Gratisbyggetilbud.dk Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har fået lavet lidt forskellige beregninger. De første beregninger modtog jeg inden for tidsfristen. Efterfølgende ønskede jeg at opdatere to af beregninger- meget ligetil og blot en opdatering. N... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Anvend IKKE dette firma! Jeg er blevet snydt og svindlet af dem. Kan kontaktes for nærmere information

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

VIRKELIG super guidning ved Ronnie. God snak om asbest, numre, fjernelse, priser, opbevaring, etc. Blev SÅ meget klogere på hele processen. Følte mig rigtig godt behandlet og ikke mindst hjulpet. Af h... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hel vild god service og meget kompetent hjælp og rådgivning. Meget betryggende at man gennemgår sit projekt med en fagperson, så man får lavet det rigtige tilbud. Processen foregik meget hurtig. 3 hve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Handelsvertreter
  2. Zimmermann
  3. Bauführerverband
  4. Hausbauunternehmen
  5. Sozialwohnungsbau-Programm

Vom Unternehmen geschrieben

Gratisbyggetilbud.dk er formidlere af bygge- og anlægsopgaver med en grundlæggende tilgang til mottoet "Trust is key." Vores daglige mission indeholder tre elementer: Tryghed: Vi arbejder for dig og kan kun overleve, hvis du accepterer de tilbud, vi indhenter. Ensartethed: Vores indhentede tilbud er fri for håndværkernes personlige hypoteser, og derfor er de sammenlignelige. Tidsbesparende: Du bruger kun 30 minutter sammen med os, frem for timer på Google, telefonopkald og besigtigelser. Hele processen er gratis for dig, såfremt du ikke synes, de indhentede tilbud matcher dit budget eller af en anden årsag ikke vil gennemføre projektet i samarbejde med os. Vi har håndværkerne, du har opgaven, og sammen får vi styr på dit projekt. Mange hilsner, Michael Team Gratisbyggetilbud.dk

Akzeptabel

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi anede ikke der fulgte service med, men det gjorde der:-)

Indledningsvist var vi ikke klar over, at der fulgte byggerådgivning med når man søgte håndværkere via deres site. Michael fra gratisbyggetilbud kontaktede mig for at følge op på tilbuddene, og det viste sig at være rigtig godt, da han kunne pinpointe flere mangler i det modtagne tilbud.

Sammen med Michael blev der udfærdiget et mere korrekt tilbud, så vi ikke risikerede at stå med ekstraregninger.

Super god service hele vejen igen! Stor værdi og hjælp for os undervejs i vores hus renoveringsproces.

4. Juli 2023

Antwort von Gratisbyggetilbud.dk

Hej Ole og tak for de pæne ord, det glæder os. Det er med stolthed at læse hvordan du bekræfter fundamentet i hele vores koncept og de services der skiller os ud fra konkurrenterne.
Tak, vi ser frem til at følge udviklingen af jeres ombygning.
Mange hilsner
Ronnie / Team Gratisbyggetilbud

Fornem betjening - hurtigt arbejde

En rigtigt god kommunikation med Ronnie - og efterfølgende med den valgte leverandør.

29. Juni 2023

Antwort von Gratisbyggetilbud.dk

Hej Jørgen, tak for godt samarbejde, det glæder os at vi kunne hjælpe jer i mål med en skarp maler. Mange Hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig betjening og høj ekspertise

Hurtig og personlig betjening med kompetente konsulenter til rådighed. Derudover fungerede 'Gratisbyggetilbud.dk' samtidig som forhandlingsled til den ønskede leverandør.

Tak til Michael og Ronnie

14. Juni 2023

Hej Stefan
Det var et interessant projekt, anderledes :-) Tak for din tillid! Vi står klar til at hjælpe skulle i få brug for det en anden gang.

Lynhurtig og yderst hjælpsom

Lynhurtigt, professionelt, venligt og yderst hjælpsomt fik Ronnie hos Gratisbyggetilbud, undersøgt mulighederne for at sætte min lejlighed i stand, efter en fraflytning. Via Googlemeet fik jeg filmet lejligheden og selvom jeg blot skulle have prisoverslag og ikke håndværkere fortsatte Ronnie hele aften med at kontakte håndværkere, da det hastede med et svar. Anbefaler bestemt GBT.

