Jeg blev anbefalet Per Hugo til at rette op på en fejl udført af en anden tandlæge et andet sted. Jeg fik udskiftet en 3-leddet bro til 3 meget flotte kroner. Per Hugo gik meget grundigt til værks, og... Mehr ansehen
det ville være fedt, hvis tandlægen gav tydeligt besked til mig som patient i stedet for hele tiden at henvende sig til sin assistent. Generelt er det blevet dyrere at gå til tandlæge (vel at mærk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Per Hugo & holdet på Frederiksberggårdens Tandklinik er virkeligt dygtige & omsorgsfulde. Jeg har nu været kunde der i ca. 4 år, og vi har fået rekonstrueret mit tandsæt, hvilket jeg er meget glad fo... Mehr ansehen
Trods mere eller mindre tandlægeskræk, er det lige før jeg glæder mig til at dukke op i klinikken. Altid en venlig modtagelse, flot venteværelse med tv, kaffe og rimeligt godt læsestof. Og så t... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Godtand er du i centrum – din tryghed, dine tænder og din oplevelse af besøget betyder alt for os. Vi tilbyder ikke bare almindelig tandpleje, men et bredt udvalg af avancerede behandlinger, herunder tandkirurgi på højeste faglige niveau. Vores team er løbende efteruddannet i både Danmark og udlandet, så vi altid kan tilbyde de mest effektive og skånsomme behandlingsmetoder. Vi benytter markedets nyeste teknologi og avanceret udstyr for at sikre præcision, komfort og holdbare resultater. Klinikken ligger centralt i København, få skridt fra Vesterport Station og tæt på bus- og togforbindelser, så du nemt kan komme til os. Vi har desuden gjort det let for alle at få adgang til tandbehandling – klinikken er placeret i gadeplan med faciliteter, der tilgodeser kørestolsbrugere og personer med gangbesvær. Hos Godtand går vi aldrig på kompromis med kvaliteten, hverken i vores behandlinger eller i den oplevelse, du får i stolen. Vi er dedikerede til at skabe sunde smil og trygge rammer, hver gang du besøger os.
Gammel Kongevej 72 C, 1850, Frederiksberg C, Dänemark
- 3324 4445
- info@godtand.dk
- www.godtand.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Uden tvivl Danmarks bedste tandlæge
Uden tvivl Danmarks bedste tandlæge. Utrolig behageligt personale, der får en til at føle sig tryg når nu man har det lidt svært med at gå til tandlægen. Kæmpe anbefaling herfra

Professionel og personlig tandbehandling
Altid en god, professionel og tryg oplevelse.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Fantastisk personale og virkelig…
Fantastisk personale og virkelig kompetent tandlæge. Kan uden tvivl anbefales!
Den bedste tandlæge
Virkelig rart sted
Virkelig rart sted, som en person med tandlægeskræk (grundet frygt for nåle) har jeg altid været skeptisk ved tandlæger..
Men efter mit besøg hos Per Hugo, vil jeg begynde at komme mere regelmæssigt til tandlæge..
Keep up the good work

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Meget behageligt og tryghedskabende personale....
Meget behageligt og tryghedskabende personale.
Med en solid tandlæge-skræk, har jeg endeligt fået et sted hvor der det tages hensyn til dette, fra man booker en aftale, til man er færdig.
Min varmeste anbefaling.
/Henrik

Professionel ,dygtig og venlig betjening
Professionel
Professionel, tryg og venlig behandling:)

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Altid en fornøjelse at komme til…
Altid en fornøjelse at komme til tandlægen her. God og professionel behandling.
Et flinkt personale hele vejen rundt.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Bliver altid modtaget venligt og med…
Bliver altid modtaget venligt og med overskud af sekretæren 👍❤️

Dejlig behandling.

Proffesionel tandbehandling
Proffesionel tandbehandling, venligt personale og gode fysiske rammer.
Kurerede min tandlægeskræk
Personalet og tandlægen var meget venlige og kompetente, og de fik en som mig med tandlægeskræk til at føle mig meget tryg. Jeg kommer med glæde igen.
Jeg er rigtig glad for at gå der
Jeg er rigtig glad for at gå der, trods at jeg bor i Karlslunde, kører jeg gladeligt derind for at få ordnet tænder. De har hjulpet mig med min tandlæge skræk😀😬

Super profesonel fantastik behandling

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Altid god og venlig betjening
Altid god og venlig betjening, samt godt håndværk.
Vil til enhver tid anbefale denne klinik til andre, som har brug for den bedste tandlæge.

Kan kun anbefales
Jeg kan kun anbefale klinikken, venlige og søde medarbejdere.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Super professionelle og altid smilende…
Super professionelle og altid smilende personale - De gør det nemt og rart at gå til tandlægen - Varmeste anbefaling herfra.

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Jeg har nu været hos jer i ca 3 år og…
Jeg har nu været hos jer i ca 3 år og er virkelig glad for at komme der, i er så dygtige og altid venlig smilende og klinikken har altid god energi, tak fordi i vil have mig som klient...

Antwort von Godtand Frederiksberggården
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.