Zeer teleurstellend
Wij hebben 9 dagen geboekt bij Haydarpasha Palace in Alanya. We kozen bewust voor dit hotel omdat het op Google veel goede reviews en hoge beoordelingen heeft. Helaas was onze ervaring totaal anders en is onze vakantie uitgelopen op een enorme teleurstelling.
Vanaf het begin merkten we dat het hotel ontzettend druk en overvol was. Naar ons gevoel worden er veel te veel gasten aangenomen voor wat het hotel en het personeel aankunnen. De medewerkers in de bediening kwamen volledig overprikkeld en gestrest over. Zodra je ergens een klacht of opmerking over had, werd er regelmatig direct een discussie aangegaan in plaats van dat er naar een oplossing werd gezocht. Hierdoor voelden wij ons als gast totaal niet serieus genomen.
Het eten was voor ons één van de grootste problemen. De hygiëne en kwaliteit waren naar onze ervaring ver onder de maat. We hebben meerdere keren vlees gekregen dat niet goed gaar en zelfs rauw van binnen was. Daarnaast was er weinig variatie en kwamen vrijwel iedere dag dezelfde gerechten terug. Op een gegeven moment hadden we er simpelweg geen vertrouwen meer in en konden we niet meer normaal van het eten genieten.
Wij hadden ons enorm verheugd op deze 9 dagen vakantie, maar uiteindelijk hebben we er totaal niet van kunnen genieten. In plaats van ontspannen hebben we vooral frustratie, stress en teleurstelling ervaren. Voor het bedrag dat je voor een vakantie in dit hotel betaalt, hadden wij absoluut iets anders verwacht.
Wij begrijpen oprecht niet hoe onze ervaring zo enorm kan verschillen van de vele positieve reviews die wij vooraf hebben gelezen. Op basis van onze eigen ervaring kunnen wij Haydarpasha Palace helaas absoluut niet aanbevelen. Voor ons was dit geen ontspannen vakantie, maar een vakantie die we het liefst zo snel mogelijk achter ons willen laten. Een enorme teleurstelling.