13. Juni 2023

Hej Anja
Tak for din feedback og skøn udtalelse. Det var skønt at vi kunne hjælpe dig med at holde kontrol med den udlejer :-)

Nyd sommeren :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fin kommunikation hele vejen igennem

Fin kommunikation hele vejen igennem. Hurtig aftale på plads.

22. Mai 2023

Hej Gitte
Det har været en fornøjelse at hjælpe dig i mål med at finde en skarp maler til en skarp pris. Mange tak for din bedømmelse.

God oplevelse

God oplevelse. God hjælp og tilbud

11. Mai 2023

Antwort von Gratisbyggetilbud.dk

Hej Theresa, Tak for samarbejdet, det har været en fornøjelse at indhente tilbud på jeres vegne. Jeres nye hus bliver så lækkert med rullegræs og fliseløsningen i har valgt. Tak for tilliden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

de var super dygtige til at få…

de var super dygtige til at få projektet med mit badeværelse i hus.

9. Februar 2023

Hey Mads
Tak for din feedback, det glæder os at høre! Det har taget tid og hårdt arbejde, siden vi tog over fra den tidligere ejer. Det er rart med en anderkendelse, så kan vi se vi er på rette vej med den ny lancerede platform!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give minus stjerne havde…

Hvis man kunne give minus stjerne havde jeg gjort det, jeg lod mig overtale til at hyre et firma ved navn Team Sjælland til at lave ny belægning i vores indkørsel, magen til fup firma skal man lede længe efter.
Efter mange opkald, mails og sms, er de begyndt at ignorere mine henvendelser. Michael lovede ellers inden opstart at følge den til dørs og være på 100 %.
Men lige nu står jeg fortvivlet med en ufærdig indkørsel og kan hverken få fat i Team Sjælland og eller GBT.dk, iflg cvr.dk er Team Sjælland ophørt??????

30. November 2022

Hej Lotta
Beklager dette sene og nok lidt ligegyldige svar nu her efter 2 måneder, vi har grundet afskedigelse af en tidligere kollega haft udfordringer med at få adgang til Trustpilot.

Med fuld forståelse for din frustration og over det fakta at team sjælland gik konkurs, midt i at have udført over halvdelen af entreprisen - som du derved fik gratis, så kan vi naturligvis godt tage ansvar for en mangelfuld kommunikation, det levede ikke op til standarden "trust is key, som vi siden har implementeret og arbejdet ud fra.

under al kritik

under al kritik
pas på dem de fulde af fup
har modtaget en regning for noget som jeg aldrig har modtaget fra dem
så pas på dem de fuld af plat

29. November 2018

Spild af tid..

Jeg udbad mig tilbud på asfaltarbejde på privat grund.
Gratisbyggetilbud svarede straks at man havde modtaget min forespørgsel, og jeg ville får en tilbagemelding inden for 3-5 dage.
Har aldrig hørt mere fra Gratisbyggetilbud.
Spild af tid..

31. August 2016

Ingen respons

Spurgte på en ganske simpel standard opgave (udskiftning af toilet). Jeg fik ingen respons overhovedet. Lad vær med at spilde jeres tid på gratisbyggetilbud.dk

11. September 2015

Spild af tid

Jeg blev hurtigt ringet op af Gratisbyggetilbud, der bekræftede min opgave. Ville sætte 2 håndværkere på, dem har jeg aldrig hørt fra. Heller ikke hørt fra Gratisbyggetilbud , der havde lovet mail 10 dage efter. Alt i alt spild af tid

23. Oktober 2014

Ingen svar

De reklamerer med svar indenfor 24 timer eller næste arbejdsdag, hvilket også fremgik af den bekræftelsesmail, som jeg fik med det samme. Efter en uges ventetid har jeg annulleret min opgave.
Jeg har selv fundet et firma, som kan hjælpe mig. De vendte tilbage i løbet af 24 timer, det kan man da tage seriøst.

7. April 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr