Haydarpashapalace Bewertungen

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellend

Wij hebben 9 dagen geboekt bij Haydarpasha Palace in Alanya. We kozen bewust voor dit hotel omdat het op Google veel goede reviews en hoge beoordelingen heeft. Helaas was onze ervaring totaal anders en is onze vakantie uitgelopen op een enorme teleurstelling.

Vanaf het begin merkten we dat het hotel ontzettend druk en overvol was. Naar ons gevoel worden er veel te veel gasten aangenomen voor wat het hotel en het personeel aankunnen. De medewerkers in de bediening kwamen volledig overprikkeld en gestrest over. Zodra je ergens een klacht of opmerking over had, werd er regelmatig direct een discussie aangegaan in plaats van dat er naar een oplossing werd gezocht. Hierdoor voelden wij ons als gast totaal niet serieus genomen.

Het eten was voor ons één van de grootste problemen. De hygiëne en kwaliteit waren naar onze ervaring ver onder de maat. We hebben meerdere keren vlees gekregen dat niet goed gaar en zelfs rauw van binnen was. Daarnaast was er weinig variatie en kwamen vrijwel iedere dag dezelfde gerechten terug. Op een gegeven moment hadden we er simpelweg geen vertrouwen meer in en konden we niet meer normaal van het eten genieten.

Wij hadden ons enorm verheugd op deze 9 dagen vakantie, maar uiteindelijk hebben we er totaal niet van kunnen genieten. In plaats van ontspannen hebben we vooral frustratie, stress en teleurstelling ervaren. Voor het bedrag dat je voor een vakantie in dit hotel betaalt, hadden wij absoluut iets anders verwacht.

Wij begrijpen oprecht niet hoe onze ervaring zo enorm kan verschillen van de vele positieve reviews die wij vooraf hebben gelezen. Op basis van onze eigen ervaring kunnen wij Haydarpasha Palace helaas absoluut niet aanbevelen. Voor ons was dit geen ontspannen vakantie, maar een vakantie die we het liefst zo snel mogelijk achter ons willen laten. Een enorme teleurstelling.

2. August 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer teleurstellende ervaring met…

Zeer teleurstellende ervaring met Haydarpasha Palace Hotel. Onze vakantie, waar we lang naar hadden uitgekeken, is uitgelopen op een enorme teleurstelling. Vanaf het moment dat we met onze klachten kwamen, voelden wij ons totaal niet serieus genomen. In plaats van begrip of een oplossing werden onze zorgen telkens weggewuifd. De service was voor ons ver onder de maat. We hebben meerdere keren geprobeerd onze klachten kenbaar te maken, maar kregen steeds het gevoel dat niemand verantwoordelijkheid wilde nemen. Er werd naar anderen verwezen, en wij moesten zelf overal achteraan. Ook over het eten waren wij erg ontevreden. De kwaliteit en de variatie voldeden voor ons niet aan wat je van een hotel in deze prijsklasse mag verwachten. Het meest teleurstellend vonden wij de manier waarop de directie met onze klachten omging. Tijdens het gesprek voelden wij ons niet gehoord en niet serieus genomen. In plaats van samen naar een oplossing te zoeken hadden wij het gevoel dat onze klachten simpelweg werden afgewezen en dat de schuld bij ons werd gelegd. Wij zijn hierdoor veel tijd en energie kwijtgeraakt aan het zoeken naar hulp, terwijl we juist van onze vakantie hadden willen genieten. Op basis van onze persoonlijke ervaring kunnen wij dit hotel helaas niet aanbevelen. Dus kies zeker niet voor Haydarpasha Palace Hotel.

6. August 2026

Neșe

Et fantastisk familie hotel har alt til den bedste oplevelse for en familie eller alene tur, en mad kultur over alt forventning ren ug herfra.
Et personale der møder en med smil og hjæpsomhed har været på hotellet hvert år siden 2019, fornær 2025, vi fik et fantastisk forhold til Neşe som vi stadig har, den beste tjener på hotellet

2. Juni 2026

Neşe er den beste

Vi har været på det her hotel syv gange, og det er det bedste vi har gjort. Vi elsker at kommer her, og vores tjener vi har nede i restauranten er den bedste hun er så dygtig smilende imødekommende. Hun hedder Neşe.
Mvh Nønne Rasmussen

2. Juni 2026

Great for families …

I've read some of the negative reviews and I honestly cannot believe some of what I've read I've been there twice this year the hotel is spotless the staff are fantastic and the entertainment team are second to none they are absolutely brilliant with the children staff are attentive and always willing to help the food is great and while not everything is for me i found plenty of choices to suit every taste and any of the food i had was lovely I would highly recommend this resort for anyone with children young or old it's even good for adults only with plenty of entertainment to suit everyone

28. Oktober 2025

The best hotel in Turkey

The best hotel in Turkey. Everything was great. Perfect food, cheerful and clean environment. Clean rooms with full facilities. And most importantly, kind and pleasant staff, Farhad was one of the best. I give this hotel 100 stars out of 5 and recommend this hotel to everyone.

23. Juli 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Min hotel oplevelse

Min hotel oplevelse i Antalya
Stort smukt 5 stjernet hotel. All incl.
Værelserne er super flotte og moderne indrettet. Dejlig pool område.
Minuserne ved hotellet maden er ret meget det samme,vi var der i 7 dage.
Der blev gjort rent på værelserne hver dag,men det kunne godt være bedere der var støv på sengebordet og spejlene trængte til at blive pudset
Et af mine familie medlemmer boede på et andet værelse med et lille barn og hun lagde bleerne ud på altanen så værelset ikke skulle lugte de blev ikke fjernet.
Jeg selv mistede noget medicin fra en sengebord skuffe (vigtigt medicin)og da vi klagede over det i receptionen sagde hun bare at de ville gå videre med det,og et andet familie medlem fik stjålet en ds snus fra værelset og vi fik samme besked som medicinen. Og dette på trods af vi havde opgraderet vores værelser syntes godt vi kunne have fået en refusion på noget af beløbet pga vores oplevelse. Så hotellet får kun 4 stjerner fra mig

8. Juli 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr