Google generelt, og som søkemotor spesiellt er ikke annet enn søppel. Som søkemotor er det betalende aktører som blir prioritert, ikke det som treffef søket ditt best. Har vert fornøyd med chrome som... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Kuba Norge AS er en aktørene som tilbyr relativ rimelig HMS til sameier. Systemet er dårlig tilpasset denne typen virksomhet, systemet er tungarbeidet, mangler logisk oppbygning og bruker dårlig ove... Mehr ansehen
God søkemotor, men er skeptisk til hvordan de behandler personvern. Har en mistanke om at de selger videre personalia som email adresser og lignende. Jeg har ikke opplyst min email på opplysningen, m... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Google nekter å publisere kritiske…
Google nekter å publisere kritiske anmeldelser om reele negative opplevelser med fastlege Bahman Mehdina selv om man ikke bryter retningslinjene på ingen måte. Google ansatte har slettet mange slike anmeldelser og blokkerer google brukerne/pasientene som har skrevet de reele anmelselsene! De nekter å forklare hva årsaken til dette er. Mest sannsynlig får de betalt av Bahman Mehdina på FRISK legekontor for å ikke publisere negative anmeldelser om ham og å slette alle allerede skrevet negative anmeldelser! Til tross for det fortsetter selvfølgelig å komme mange negative anmeldelser om BAHMAN MEHDINA på FRISK LEGEKONTOR så det er fortsatt mange nye negative anmeldelser fra pasienter som har blitt nektet helsehjelp i akutt situasjoner som det ble gjort med meg. De eneste positive anmeldelsene for frisk legekontor er pga.en vikar kvinne som jobbet der bare i en kort periode. Jeg mener BAHMAN MEHDINA burde ikke fått lov til å fortsette å jobbe som lege etter at han nektet meg legehjelp i akutt situasjon- noe han som lege er pålagt til å gjøre, hver lege har plikt til å gi helsetjeneste spesielt i kritiske situasjoner. Han nesten kastet meg ut av kontoret sitt ca. 1- 2 min.etter at jeg gikk inn, og nektet å lytte eller undersøke meg, nektet å hjelpe på noe som helst måte, forskrev ikke medisiner, tok ikke blodprøver, gjorde ingenting, selv om han visste at jeg hadde kraftige blødninger etter operasjon, alvorlig ryggskade, masse smerter og i tillegg til det hadde jeg blødninger og betennelse i nesa, så jeg hadde ikke sovet på lenge pga det. Men det siste rakk jeg engang ikke å si til ham fordi han åpnet døra og krevde at jeg går! Han er kollega til min fastlege (nå tidligere fastlege fordi jeg byttet henne Hanne Margrethe Lien umiddelbart etter hendelsen). Siden det ikke var ledige timer hos henne måtte jeg dessverre gå til den eneste kollegaen hennes. Mest sannsynlig var det konflikt mellom disse to og han nesten kastet meg ut kun 1 min etter at jeg gikk inn på kontoret hans og han nektet å gjøre sin plikt som lege. Toppen av alt var at brutaliteten hans gikk så langt at han sendte meg faktura for den grusomme opplevelsen og krevde penger for det at han nektet å gi helsehjelp og kastet meg ut!!!
Google slettet mange negative anmeldelser om ham fra flere pasienter inkludert min anmeldelse og har blokkert meg (selv om alle retningslinjer ble fulgt fra alle)! Google nekter å gi forklaring på det. Hva slags mennesker jobber for Google? Har dere moral, etikk og verdier? Har dere menneskelighet og profesjonalisme? Eller penger er det viktigste for dere? Er ikke meningen med google anmeldelser å vise virkeligheten og hjelpe folk?
At dette skjer i Norge er sjokkerende!
Kan ingen hjelpe og stoppe google å gjøre dette? Kanskje vi alle bør samles og kontakte Statsforvalter osv.
