Soepele overgang van Ford naar Hyundai. Diverse andere merken bekeken en mee proef gereden. ( Tesla, Citroën, Toyota, full electric of hybride ) Uiteindelijk voor de nieuwe Hyundai... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gemengde gevoelens: gisteren verplicht onderhoudsbeurt gehad Hunday cona dikke €500. Vanochtend melding in de auto onderweg: storing in schakelsysteem, direct naar de garage!! Dat kan toch niet waar z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer prettig geholpen door Arthur. Alles was bij afspraak voor informatief gesprek klaar en konden proefrit maken, na grondige uitleg over de auto. Bij terugkomst gelijk verder geholpen en prachtige d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Auto gekocht bij Herwers. Na de testrit aangegeven dat de auto niet goed reed. Na hem opgehaald te hebben reed de auto nog niet goed. Om het op te lossen moest ik zelf de helft van de reparatie kosten... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Herwers Groep is een dealerorganisatie die voornamelijk gevestigd is in Oost-Nederland. Wij zijn officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault. Daarnaast hebben wij een eigen leasemaatschappij, een autoruitschade- en een autoschadebedrijf. Herwers streeft ernaar om op duurzame wijze het beste en breedste pakket te bieden op het gebied van mobiliteit. Onze mensen zijn de belangrijkste schakel in ons bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het u, als klant, aan niets ontbreekt en dat u de service krijgt die u van ons verwacht. En liever nog iets meer dan dat. Want bij Herwers helpen wij onze klanten zoals we zelf ook graag geholpen willen worden, laagdrempelig en transparant.
Kruisbergseweg 8, 7255 AE, Hengelo GLD, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 71 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Bij binnenkomst was al duidelijk dat het" managementteam" er weinig zin in had.Eerst afwijzend want ja op werk zaten ze niet te wachten. Na veel praten werd er toch enige actie ondernomen. Terwijl wij als klanten aan de balie stonden werd er met duidelijke tegenzin een telefoongesprek gestart.Dat ging niet helemaal naar het zin van de medewerker dus geen heel raar doen.De man aan de andere kant werd als dom betiteld. We zouden binnen een paar dagen teruggebeld worden maar helaas dat is niet gelukt.Dus zelf maar terug gebeld.En toen werd er gezegd dat het een kostbare reparatie zou worden en hun dat niet gingen doen. Is gewoon verzekerings kwestie.Als ik daar de manager was zou ik die 2 mensen niet meer daar neerzetten geen reclame. We zijn er 1x geweest en ik weet zeker daar blijft het bij.Had het idee dat het meer een dagbesteding was en dat ze straks weer door het busje werden opgehaald.Zou het iedereen afraden om daar heen te gaan ,ik zelf rij liever 50 km verder .
Gisteren gebruik moeten maken van NISSAN assist, lege accu. Snel geholpen en weer op pad. Advies van de berger: laat accu controleren bij garage. Dus vanochtend naar Herwers Apeldoorn, zonder afspraak. Kon toch direct even geholpen worden. Advies: nieuwe accu. Omdat de auto nog net in de garantie zit werd deze zonder problemen direct voorzien van een nieuwe accu.
Top service! Waarvoor dank.
Afgelopen twee jaar 4 nieuwe auto’s gekocht ik kan wel een heel lang verhaal houden maar ik vind het slecht geregeld
twee nieuwe auto's gekocht na ongeveer 6 maanden gaf de navigatie aan nieuwe update dit zou niet mogen
afspraak gemaakt duidelijk aangeven na de eerste beurt niks opgelost monteur is dan bezig met eerste beurt gaat gewoon een terug roep dan van dacia wordt niks overlegd met klant na beurt werkt de benzine meter niet meer je mag daar wel betalen maar wordt niks opgelost
Wederom op een prettige manier onze auto ingeruild voor een andere prachtige exemplaar! Al jaren ervaren wij een goede service. Niet alleen tijdens de verkoop maar ook bij de onderhoudsbeurten, totale car-cleaning en (voor hen) eenvoudige handelingen. De medewerkers zijn vriendelijk en denken actief mee in acute situaties die direct om een oplossing vragen.
Super geholpen, duidelijke uitleg gehad en balie personeel zeer vriendelijk. Factuur was conform opgave
We hadden gebeld voor een proefrit in een Hyundai Tucson (met schuifdak) en na een lange rit stond deze inderdaad klaar. Mooie auto, maar de eerste offerte kwam veel te hoog uit ivm inruil waarde van onze auto. Uiteindelijk telefonisch een beter bod gekregen waarop we na wat onderhandelen tot een deal kwamen. Weer teruggereden naar Tiel en elkaar een hand geschud op de deal. Bij het doorspreken van de uiteindelijk koop waarbij expliciet door de verkoper (Jaap) werd aangegeven dat we de auto 'zoals gereden in de proefrit' voor prijs x zouden kopen viel me aan het kenteken op dat dit niet klopte. Bleek dat hij een andere hyundai had geoffreerd dan wij in gereden hadden en werd de deal opeens geen deal maar moesten we in eerste instantie het verschil van 1500 meer betalen. Bizar! We hebben het nooit over de andere auto gehad, daar ook niet in gereden! Wat een farce, teleurstelling en tijd/benzine verspilling.
Als 'tegemoetkoming' wilde hij nog zakken naar 1000 extra. Maar we zaten al aan ons budget! Dus .... een deal is niet altijd een deal bij Herwers Tiel maar een hele grote teleurstelling!
Zeer prettig bedrijf en die afspraken goed nakomen.
Een Lexus daar gekocht na inruil van mijn Nissan.
Goede en realistische inruil gekregen en binnen een week mijn auto op kunnen halen.
Alles tiptop geregeld en zeer goede uitleg van alle nieuwe functies gekregen.
Zeer prettig contact met de verkoper Brain die alles met een glimlach weet op te lossen.zeer prettig persoon.
Tot nu toe zeer tevreden ook over het aftersales contact wat ik reeds heb gehad.
Aanrader!

Antwort von Herwers
Voor onze vakantie, die naar een berggebied ging, hadden wij last van piepende remmen. Bij Herwers Zevenaar gevraagd om advies of de remblokken vervangen moesten worden. Volgens hun diagnose waren de remmen nog prima: voor nog circa 7.000 km en achter nog 5.000 km te gaan. We konden dus met een gerust hart op vakantie. Kosten voor deze diagnose: €50.
Slechts 20 dagen later, tijdens onze vakantie in het buitenland, kregen wij problemen met zowel de voor- als achterremblokken. Beide moesten daar direct vervangen worden om verder te kunnen rijden.
Na terugkomst ben ik met deze klacht naar Herwers gegaan. Ik kreeg echter alleen te horen dat “de auto binnen is geweest in de garage en daar betaal je voor”. Geen enkel begrip, geen erkenning dat het advies niet juist was en totaal geen tegemoetkoming.
Kortom: onjuist advies, geen verantwoordelijkheid nemen en absoluut niet klantvriendelijk.

Antwort von Herwers
Bij Herwers Hyundai Tiel mijn leaseauto laten bestellen. Hierbij diverse concrete afspraken gemaakt welke in email vastgelegd. Een van de afspraken betrof dat zij kosteloos voor onze privé auto (i10) een garantie afloop keuring zouden uitvoeren. Na levering van de leaseauto herinnerde verkoper Jaap van Wijk zich helemaal niets meer. Ook na verwijzing naar de schriftelijke afspraken waren ze niet bereid de keuring te doen.
Daarnaast was het gehele bestelproces en de communicatie daaromheen ook zeer slecht. Een enorme arrogante en klantonvriendelijke houding. Inmiddels was dit mijn 8e leaseauto (en 1e via Herwers) en nog nóóit zo beroerd 'geholpen' door een verkoper.
Heb ze ook gelijk laten weten nóóit meer daar te komen voor een auto (leaseauto en prive) en ook het onderhoud aan mijn Tucson door een andere dealer te laten uitvoeren. Ca. 3 beurten per jaar!
Wens Jaap en Herwers veel succes verder. Mij nóóit meer gezien daar. En inmiddels ook 2 collega's ervan kunnen weerhouden hun leaseauto hier te bestellen.
Onlangs heb ik een auto gekocht bij Herwers in Hengelo, en ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. Het team is vriendelijk, professioneel en denkt echt met je mee. Er werd ruim de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, en ik kreeg eerlijk en deskundig advies – zonder enige druk om iets te kopen.
Wat me vooral opviel was de openheid en transparantie. Alles werd duidelijk uitgelegd: van de onderhoudsgeschiedenis en de technische staat van de auto tot aan de prijs. Geen verborgen verrassingen, gewoon duidelijke communicatie en heldere afspraken. Dat gaf me veel vertrouwen.
De aflevering van de auto was perfect geregeld. Mijn nieuwe auto stond keurig gepoetst klaar, volledig gecontroleerd en rijklaar. Ik kreeg een uitgebreide uitleg over alle functies en systemen in de auto, wat ik als erg prettig heb ervaren. Je merkt aan alles dat ze bij Herwers trots zijn op hun service en oog voor detail hebben.
Wat ik ook echt waardeer, is de nazorg: een paar dagen na de koop werd ik nog gebeld om te checken of alles naar wens was. Dat persoonlijke contact maakt echt het verschil.
Ik rijd inmiddels met ontzettend veel plezier in mijn nieuwe auto, mede dankzij het fijne gevoel dat ik eraan heb overgehouden.Herwers Hengelo is wat mij betreft een voorbeeld van hoe autoverkoop hoort te zijn: betrouwbaar, klantgericht en professioneel.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede auto en een eerlijke, prettige koopervaring!

Antwort von Herwers
Op onze zoektocht naar een tweedehands Toyota Corolla TREK kwamen wij terecht bij Herwers. Wij werden het snel eens en zijn zeer tevreden met de deal EN met de zeer correcte be-/afhandeling van de transactie door Bas Vogelzang!!

Antwort von Herwers
Heel geduldig en vriendelijk geholpen door Bas en Valerie. De Hyundai Tucson PHEV is een ruime auto, handig met honden en heel veel mogelijkheden. Ik heb hem nog maar een week, maar bevalt prima. Ook vond ik de nieuwprijs erg aantrekkelijk.

Netjes geholpen.
Op zoektocht naar een Plugin Hybride auto bij Herwers Mitsubishi in Arnhem uit gekomen. Rustig kunnen kijken en bijzonder ongedwongen sfeer begeleid bij de keuze. Tevreden met de prijs, al is het "altijd meer dan je bedacht had"....

Antwort von Herwers
Vanaf 2019 mijn auto, renault Grand Scenic, in onderhoud bij Herwers. In totaal een kleine €5000 aan Herwers betaald voor onderhoud en reparatie. In december 2024 grote beurt incl. Banden €1.200 opmerking " fuseekogel linksvoor heeft iets speling maar vervanging nog niet nodig". Februari 2025 veer linksvoor gebroken en laten vervangen door imitatie veer die, volgens baliemedewerkster, als enige verschil had dat deze €100 goedkoper zou zijn. Na vervanging krakende geluiden die volgens Herwers werden veroorzaakt door de fuseekogel(s) en de stabilisatiestangen maar dit konden zij gelijk in orde maken tegen een totaalbedrag van meer dan €500. Inmiddels de fuseekogels, stabilisatiestangen en veerpootlagers laten vervangen wat echter niet ten gevolge had dat het kraken verdween. Herwers wil, na een korte inspectie waarbij ze het geluid niet kunnen verklaren(veer is met de hand heen en weer te bewegen en te draaien waarbij de geluiden ontstaan die ik hoor), wel onder garantie de veer vervangen(dus toch de veroorzaker?) maar ik dien dan wel nog even bijna € 300 af te tikken aan arbeidsloon wat ik heb geweigerd. De medewerker was aan de telefoon zeer resoluut en gaf aan dat het geven van het advies door de medewerkster niets aan de "zaak" veranderde en hij was daar immers niet bij geweest en de betreffende medewerkster was nu ziek en Herwers geeft geen garantie op het arbeidsloon bij het plaatsen van imitatie onderdelen( is mij niet medegedeeld en ook niet bekent).
Wel was de medewerker toen ik de auto op kwam halen heel vriendelijk en wenste mij nog een fijne dag!
Onderweg issues met bandenspanning. Net voor sluitingstijd binnen gereden bij Herwers Doetinchem (nooit eerder geweest). Werkplaats was al gesloten, maar super vriendelijk geholpen door Arthur. Dank voor je super service

Antwort von Herwers
Afgelopen woensdag een Renault Captur gekocht. Een zeer nette verkoper heeft ons geholpen (Mert Ebecek) heeft ons fantastisch geholpen en te woord gestaan.
Ook de nazorg diezelfde dag was bij een klein vraagje was een compliment waard.

Antwort von Herwers
Auto gekocht bij Herwers in Neede. Wij zijn geholpen door Noah Dragt. Niets dan lof voor deze verkoper. Hij is vriendelijk , klantgericht, nam alle tijd en stond open voor oplossingen bij moeilijke vragen. Hij was doorslaggevend bij de beslissing over de aankoop.
Janny en Hans Piek

Antwort von Herwers
Zeer vriendelijk personeel bij Herwers Apeldoorn.
Zo juist onze nieuwe Hyundai Tucson ontvangen , we werden door Bart van den Beld geholpen hij nam de tijd voor ons over de uitleg van de auto ,wat een fijn bedrijf is dit.
Bart nogmaals bedankt.👍

Antwort von Herwers
Via een zoekopdracht een mooie auto gekocht. Zeer tevreden over de afhandeling, behulpzaamheid en vriendelijkheid van team Hengelo. Alles is perfect geregeld. Bedankt!

Antwort von Herwers
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.