Himmerlandsflyt Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den bedste flytning jeg har haft i hele mit liv… og jeg har boet mange steder i ind og udland. Først, flyttefirmaet har været ekstremt fleksibelt i hele deres tilgang jf tidspu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor anbefaling af Himmerland Flytteforretning, som det er anden gang, vi bruger til at flytte på tværs af landet. De to yderst effektive og professionelle flyttemænd (og med god humor - tak Morten o... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har været rigtig glade for vores flytning med Himmerlands flytteforretning, der stillede om morgenen præcis som vi havde aftalt, og hjalp os med at flytte fra København til Jylland. Prisen var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan ikke rose firmaet nok. De kom til tiden, og fil lavet flytning fra Silkeborg til Nordsjælland. Destinationsadressen var virkelig crowded, med andre biler og lifte der stod i vejen, men flytte... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fabelagtig flytning

Jeg valgte Himmerlands Flytteforretning til at flytte mine møbler og ting fra København til Aarhus med midlertidig opmagasinering indimellem - og det har jeg absolut ikke fortrudt. Flyttefolkene mødte op på aftalte tidspunkter, og de var både hurtige og påpasselige, så det føltes fuldkomment trygt at lade dem tage hånd om tingene. Og så havde de overskud til et smil. Jeg giver dem gerne min bedste anbefaling, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at jeg ringer til dem, når jeg skal flytte næste gang.

22. Oktober 2016

Imponerende flot flytning

Vi var blevet anbefalet Himmerlandsflyt og blev ikke skuffet. Tværtimod Kim, Dennis og Bo lavede et fremragende stykke arbejde, da vi flyttede fra Skanderborg til Helsingør.
Godt humør, super serviceminded, hensynsfulde, løsningsorienterede og dybt professionelle.
Kommunikationen før og under flytningen fungerede perfekt
De har vores varmeste anbefaling.
Bedste hilsner
Maj og Flemming
Nu Helsingør

29. September 2016

Flytning

For en uge siden flyttede vi fra Grenå til Glostrup. Gennem en kollega blev vi anbefalet Himmerlandsflyt, og det har vi ikke fortrudt.
Kl. 7.00 som aftalt, kom der to mand høj. På små tre timer fik de pakket bilen med alt vores habengut. Effektivt og i en hyggelig stemning blev der taget hånd om den flytning, som for os var uoverskuelig.
Da de ankom med flyttelæsset i Glostrup, havde de en ekstra mand med. Og igen effektivt og super professionelt fik de alt fordelt i de respektive rum.
Vi var heldige at få makkerparret Denni og John og senere Bo også. Et team der fungerede super effektivt og meget service mindede. Med humor og godt humør, kom vi trygt igennem en hård dag.
Vi har været helt trygge hele processen igennem, og alt har foregået med smil og godt humør, vi kan kun anbefale Himmerlandsflyt. Trygt, billigt og effektivt.
Lise og Troels

11. August 2016

Fantastiske gutter

I går hjalp Danny, Denny og Johnny os med at flytte, og det var en virkelig god oplevelse. Der var højt humør, de var høflige og de arbejdede knaldhårdt og uden at brokke sig. Vi havde gjort os umage med at pakke kasserne, så de ikke var for tunge, og det blev ganske uopfordret rost. Vores lille dreng på to var helt vilde med dem, og de var så søde ved ham til trods for han mange spørgsmål. Han fik endda lov til at komme op i lastbilen. Det var en stor oplevelse. Tak for det!

28. Juli 2016

Fantastisk flyttefirma !!

Vi har igen i dag benyttet Himmerland flytteforretning, denne gang fra København til Grenå. Alt er gået præcis efter planen og fantastiske flyttemænd ! Kan klart anbefales... Og vil til hver en tid vælge firmaet igen.

1. Juli 2016

Ville vælge dem igen 👍

Jeg kan kun sige tak for en god flytning. De unge mænd som flyttede for os var søde, imødekommende og professionelle. Ingen tvivl her...vi ville vælge Himmerlands Flytteforretning igen!

26. Juni 2016
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi anbefaler Himmerlands Flytteforretning til alle!

Vi havde den store fornøjelse at flytte fra København Ø til Aalborg med Himmerlands flytteforretning.
Vi fandt frem til firmaet ved en anbefaling, og fra den første opringning til det sidste håndtryk efter endt flytning har servicen været virkelig god!
I København blev vi mødt af to smilende og professionelle flyttemænd, Lenny og Kim, som på trods af hidsige buschauffører i den hektiske myldretid gennemførte flytningen roligt og omhyggeligt.
Ud over en service helt i top og dygtige flyttefolk giver Himmerlands Flytteforretning en meget fair pris på flytningen.
Vi vil fremover anbefale firmaet til alle, som skal flytte.
Det er virkelig rart at blive mødt at imødekommende og kompetente personer, når man står midt i en flytning, hvor der er mange ting, som skal falde i hak.

