefales
Det var let at oprette opgaven og hjælperen henvendte sig allerede dagen efter. Jeg har fået en rigtig god hjælper.
Fakturaen kommer når opgaven er udført og man kan let betale via MobilePay.
Jeg kan varmt anbefale Hjælperrne.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.