HBB24 Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2,1

Vandaag ging ik naar de winkel om een ​​product voor mijn haar te kopen. Toen ik de aankoop had gedaan en de winkel verliet, begon het alarm te rinkelen. Ik liep terug naar de verkoopster om haar mijn... Mehr ansehen

Barslechte service! Bestelling van 120 euro na 3 weken nog steeds niet geleverd. Er wordt dan 'bpost-fotootje' doorgestuurd waar pakket zou geplaatst zijn, maar dit is niet het juiste adres noch op... Mehr ansehen

Heel netjes! Niets op aan te merken! Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Ik bestelde een SPF lipstick van La Roche, kreeg tot mijn verrassing gratis verzending en een gratis douchegel. Had gemakkel... Mehr ansehen

Unbelievable . I should get my order Wednesday and they sent me another package because I don't know what happend . Friday I should receive it and again another problem happend because is weekend . If... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft
  2. Kosmetikproduktanbieter
  3. Kosmetikbedarf
  4. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  5. Hautpflegeklinik

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Al jaren de grootste winkel voor al uw haarverzorging, huidverzorging en vitamines. Bekijk nu al onze grote merken online.

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer slechte service

Apparaat besteld (Hairstyler) voor 88 euro..

Even op mij hoofd gehad v0or gevoel borstel. Niet fijn.
Terug gestuurd op eigen kosten met de mededeling dat borstel niet fijn was en styler niet mijn bedoeling was. Apparaat niet op spanning gehad omdat er een zeer vreemde stekker aan zat !

Terug ontvangen omdat er een haar in zat en er karton zou ontbreken, Dit is pertinent niet waar, Met heeft geen zin om het apparaat retour te nemen.

12. März 2019

Toppertje in hair and beauty producten.

Alleen maar positief!Ik heb nu al reeds een paar bestellingen gedaan en alles wordt correct,snel en goed afgehandeld.Voldoende keuze in afleveringsmogelijkheden van je pakket.En bij je bestelling krijg je steeds een bruikbare en leuke attentie wat ik heel erg waardeer.Toen ik de eerste keer een bestelling plaatste had ik me laten verleiden omdat ze de beste prijs hadden voor het product dat ik wou,maar ik heb het me nog geen seconde beklaagd want ook de service is top!De website is mooi,duidelijk en heel informatief naar de klant toe.Ik ben en blijf fan van HBB24!Trouwens je mag het gerust HBB12 noemen,heb al mijn producten steeds binnnen de 12u na bestelling ontvangen,hoe zot is dat?!

16. Juni 2018

Slechte service

Slechte service! Ik koos voor achteraf betalen maar ze doen geen factuur bij het pakje! Heb ze daarover nog gemaild! Later bleek dat ik een aanmaning van ze kreeg via billing sud niet met afzender hbb24. Deze is in mijn spam terecht gekomen. Later kreeg ik per post de factuur met 25 euro extra voor aanmaningskosten! Heen en weer gemaild maar moest gewoon die 25 euro aanmaningskosten betalen!! Ik bestel nooit meer wat daar!!

7. Februar 2018

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen