Otroligt missnöjd. Beställde många badrumsmöbler där i butiken, pekade ut dem noggrannt på plats och varenda grej de levererade sedan var fel. Fel färg på badrumsskåpet, fel toalett, sedan rätt toalet... Mehr ansehen
Behövde en bottenventil som slarvats bort hos en kund under pågående badrumsrenovering. Badkaret var ett gamalt Hafa badkar. Mejlade Hafa och frågade efter en bottenventil. 2 (två) minuter senare fick... Mehr ansehen
KROMADE lock Har en äldre badkar där jag skulle byta ut slitna delar. Fick kontakt med tekniker, mailade bilder och efter det fick jag länkar på delar som skall ersätta dem gamla och som skulle pa... Mehr ansehen
Problem med Ångduschen som inte gav någon värme. Men efter flera samtal till Juha på service, och olika lösningsförslag som vi testade. Juha på Hafas support var hela tiden possitiv, lugn och hj... Mehr ansehen
Hafa Brand Group har utvecklat högkvalitativa produkter till hemmet i Halmstad sedan 1962, med fokus på badrum och tillsammans med designers och produktutvecklare, jobbar vi långsiktigt med design, kvalitet och utvecklar ständigt nya produkter som håller över tid. Därför arbetar vi ständigt och utvecklar ett modernt sortiment som skall hålla över lång tid. Här ingår varumärkena Hafa, Noro och Westerbergs.
Box 525, Svarvaregatan 5, 302 50, Halmstad, Schweden
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Over the course of 7 days, Hafa customer service helped me through every step of replacing my bathroom mirror light fixture. Although it might seem like a simple task, I was unfamiliar with a lot of the parts the mirror used, so much so that I initially couldn't even find the light bulb.Thanks again.
Hafa Bathroom Group AB som jag har haft kontakt med under senare år med säte i Halmstad är det bästa bolag i branschen. Det var alltid professionell bemötande och kompetens som var imponerande. Killar på supporten som jag genom årens gång hade kontakt med var alltid positiva, lätt tillgängliga och extremt insatta i minsta detalj. Företaget säljer kvalificerade produkter som i kombination med service gör att jag värderar HAFA som det bästa företag i branschen som inte enbart säljer produkter men även värnar om kunder när garantin har gått ut. Stark rekommenderar bolaget till andra som värdesätter pris, kvalitet och service. Bolagets ledning har nog smart tillväxt strategi som är imponerande på många sätt. Tack att Ni finns!!