PrestaShop Bewertungen 21

TrustScore 2.5 von 5

2,3

1. E-Commerce-Lösungsanbieter
  2. E-Commerce-Dienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

PrestaShop continues to be the world’s most popular open source e-commerce solution powering more than 270,000 stores worldwide. Backed by leading industry partners, PrestaShop ensures easy online selling by providing more than 310 native features that...

2,3

4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Das haben sich andere Leute angesehen

Heimfutterservice oplichting

Ondanks eerdere aangifte, mail etc totaal geen reactie van dit bedrijf. Oplichting! Bestel hier niets of je moet je geld vaarwel willen zeggen. Trieste bende.

Deutsche Bank en Buckaroo doen hier niets mee. Serviceverlening schandalig en werkt deze oplichtingspraktijken in de hand

4. April 2023

Oplichters! Doe geen zaken

Oplichters!! Order plaatsen en betalen

Geen orderbevestiging via mail, geen levering van betaalde producten en geen contact mogelijk.

Aangifte gedaan en melding bij Deutsche Bank gedaan

4. April 2023

Oneerlijk en onbetrouwbaar bedrijf

Ik zou niemand aanraden om hier kattenvoer te bestellen. Het voedsel is van slechte kwaliteit, 2 van mijn katten hadden braken en diarree. Ik wilde retour te doen , ik stuurde meerdere dagen sms en e-mails, maar ze negeren en antwoorden niet. Dit is een onbetrouwbaar en oneerlijk bedrijf. Ik zal contact opnemen met Paupal om mijn geld te krijgen.
Mijn bestelnummer is JDQNNXTRJ

1. März 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Ik heb hier nu twee keer besteld (betaald met Paypal) en de bestellingen werden binnen een paar dagen bezorgd. De eerste keer kreeg ik helaas geen track-and-trace code, maar na het sturen van een mailtje kreeg ik deze alsnog en wist ik dat het bij de buren was bezorgd.
Ik ben blij met het uitgebreide assortiment aan kwalitatief goed kattenvoer. De prijzen zijn ook goed.

16. November 2022

Waardeloos bedrijf !!!

Ik was altijd zeer tevreden, maar nu na bijna een week nog steeds geen voer en na meerdere berichten te hebben verstuurd ook steeds geen reactie terug. Dit is de laatste keer dat ik bij ze bestel. Heel jammer!!!

1. September 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Was altijd tevreden maar nu….

Ik was altijd zeer tevreden met de bestellingen bij heimfutterservice. Koop altijd power of nature droogvoer en de data op de zakken was altijd prima, altijd om en nabij een jaar goed. Nu kreeg ik bij mijn laatste bestelling een zak met een hele andere datum, niet 1 jaar maar 4 maanden, wat mij dus zegt dat ik een oudere zak voer heb ontvangen. Aangezien het een grote zak is gaat deze niet voor die datum op. Aangezien ik nog nooit een zak met zo’n korte houdbaarheidsdatum ontvangen heb ben ik hier niet tevreden mee. Ik heb een e-mail gestuurd en ook via hun site een bericht gestuurd waar ik op geen van beiden antwoord heb gehad, is nu al bijna 3 weken geleden. Kan straks de helft van de zak weggooien, ga geen over de datum brokjes geven aan mijn katten omdat de voedingswaarde dan een stuk minder wordt. Erg zonde van het geld.

6. August 2022

Opgepast

Pas op als u iets wilt kopen van de Heimfutterservice online shop, u krijgt na betaling geen antwoord meer op uw e-mails.
En koop vooral geen Power of Nature kattenvoer, deze eet geen van ons 6 katten thuis, en zelfs niet de straatkatten die uithongeren.

10. April 2022

Snelle service

Snelle service, mijn bestelling was hier binnen de 4 dagen. Ruim aanbod van Mac's katteneten. Klein akkefietje met Post NL, maar daar kan PrestaShop niet aan doen. Zeker een aanrader, eerlijke prijzen en geen gedeukte blikken zoals het elders wel vaker voorvalt. Hier bestel ik nog.

22. März 2022

Zeer goede ervaringen

Zeer goede ervaringen. Meerdere keren besteld en altijd prima communicatie en goede en zeer snelle leveringen. Ook toen het even niet lukte via email goede begeleiding gekregen en uitleg wat ik fout deed. Prijzen zijn prima. Ik ben zeer tevreden.

28. September 2021

Een bestelling geplaatst

Een bestelling geplaatst, deze is niet geleverd. Pakket kwijt geraakt? Mijn geld nog steeds niet terug, en reageren ook niet meer op de mail nadat ik heb gevraagd om een oplossing en mijn geld terug wil! Ik zou er niet gaan bestellen!!

18. Januar 2021

Super!!

Omdat ik veel slechte recensies had gelezen was ik eerst wat wantrouwig. Ik had daarom al een mailtje gestuurd of de brokken op voorraad waren en had al na 2 dagen antwoord! Zeer vriendelijk ook. Ik had dan de brokken besteld en de dag nadien waren ze al onderweg naar België. Na twee dagen is het goed verpakt aangekomen! Super service 😊

19. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er wordt niet gereageerd op emails

Er wordt niet gereageerd op emails. Al 3 keer een mail gestuurd over mijn bestelling maar geen gehoor. Geen bestelbevestiging ontvangen en geen gehoor op mails. Ik zeg niet bestellen!

15. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nogmaals een tweede bestelling gedaan…

Nogmaals een tweede bestelling gedaan van 15kg Power of Nature kattenbrokken.

Verbazingwekkend hoe snel dit weer binnen is gekomen vanuit Duitsland en dat in deze corona tijd.

15 mei besteld en 18 mei al in huis!

Jullie hebben weer een nieuwe vaste klant erbij ;)

22. Mai 2020

NOOIT MEER!

NOOIT MEER!
- Ik moest hen om te beginnen al herinneren aan mijn bestelling, dus late verzending.
- Ze hebben, wegens niet in voorraad, eigenhandig de bestelling aangepast
- Uiteindelijk is een gedeelte nog steeds niet geleverd.
- Op mails wordt niet gereageerd.
De prijzen zijn echt heel gunstig, maar ten lange leste kost het bestelde kattenvoer mij evenveel als ergens anders, waar ik wél goeie service en antwoord krijg.

9. Januar 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heimfutterservice heeft uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Heimfutterservice heeft uitstekende kwaliteit kattenvoer en ook al is het een duits bedrijf, op hun website kun je in het Nederlands bestellen tegen normale Nederlandse bezorgkosten. De prijzen voor de Canadese Orijen Cat en kitten en Power of Nature kattenbrokken liggen lager dan bij Nederlandse webshops. De levering is alleen wat langer dan bij Nederlandse webshops.

9. Oktober 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr