Een bedrijf met een menselijk oogmerk. Goede service en zeer klant gericht. Een aanrader!! We hebben alleen maar lof, hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat. Nogmaals bedankt voor jullie goede ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
These guys are truly professional. Sound advise, no unnecessary upselling, very quick turnaround timelines, simple and fuss-free installation day, and on top of everything else, friendly and genuin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dit bedrijf HBI heeft bij ons de knap staaltje vakwerk geleverd. Een 20 jaar oude installatie ombouwen met een groot aantal oude opnemers, een garage uitbereiding, de meterkast super netjes her-ing... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Een nieuwe alarminstallatie van HBI. Goed advies en nu geïnstalleerd. Vriendelijk en professioneel met duidelijke uitleg hoe alles werkt. Ook na vele foutmeldingen zijn ze weer bij ons geweest om een... Mehr ansehen
Het Beveiligings Icoon staat voor vakmanschap en klanttevredenheid. We doen het niet voor minder en wij vinden het behoudt van klanten dan ook minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven. #Alarmsysteem#Alarmsystemen#Camerabeveiliging#Camerainstallatie#Intercom#intercomsysteem#HBI#Hetbeveiligingsicoon#Steenbergen#Kruisland#Dinteloord#NieuwVossemeer#DeHeen#BergenopZoom#Halsteren#Tholen#Wouw#Fijnaart#Roosendaal#Oudgastel#Zevenbergen#Klundert#Nederland
Van Andelstraat 10, 4651 Ta, Steenbergen, Niederlande
Een bedrijf met een menselijk oogmerk.
Goede service en zeer klant gericht.
Een aanrader!!
We hebben alleen maar lof, hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat. Nogmaals bedankt voor jullie goede service

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Zoals altijd super netjes en zeer hoog vakmanschap en kennis met zeer goede afthersale

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Zeer professioneel bedrijf, meedenkend en servicegericht voor een goede prijs

Top service!
Super goed advies gekregen.
Mannen van de montage waren super vriendelijk en hebben alles keurig en schoon achter gelaten!
Wij zijn dik tevreden!

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Dit bedrijf HBI heeft bij ons de knap staaltje vakwerk geleverd. Een 20 jaar oude installatie ombouwen met een groot aantal oude opnemers, een garage uitbereiding, de meterkast super netjes her-ingericht,
nieuwe koppelkasten en een digitale telefoonkiezer.
En dit alles in een zeer lange dag verwezenlijkt door Rob en een tijdelijk hulpje. Super, nu paar weken verder zijn we gewend aan werking en bediening. Communicatie over mail met Jeffrey was snel en duidelijk. Installatie is van Jablotron en het bedrijf HBI is zeker een aanrader!!

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Super service. Kleine gebreken kunnen we zelf herstellen met telegonische ondersteuning .

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alles is netjes geïnstalleerd en alles goed uitgelegd hie alkes werkt

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Een nieuwe alarmcentrale is geen kleine investering, dus je wilt zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Voor mij was het belangrijk om geen appels met peren te vergelijken: het systeem moest betrouwbaar zijn, goed functioneren en toekomstbestendig zijn. Zeker omdat er ook een camerasysteem bij kwam kijken en er gewerkt moest worden met deels bestaande, niet optimaal functionerende hardware.
Vanaf het eerste contact viel op hoe professioneel en betrokken dit team te werk gaat. Een jonge, enthousiaste club mannen en vrouwen die echt meedenkt en naast je staat. Ze weten precies waar ze het over hebben, leggen alles duidelijk uit en pakken problemen doelgericht aan. Je merkt aan alles dat ze niet uit zijn op snelle verkoop, maar op een oplossing die écht werkt.
Wat mij vooral positief verraste, is dat we appels met appels hebben vergeleken én dat het uiteindelijk zelfs goedkoper uitviel, zonder concessies te doen aan kwaliteit. Dat maak je niet vaak mee.
Dit is geen verkooppraatje, maar een eerlijke ervaring. Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare alarm- en camerasysteemoplossing: absoluut een aanrader. Knap werk, petje af!

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Goede contacten met deze leverancier en uitstekende adviezen in het voortraject. Dat leidde tot een aantal extra's t.o.v. vorige leveranciers. Prettig in de omgang tijdens het offertetraject en een vlot verlopende installatie door HBI, inclusief de-installatie van het bestaande systeem. Alles in 1 dag. Goed begin van de serviceperiode, waarin uitleg en hulp bij het aanpassen aan klantspecifieke behoeften.

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
De service is echt goed! Ze denken mee, houden zich aan de afspraken. Klantvriendelijk, ook bij de centrale.
En prijstechnisch goed in de markt!

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alles volgens afspraak uitgevoerd en goed doorgewerkt, vertrouwelijk en netjes in omgang
Voor mij zeker een aanrader!!!

Goede communicatie - prima service
Goede monteurs en prettige medewerkers.

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Super meedenkend netjes gewerkt en afgeleverd!!!

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Alles prima geïnstalleerd volgens afspraak.
Er was een goed overleg mogelijk met de monteur.

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Plezierige intake en thuisbezoeken.
Plezierige afwikkeling met behulpzame monteurs. Nagenoeg geen vervuiling en goede uitleg. Rekening conform offerte

Antwort von Het Beveiligings Icoon (HBI)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.