Jeg mister bilder
Jeg mister bilder, jeg mister muligheten til å sende/motta e-post, får beskjed om å kjøpe mer lagringsplass, dette stopper opp uten at noe skjer..😠
Kontaktene mine blir slettet til…
Kontaktene mine blir slettet til stadighet. Jeg har klart å hente dem tilbake ved å tilbakestille for en uke i slengen. Men nå er de permanent borte (også fra papirkurv). Det er frustrerende at google ikke har kundeservice tilgjengelig slik at man har mulighet til å løse dette. Jeg betaler til og med for tjenesten. Tydeligvis en dårlig løsning når alle enheter med backup blir synkronisert med alle (null) kontakter.
Mvh Bjørnar
This a good sits I have great experience
Excellent site great experience
This is a good and very informative site. I havr a great experience with this aite
This is a good and very informative site
Skifte til nye dekk, en fornøyelse!
Over en årrekke har har jeg, som alle bileiere, fra tid til annen, måtte skifte dekk.
Hos Dekkmann på Skøyen, nå Best Drive, har det alltid, og senest 04.09 d.å. vært en udelt behagelig opplevelse.
1. Du blir mottatt av en fagperson som gir sine råd med en klar begrunnelse og forslag til løsning.
2. For meg har det stort sett betydd forsinket skifting av alle 4 dekk.
3. Du får et tilbud som ofte, med div. kunderabatter etc., fremstår som akseptabelt, sist kr 5.000,- for 4 nye sommerdekk (best i test).
4. Du tar en kopp kaffe og bilen er klar i løpet av 1/2 time.
5. Hvis dekk blir skadet, gratis skifte til nytt dekk. Jeg må beskjemmet innrømme at det har hendt meg 2 ganger i løpet av de siste årene.
6. Sist, men ikke minst, en uovtruffen hyggelig og vennlig behandling, helt fra du presenterer ditt problem til alt er ordnet opp. Alt i alt en behagelig opplevelse.
This is a good site.i have a great…
This is a good site.i have a great experience
This is very good site
This is very good site. I have a great experienced with this site
This is a good site I have great…
This is a good site I have great experience with this site
Google is evil
Google is evil. Worse and worse year after year. Products don't work, support is terrible, company can't be trusted. Endless theft of your time, money and patience.
ALDRI og jeg mener AAALDRI prøv å lage…
ALDRI og jeg mener AAALDRI prøv å lage nettsted via google i hee''''vete for et forferdelig opplegg
Ærlighet varer lengst
Jeg synes at Google burde vært tøffere med tanke på ærlige vurderinger av bedrifter og service. Folk trenger ærlige meninger for å kunne skaffe seg diverse tjenester og ikke miste penger og helse. Google ønsker bare gode anmeldelser. Klager uskikkelige bedrift inn så går Google og fjerner dårlige anmeldelser. Det burde egentlig ikke være slik. Ærlighet varer lengst
Google nest Commety
Google nest Commety
Try Too write to find support of fastware fore google Home app ,but Whay ever fore Word i use so Been someting wrong ,i givit up Too the end
don't understand me on google and the descriptions of functions on, for example, how can I find info on finding fastware on Chrome cast when it doesn't match the settings, must be outdated content in relation to descrition
Google er seriøse og slår alle andre…
Google er seriøse og slår alle andre tilsvarende bedrifter i seriøsitet.
Sensurerer bort negative omtaler
Sensurerer bort negative omtaler. Google virker å få betalt for å slette negative anmeldelser. veldig trist og useriøst
Scandic Holmenkollen
Scandic Holmenkollen er virkelig verdt besøket og pengene! God frokost, hyggelige ansatte, god seng, nydelig beliggenhet - og koselig atmosfære. Kommer garantert tilbake!
Eneste minuset var at spa avdelingen ikke er åpnet enda. De åpner i september. 😁
Tobias Eggum Teie i Schala Partners…
Tobias Eggum Teie i Schala Partners solgte min fantastiske fine leilighet på Grunerløkka i Oslo. Opplevde at han gav profesjonell rådgiving, fixet alt fra styling til utvask på en smooth måte. At han var tilgjengelig underveis under hele prosessen gjorde meg trygg på at jeg hadde valgt riktig megler. Bruker han gjerne igjen ved en senere anledning og anbefaler han gjerne!
Det er et firma som heter vontola.com
Det er et firma som heter vontola.com
Over 2 måneder har ikke sendt mine varene mens fått betaling
Langgggg unna
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.