I have leased an e-bike through GreenBenefits, but unfortunately my experience has been very disappointing. The bike has been unusable for over a month due to a battery issue (the handle is broke... Mehr ansehen
Det som gjort att jag kan rekommendera Greenbenefits är att allt har fungerat vad det gäller mina hyrköp av cyklar. Jag har två stycken varav en nu är utköpt. Det har inte varit några problem i kon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vilken kundservice! Vi fick problem med laddare/batteri som slutade fungera. Lite oklart var felet var,men vi fick nya grejer direkt så jag kunde använda cykeln omgående. Hade räknat med att... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hat 68 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Leasade cykel via mitt jobb
Leasade cykel via mitt jobb, och efter att cykeln kommit för sent har jag också bemötts av väldigt service-ovänlig kundservice. De använder också DHL som leverantör men tar inget ansvar för de olika frakterna. Vill du köpa ut cykeln betalar du också mer än vad priset var på införskaffandets dag. Detta är helt onödigt, undvik GreenBenefits!
No support for over a month – unusable bike
The bike has been unusable for over a month due to a battery issue (the handle is broken and stuck). During this time, I have contacted customer service multiple times via both email and phone, but I have not received any effective help or solution.
The only response I have received is to wait 1–3 weeks, without any concrete action, repair, or temporary replacement bike being offered. Meanwhile, I am still being charged for a service I cannot use.
As the situation remained unresolved, I have now reported the issue to Konsumentverket. Despite all my efforts to reach out, I have still not received any meaningful support.
I find it very concerning that a company offering a leasing service with support included does not handle such cases within a reasonable timeframe or provide any real assistance.
Snabbt hantering och direkt svar.
Snabbt hantering och direkt svar.
Mycket bra service o snabbt
Mycket bra service o snabbt
Jag har bara gott att säga om…
Jag har bara gott att säga om kundservice hittills. Jätte hjälpsam och snabb svar. Ishak som jobbar där är en stjärna
Helt galet
Hej galet! Håll er borta. Lögner om hur fördelaktigt det är. Stämmer inte alls. Inga försäkringar, otydligt om stöld osv. Spring iväg!
Väldigt värdefullt att hyra en cykel…
Väldigt värdefullt att hyra en cykel som företagsförmån. Väldigt trevlig och snabb support vid frågor.
Extremt otydligt vad som gäller om…
Extremt otydligt vad som gäller om cykeln blir stulen. Men för er andra som undrar, då företaget själva inte kan vara tydliga: Avtalet löper på som vanligt tills att bindningstiden är slut, sen får ni en faktura på restvärdet, dvs det ni hade betalat för att få behålla cykeln.
Förstår inte hur jag kunde vara då…
Förstår inte hur jag kunde vara då pantad att jag ingick i ett 3 årigt leasing avtal med möjlighet att köpa ut den till begagnat marknadsvärde efter leadingperioden… fattar överhuvudtaget inte ens hur förmånscykel kan vara en grej som existerar. Hade kunnat köpa samma cykel på nätet och delbetala via klarna. Efter 36 månader äger! jag cykeln.
Ibland är man för korkad…
Snabb leversns och utmärkt service.

Snabba svar på mail
Snabba svar på mail, och trevlig personal.

UNDVIK
Rekommenderar ingen att leasa cykel med Greenbenefits. Jag beställde en förmånscykel via mitt jobb. Arbetar inom vården och således hade jag begränsad möjlighet att lämna jobbet för att testcykla på det enda (!) provtillfället, som dessutom hölls dagtid en vardag. Valde därmed att lita på Greenbenefits beskrivning om cykeln och beställde ändå. Då jag pendlar till jobbet valde jag en vikbar elcykel. Det visar sig att cykeln i vikt läge inte går att fästa och fälls således ut vid försök att bära den. Den enda möjligheten att transportera den vikt är att släpa den men det finns inget smidigt sätt att göra detta på. Tänker att hela anledningen till att man väljer en vikbar cykel är för att den ska vara smidig att transportera i vikt läge/pendla med. Detta var absolut ingenting som framfördes i beskrivningen på hemsidan och i efterhand ser jag marknadsföringen för cykeln varit helt missvisande. När jag hörde av mig till kundtjänst och förklarade detta kunde de hålla med om att beskrivningen var bristfällig men vägrade låta mig lämna tillbaka cykeln (trots att jag ännu inte använt den). Otroligt tråkigt, upplevelsen är att det är ett företag som inte bryr sig alls om sina kunder, sälja är det enda som räknas. Gör inte som jag gjorde och leasa en cykel utan köp istället, troligtvis blir det billigare för dig i längden och du slipper känslan av att bli lurad..

