Toevallig was ik op internet op zoek naar biologische groenten en fruit. Mijn eerste bestelling was een schot in de roos, fantastisch, qua kwaliteit, smaak en prijsverhouding. Deze week al voor een... Mehr ansehen
Bij de eerste levering bleken de yams niet meer bruikbaar maar dit kan men ook niet zien voor dat je ze open sniid Maar na melding werden wij direct supergoed geholpen en hebben wij zeer snel de nieu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor de eerste keer fruit besteld. In dit geval 15 miniola's en een tros bananen.Was makkelijk bestellen, en helemaal fantastisch, het werd dezelfde dag(18.05uur) netjes en zeer goed verpakt door een... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst Biologische Sinaasappels besteld. Het fruit is met zorg verpakt en goed aangekomen. De ene dag besteld, de volgende dag geleverd ! Ongelooflijk, zo snel ! De smaak is ook goed ! Kome... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Supersnelle levering. Vandaag besteld = vandaag in huis. Overal in Nederland. Het grootste assortiment groenten en fruit en supervers.
Henriëttedijk 2a, 4675PB, Sint Philipsland, Niederlande
- 0167572545
- gert@groentebroer.nl
- www.groentebroer.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
mooie groenten en fruit
grote bestelling gedaan en de groenten en fruit waren netjes verpakt en zagen er erg goed uit en geleverd op datum die ik wou ik ben met de groetenboer.nl erg tevreden en zal zeker voor elke maand bestellen en zeker niet duur en de ik kan het iedereen aanbevelen om hier groenten en fruit te bestellen
dank je

Antwort von Groentebroer.nl
Vanaf nu ben ik vaste klant!
Omdat de kwaliteit van een deel van mijn bestelling ondermaats was, heeft Groentebroer de levering uitgesteld tot de volgende dag om uit nieuwe voorraad te leveren die wel aan de maat voldeed. Super service! Mijn groenten en fruit werden perfekt verpakt en in uitstekende staat geleverd en zijn van topkwaliteit. Vanaf nu ben ik vaste klant!

Antwort von Groentebroer.nl
bestelling werd op straat voor de deur…
bestelling werd op straat voor de deur afgeleverd,in de regen,zonder belletje of bekendmaking,tevens voldoen de bloedsinasappelen /mandarijnen niet aan de juichende toon in Uw advertentie(ze zijn net zo blank als de perssinasappelen

Vlot en correct geleverd
Vlot en correct geleverd, zonder gooi- en smijtwerk.

Antwort von Groentebroer.nl
Slecht kwaliteit zit in onder bij de…
Slecht kwaliteit zit in onder bij de mooie fruit en so slecht uit die fruit wat ik besteld

Fantastische service
Ik heb heerlijke santana appels ontvangen.
Na een eerste mislukte levering door de slechte weersomstandigheden, kreeg ik nieuwe santana's toegestuurd.
Dat was garantie! Hele fijne service!!

Antwort von Groentebroer.nl
De weersomstandigheden waren niet zo…
De weersomstandigheden waren niet zo best en jullie hebben er alles aan gedaan om de groente toch te bezorgen. Wij zijn er heel blij mee.👍👍

Antwort von Groentebroer.nl
Wat een verrassing bij het uitpakken
Wat een verrassing bij het uitpakken. Het zag er zo netjes uit. Fruit heel gaaf!
Blij met deze ervaring.

Antwort von Groentebroer.nl
Sinds een te lange tijd weer eens een…
Sinds een te lange tijd weer eens een bestelling gedaan en dan vraag je je toch weer af waarom ik het in de winkel haal. Het fruit ziet er mooi uit, groentes ook. Niet beurs of bruin, maar qualiteit.
Alles netjes verpakt en snel!

Aanrader!
Alles keurig de eerstvolgende dag geleverd. Kwalitatief goed dus echt een aanrader!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, veel smaak.
Heel netjes verpakt, het is een cadeautje als je de doos openmaakt.
Ik ga hier zeker veel vaker bestellen.

Antwort von Groentebroer.nl
Voor het eerst hier besteld
Voor het eerst hier besteld. Apart fruit wat je ook niet bij de standaard supermarkt ziet. Goed ingepakt en een dag latergeverd (leverdatum kan je kiezen). Mandarijntjes, rode kiwi, nectarine en honingtomaatjes al geproefd. Goede kwaliteit!

Goede dienstverlening.
Goede dienstverlening.
Appels zijn een dag later dan gepland geleverd. Dit is met een keurige mail toegelicht zodat hier rekening mee gehouden kon worden.

Altijd weer goed
Voor echt goede groenten en fruit bestellen we hier. Alles voor Kerst besteld en het was allemaal weer topklasse.

fijne ervaring
Bestelling op tijd geleverd. Fruit en groente perfecte kwaliteit. Tomaat en mango licht onrijp, maar dat hoort zo, geloof ik bij kwetsbare producten op reis. En zelfs "cadeautjes"... een extra groene kool, een extra kweepeer.

Antwort von Groentebroer.nl
Wij zijn erg tevreden over de Groetebroer.
Wij zijn erg tevreden over de Groentebroer. Het fruit en de groenten zijn altijd supervers en van uitstekende kwaliteit. Alles wordt netjes verpakt en op tijd geleverd. Betrouwbare service en fijne kwaliteit!

Antwort von Groentebroer.nl
Heel tevreden over de service
Heel tevreden over de service. Ondanks de drukte rond Kerst hebben ze hun uiterste best gedaan om de bestelling nog op tijd te bezorgen. De groenten en het fruit waren supervers en lekker. Zeker een aanrader!

Antwort von Groentebroer.nl
Supergoed adres voor verse waar.
Deze winkel verkoopt uitsluitend superverse groenten, kruiden en fruit. Wat je op de plaatjes ziet is ook wat je daadwerkelijk krijgt. Echt een enorm verschil met de helaas vaak rommel die in supermarkten te koop is.

Antwort von Groentebroer.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.