jeg er super tilfreds med den service jeg har fået hos hangaard biler. både brian og dennis er begge super imødekommende. jeg skulle have en ny forrude til min bil, jeg valgte hangaard biler til at hj... Mehr ansehen
Købte en BMW hos Brian for snart 3 år siden. Der har fra start af været problemer med bilen, og trods flere forsøg på at få Brian til at udbedre fejlene, står jeg stadig med en bil med fejl. Brian men... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hej ! Kommer fra Frederikshavn, mit eneste kendskab til virksomheden var via nettet. Men da jeg kom ind i udstillingen,følte jeg omgående, at her var der ingen musereder fejet ind under bilmåtten.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har købt en brugt ID.3 hos Hangaard Biler. Desværre viste bilen en fejl omkring 10 uger senere. Efter lidt dialog blev Brian fra Hangaard Biler og jeg enige om, at jeg kunne få fejlen udbedret på... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hangaard Biler specialiserer sig i køb og salg af køretøjer af alle mærker og modeller. Vi har den opfattelse, at vores kunder kan være travle personer, som ikke har tid til at lede efter "en god handel". Derfor tager vi ansvaret med at udvælge og indkøbe, så der altid er sammenhæng mellem kvalitet og pris. Kvaliteten og pris på bilerne kombineret med vores professionelle og servicemindede indstilling, viser vores mål: At du som kunde kommer igen. Dette gør Hangaard Biler til den bedste løsning, når du søger efter et andet køretøj. Vi har gennem flere år opbygget stor ekspertise indenfor salg af brugte køretøjer. Vort udvalg skifter ofte, så kom forbi eller se på vores hjemmeside, da der ofte kommer nye og interessante emner ind. Og vi er altid klar til at vise dig det køretøj, som du har ledt efter. Søger du efter en speciel bil eller varevogn, som ikke er på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at kontakte os direkte - hvorefter vi vil finde lige præcis det, du søger. Ringe eller skriv til os. Vi ser frem til at tale med dig. Brian Hangaard
Hanstholmvej 40, 7700, Thisted
- info@hangaardbiler.dk
- www.hangaardbiler.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god og professionel
Rigtig god og professionel behandling. Vi kom langvejs fra - der var materialer klar til service og bilen blev gjort klar mens vi ventede, så vi kunne få den med hjem med det samme. Kan varmt anbefale andre at handle hos Hangaard Biler.
En god oplevelse.
Jeg fik kompetent vejledning og er stadig meget tilfreds med bilen.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering. Kan klart anbefales !!
Supper kompetent sælger
Supper kompetent sælger, reelt og fair
Supper service
God professionel behandling
Super flot udstilling - behageligt sted at gøre sin bilhandel.
God professionel behandling før, under og efter bilhandel.
Kommer helt sikker igen næste gang, der skal handles bil 👍😃
En god handel
En god handel, hvor sælger virkelig prøvede at hjælpe med en løsning, der virkede for begge parter, så alle blev tilfreds. Er helt sikkert super tilfreds.
Alle aftaler og tider overholdt
Fint sted at handle bil og god service.
Venlig og god betjening
Vi har købt en Renault Captur .
Vi har købt en Renault Captur .
Det er en fantastisk dejlig bil .
Vi havde lidt problemer i starten med den , men de er blevet løst hurtigt og tilfredsstillende.
god oplevelse
god oplevelse, selvom det var levering med kort frist for at vi kunne komme på ferie i ny bil :-) lykkedes det at få bilen færdig til aftalt tid.
Behageligt personale, lyttede til mine behov og ønsker, og hurtig levering. fin og hurtig service ved rettelse af et par småting, da jeg kom forbi med bilen ugen efter!! Intet at påpege!
Serviceniveauet svingende, lav byttepris
Handel ok, service niveau efter handel ikke i top. Vil ikke anbefale til andre uden alle aftaler bliver opfyldt inden handel. Byggepris noget lav. Svært at handle om prisen.
Jeg har købt en bil hos Hangaard biler …
Jeg har købt en bil hos Hangaard biler og jeg er meget tilfreds! Jeg kan godt anbefale bilhandleren....venlige mennesker og god service!
Positiv oplevelse at købe en brugt Citroen hos Hangaard …
Professionel og venlig betjening af alle, vi kom i kontakt med. God service ved levering af bilen, alle aftaler - og mere til - er overholdt. Fik nye bremser med i handelen, efter at slutseddel var underskrevet,fin behandling. Kan kun anbefale Hangaard Biler.
hangaard biler
jeg har fået en god behandling og alt var som aftalt.
Hans Hinrich Matzen
god behandling
jeg kan godt anbefale Hangaard biler til andre.
der er mange gode biler for en hver smag
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.