Antwort von Greenbenefits
De levererar en uppenbart defekt…
De levererar en uppenbart defekt produkt och återkommer först efter en hel månad med en handlingsplan där de inte tar ansvar över huvudtaget utan lägger över allt på mig som kund. Deras så kallade (närmast icke-existerande) kundservice borde, om de inte redan gör det, skämmas.
[Uppdatering: Det har nu gått närmare 5 månader. Problemet som trivialiserades kvarstår. Ledtiderna från deras kundsupport motsvarar som att kommunicera med en rymdsond i höjd med planeten Pluto på 1960-talet.]

Flexibla och tillmötesgående

Antwort von Greenbenefits
Allting har fungerat superbra redan…
Allting har fungerat superbra redan från starten. Min cykel blev stulen och jag fick genast en annan.

Fantastisk service!
Jag ändrade mig efter att beställningsfönstret hade stängt och företaget var ändå så flexibla och hjälpte mig att avboka min cykelväska. Snabb och trevlig service – stort tack!

Elcykel
Snabb leverans när jag beställde min elcykel som jag är mycket nöjd med. Mycket bra bemötande.

Överpriser 25% på leasing än köpa
Leasade/hyr cykeln som i mail o på hemsidan sa att dem skulle vara upp 40% billigare än detaljhandeln.
Bad sen om kvitto för försäkringssyfte.
Får då se att cykeln kostar strax under 39000 kr. Men på deras hemsida så står det att man kan köpa cykeln för 30000kr. Har haft cykeln hemma i 2 dagar.
Kundtjänst säger att dem inget kan göra eller så är dem inte villiga, scam om ngt o ta överpriser..
Tillägg efter svar.
Redan varit i kontakt med er och eran kundtjänst kunde inte heller svara på exakt pris utan ville att jag skulle prata med mitt lönekontor..

Antwort von Greenbenefits
5 months, stil no bike...
Väntat sedan i mars på min cykel, som fortfarande inte kommit... Företaget hör aldrig av sig och uppdaterar om läget utan jag måste fråga hela tiden efter min cykel. De har skjutit fram leveransen 5 gånger sedan beräknat leveransdatum. De var dock snabba med att ta betalt för cykeln, en cykel de alltså inte ens har levererat på över 5 månader.
Been waiting since March for my bike, which still hasn't arrived... The company never gets in touch and updates on the situation, but I have to keep asking for my bike. They have pushed the delivery forward 5 times since the estimated delivery date. However, they were quick to charge for the bike, a bike they haven't even delivered in over 5 months.

Fullständigt oprofessionellt och…
Fullständigt oprofessionellt och amatörmässigt företag – 0/5 stjärnor
Jag har i över en månad försökt lämna tillbaka en cykel. Den är färdigpackad och redo att skickas, men inget händer. Har ringt flera gånger och skickat flera mejl – inget resultat. Varje gång jag får tag på någon får jag bara höra: “Det är högsäsong, semestertid, ni får vänta.”
Det är helt ofattbart att det kan vara så svårt att få en enkel returetikett skickad via mejl. Känns som att det är första gången de någonsin hanterar en retur. Ingen återkoppling, ingen känsla för kundservice.
Som sammanfattning: ett rent amatörbolag som absolut inte kan rekommenderas. 0 av 5 stjärnor.

Antwort von Greenbenefits
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.