De afvalbak is compact en zeer handig in gebruik. Je kunt zonder knoeien etensresten in een bak doen. We hebben stikkers op de voorkant geplakt, zodat afval eenvoudig te sorteren is. De R voor resta... Mehr ansehen
Ze hebben alles en snelle levering ben blij met mijn deksels voor mijn kleinste pannetjes ben benieuwd wat ik nog meer bij hun kan vinden
Na het plaatsen van n bestelling van 5 koksjassen was ik niet tevreden over de kwaliteit van de jassen. Een jas uit de plasticzak had gehaald om te kijken en daar achterkwam dat dit een verkeerde k... Mehr ansehen
Vanaf mijn eerste aankoop Bij Goos Hengelo voelde ik mij meteen goed geholpen. Je krijgt hier echt goed en eerlijk advies. Ze verkopen niet zomaar om te verkopen, maar denken met je mee over wat je ec... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot 5 jaar garantie! Direct uit voorraad en snelle levering.
Stadhoudersmolenweg 62, 7317 AW, Apeldoorn, Niederlande
- www.gooshoreca.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
De levering was snel en de producten…
De levering was snel en de producten naar wens.
Top geholpen door Mike in Amsterdam bij…
Top geholpen door Mike in Amsterdam bij Gooshoreca. Veel verstand van en vooral snel, persoonlijk en goed contact. Ik kom zeker terug
Artikel erg goed
Artikel erg goed, bezorging punctueel
Keurige levertijd en goede verpakking
Keurige levertijd en goede verpakking.
TOP
Koelkast
Koelkast besteld , ik kreeg m de volgende dag al thuis geleverd. Goed verpakt en keurig afgeleverd. Goede service van dit bedrijf. Zeker aan te bevelen.
top service snel en goed!
Super fast and smooth service
Super fast and smooth service.
Product arrived 3 days after ordering, is sturdy and solid, i have zero complaints.
Duidelijk
Duidelijk, snel en juiste product voor een goede prijs
Perfect wat ik verwachte en goede…
Perfect wat ik verwachte en goede kwaliteit. Snelle levering.
Goede kwaliteit en betrouwbare service
Zeer tevreden over mijn ervaring met Goos Horeca. De producten zijn van goede kwaliteit, netjes verpakt en voldoen aan de verwachtingen. De bestelling verliep soepel en de levering was goed geregeld. Zeker een betrouwbare leverancier voor horecaproducten. Aanrader!
Kan geen informatie geven over product
Hoi. Ik vroeg informatie over een horeca parasol.
Hoeveel gram per m2 het doek weegt.
Hierop kan men geen antwoord geven. Dan wordt ik doorgestuurd naar de fabrikant. En ook wordt er aangegeven dat het lang kan duren voordat deze antwoord geeft.
Bijzonder...
Dus ik zoek verder. Waar men wel dit vermeld
Uit de brand geholpen
Ik had met spoed spullen nodig en ik vond jullie op Google. Direct besteld en het was een snelle bezorging. Zo werd ik ik uit de brand geholpen en met korting op de spullen. Top hoor👍🏻
Ze komen levertijd beloftes niet na en houden 20% “kosten” in bij annulering/terugzending (vanwege te late levering)
Ze komen levertijd beloftes niet na en houden 20% van het aankoopbedrag in bij annulering plus € 75,00 retourzendkosten. Ons bedrijf had een koelkast besteld en aangegeven dat we hem binnen 2 dagen nodig hadden. Hij zou binnen 1-2 dagen geleverd worden. Na 2 x bellen werd de koelkast pas na 1 week geleverd. Wij hadden de aankoop inmiddels geannuleerd en de koelkast is ongeopend direct bij levering met de vervoerder mee terug gegaan. Wij hebben begrip voor de retourkosten maar vinden de 20% inhouding van het aankoopbedrag pure DIEFSTAL!!
Zij waren nalatig en hebben zich NIET aan de toegezegde levertijd gehouden
Apparaat gekocht en uit de doos defect…
Apparaat gekocht en uit de doos defect (lekt). Nog niet in gebruik geweest en volgens mijn informatie heb ik recht op een omruiling. Waar het serienummer terwijl Goos Horeca alles van me weet (fact enz enz). Heb mail gestuurd of het serienummer dan na mijn vakantie mocht maar daar geen enkele reactie op gehad (helaas).
Afgesproken dat levering 2 dagen duurt…
Afgesproken dat levering 2 dagen duurt maar de volgende ochtend al geleverd
Bij de foto op de website staat niet…
Bij de foto op de website staat niet aangegeven dat het een fictieve foto gaat, retour aangevraagd en dit is netjes opgelost. Kosteloos kunnen terug sturen en geld word terug gestort. Website wordt aangepast.
Mooie eetbank
Hele mooie eetbank, goede kwaliteit en super snel geleverd. Sneller dan aangegeven op de site stond.
Ook makkelijk in elkaar te zetten. Helemaal tevreden dus!
Goede ervaring
Duidelijke website, geeft info die nodig is. Bestellen verloopt soepel. Levering netjes zoals beloofd. Product bevalt tot nu toe goed.
snelle levering goede service
makkelijke website
indien nodig makkelijk persoonlijk contact
snelle levering
service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.