Gemengde gevoelens: gisteren verplicht onderhoudsbeurt gehad Hunday cona dikke €500. Vanochtend melding in de auto onderweg: storing in schakelsysteem, direct naar de garage!! Dat kan toch niet waar z... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Soepele overgang van Ford naar Hyundai. Diverse andere merken bekeken en mee proef gereden. ( Tesla, Citroën, Toyota, full electric of hybride ) Uiteindelijk voor de nieuwe Hyundai... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Top verkoper tijdens het bezichtigen. Nette inruilprijs en nette verkoopprijs. Andere verkoper tijdens het ophalen, maar was ook een hele fijne vent. Als je de meest luxe en duurste Captur afgele... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Nog niet eens 1 ster waard!! Wat een waardeloos bedrijf is Herwers. Dat had ik niet gedacht. Willen duidelijk onder garantie uitkomen. Na meerdere keren mailen, bellen wordt er geen contact met je... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De Herwers Groep is een dealerorganisatie die voornamelijk gevestigd is in Oost-Nederland. Wij zijn officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault. Daarnaast hebben wij een eigen leasemaatschappij, een autoruitschade- en een autoschadebedrijf. Herwers streeft ernaar om op duurzame wijze het beste en breedste pakket te bieden op het gebied van mobiliteit. Onze mensen zijn de belangrijkste schakel in ons bedrijf. Zij zorgen ervoor dat het u, als klant, aan niets ontbreekt en dat u de service krijgt die u van ons verwacht. En liever nog iets meer dan dat. Want bij Herwers helpen wij onze klanten zoals we zelf ook graag geholpen willen worden, laagdrempelig en transparant.
Kruisbergseweg 8, 7255 AE, Hengelo GLD, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Keycard Clio voor inleren (programmeren) aangeboden. De prijs voor het inleren (€35,-) zijn voorafgaande de werkzaamheden besproken. Na 10 minuten de keycard retour gekregen, de keycard zou stuk zijn waardoor inleren niet meer mogelijk was. Een factuur ontvangen van €35,- enkel voor de diagnosestelling. De prijs is m.i. niet in balans met de geleverde dienst. In een telefonisch overleg met Herwers Zevenaar de factuur in verhouding met de geleverde dienst besproken, maar Herwers was te niet te bewegen. 10 Minuten werk voor enkel een diagnosestelling voor de prijs van €35,- is onacceptabel.
Vorig jaar een Renault Clio gekocht bij Herwers in Doetinchem. Nu blijkt dat dit dus een geimporteerde auto is met schade. Dit is ons tijdens de aankoop niet verteld. In een gesprek met de verkoopleider om onze auto terug te geven en het geld terug te krijgen was deze zeer arrogant. Zij willen de auto voor weinig geld terug nemen om dubbele winst te maken.
De verkoopleider zei ook nog openlijk in het gesprek dat meer als de helft van de auto's die zij hebben staan geimporteerd is uit o.a. Spanje, Frankrijk, Italie. En om zo minder mogelijk BMP te hoeven betalen bij invoer zoeken zij bewust naar schade auto's, zegt hij.
Dit wordt bij verkoop aan de klant dus niet vermeld. Je wordt dus gewoon opgelicht. En Renault Nederland weet hier ook van en die vinden het blijkbaar oke dat een dealer de klanten belazerd.
Via hun site als je de voorraad auto's op kenteken checkt, dan zijn veel auto's geimporteerd. Ook bij hun merken Hyundai, Nissan, etc.
Als je naar een autohandelaar gaat, wordt je denk ik nog niet zo gauw belazerd. Het zijn grote oplichters. En dat noemt zich een familiebedrijf, opgericht in de jaren 30 door de grootouders van de huidige eigenaren. Denk niet dat zij destijds de bedoeling hadden om een bedrijf te beginnen, die klanten oplicht.
Door een probleem met de katalysator van mijn Renault megane had de verkoper een heel mooi alternatief voor de katalysator voor een aantrekkelijke prijs, het zou mij niet meer kosten dan 300euro incl. het in en uitbouwen van de oude katalysator.. na een halve dag werd ik gebeld dat ze de goed werkende lambda sensor niet uit de oude katalysator konden krijgen en hiervoor een nieuwe moest komen kosten ruim 200 euro. ik kon niks anders meer doen dan in te stemmen met het meerwerk. Nu komt het mooiste de melding kwam weer terug op mijn dashboard, dus ik bellen komen ze met het verhaal dat ze de verkeerde katalysator hebben geplaatst en ik dus nog een keer mijn auto een dag kwijt ben + ruim 300 euro voor de vervanging van de verkeerde katalysator, het enige positieve is dat ze geen extra man uren hebben gerekend totaal was ik dus ruim 900euro kwijt voor deze reparatie... als ik dit van tevoren had geweten had ik ook bij andere garages een offerte opgevraagd en was ik zeker goedkoper uit geweest dan nu...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.