17. Oktober 2015

Flytning fra 8520 Lystrup til 2670 Greve

Utrolig god oplevelse. Ankom til aftalt tid. Læssede hurtigt vores indbo på bilen og det hele blev læsset af i Greve samme dag. Der var en behagelig tone og de var meget hjælpsomme. Prisen var god og kvaliteten i top Jeg kan klart anbefale Himmerlands Flytteforretning.

28. Juli 2015

Fra Vaarst til Halkær

Jeg kan varmt anbefale Himmerlands Flytteforretning, Aars. De er dygtige flyttefolk, der virkelig har styr på tingene. De er omhyggelige, ærlige og meget omgængelige.

3. Juni 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

København til Århus i en ruf.

Så rykkede vi teltpælene op, og tog springet fra Nørrebro til Århus. Himmerlands Flytteforetning kom med den ubetinget bedste pris på en stue-til-stue flytning (altså, med 2 flyttefolk).
Der var en behagelig og konstruktiv dialog op til flytningen med kontoret, og da dagen oprandte var det to friske, dygtige og særdeles arbejdseomme folk der stillede kl. 7 om morgenen. Hele lejligheden var pakket i bilen på under 2 timer. I Århus tog det kun en time at tømme bilen. Alt i alt et meget behageligt bekendtskab, som jeg kun kan anbefale. Hvis man er lidt fleksibel omkring det præcise flyttetidspunkt er der INGEN der kan konkurrere med Himmerland på pris.

28. April 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God flytteoplevelse med dygtige flyttefolk

Er netop flyttet fra København til Århus med Himmerlands Flytteforretning, og vil bestemt anbefale firmaet til andre.

For det første gav Himmerlandflyt mig en super god pris på flytningen. Derudover var både kontoret og de to flyttefolk bare så behagelige og dygtige. Trods lidt forsinkelse undervejs, var firmaet flinke til at kommunikere og opdatere, og flytningen var overstået i løbet af ingen tid.

Dygtige, effektive og pålidelige flyttefolk. Jeg vil helt sikkert bruge Himmerlandsflyt igen, og ikke tøve med at anbefale dem til andre.

28. April 2015

Pålideligt og professionelt flyttefirma

Jeg har flyttet 2 gange med Himmerlandsflyt og kan varmt anbefale firmaet til alle andre, der skal flytte. Himmerlandsflyt er pålidelige, idet de altid overholder de aftaler, som er indgået, og de er professionelle i deres arbejde. Jeg flyttede denne gang fra Søborg til Aarhus, og det var betryggende at vide, at mine ting var i sikre hænder i løbet af flytningen. Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at jeg vil bruge dem næste gang, jeg skal flytte.
Mvh Anne

14. April 2015

Effektivitet

Vi har i dag haft Himmerlands Flytteforretning til at flytte vores indbo.10 minutter før aftalt tid ankom de på adressen.Hvor er det dejligt at blive mødt af to storsmilende og høflige unge mænd,der startede med at give hånd og præsentere sig.Vi fulgtes rundt i huset ,så de kunne danne sig et overblik over vores flyttegods.Og så gik de ellers i gang.Fuld fart,og med højt humør,tømte de bid for bid huset for alt det vi ikke selv ville flytte på.Det er anden gang vi har brugt dette firma,og det bliver ikke sidste gang.Kan kun give dem vores bedste anbefaling for et helt igennem professionelt stykke arbejde.Randi og Hans Jørgen Møller

9. April 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Effektiv, Service-minded og godt humør..

Vi havde den fornøjelse at tilbringe en dag sammen med Kim, og det der for os virkede som en uoverskuelig flytning; blev til en leg. Godt humør fra morgenstunden, højt tempo, effektivitet betød at vi var færdige langt før tid.
Alt blev pakket nænsomt og sikkert, og det var lige at 4 mand kunne holde trit med Kim oppe i vognen.
Jeg vil varmt anbefale dette firma til enhver der skal flytte, store som små læs.

2. April 2015

Venlige, engagerede og effektive

Meget behageligt samarbejde med dette firma. Vi valgte dem, fordi min søn var fuldt tilfreds, da han benyttede Himmerlandsflyt sidste år. Især var vi imponerede over deres arbejdstempo. Vi havde valgt at betale per time, men det fik dem bestemt ikke til at slappe af. De arbejdede, som var de på akkord. Der var styr på det hele.

6. März 2015

Professionelt og behageligt

Det har været en helt igennem god og behagelig oplevelse at flytte fra Aarhus til København. Inden endelig tilbud forelå var Kim forbi og vi gik alle rum igennem sammen, og fik markeret de særlige ting, der skulle have særbehandling. Flytningen foregik i en hyggelig atmosfære præget af en professionel tilgang til tingene og selv om vi samtidig gik i vejen med rengøring mm var der kun positive bemærkninger og høflig betjening. Afleveringen næste dag på 4. sal forløb tilsvarende gnidningsfrit, og selv om en del ting skulle en indvendig etage op - og nogen gange ned igen, fordi vi ændrede holdning - så var servicen i top og alt blev udført med venlighed.

Vi vil bestemt gerne anbefale virksomheden til andre.

Lars

1. März 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr