Globus Jagtrejser Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har rejst med Globus Jagtrejser 2 gange, én gang på brunsthjort og én gang efter brunstbukke. Det hele har spillet fra start til slut hver gang. Der er ikke blevet lovet noget der ikke kunne holde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Globus Jagtrejser ( Tue ) levere altid en kanon jagt oplevelse hvor ALT spiller fra start til slut hele vejen rundt👌 priserne er helt fair😊 Også skal vi huske det vilde dyr samt forskel på jægere... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vel organiseret jagt rejse fra start til slut. Alt var perfekt, område, ophold og krydret med 3 medalje bukke. Herfra de varmeste anbefalinger at rejse med Globus, Tue og Mikkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bukkejagt brunsten. Jeg har været på bukkejagt med Globus Jagtrejser og det fungerede alt sammen super godt ned til mindste detalje. Vi fik allesammen de bukke, som vi kom efter og mere til!

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos os får du Kvalitet og tillid til en fair pris. Vi er omkostningsbevidste på vore kunders vegne og kan derfor tilbyde nogle af markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Globus Jagtrejser er grundlagt på baggrund af mange års erfaring i planlægning og gennemførelse af jagtrejser, hvorved kontakten er skabt til vores gode og loyale samarbejdspartnere. Du kan altid ringe, maile eller sende en SMS. Du og dine jagtkammerater er også meget velkomne til at besøge vores kontor/showroom i centrum af Varde. Her kan vi i et hyggeligt jagtmiljø, planlægge din næste jagtrejse, med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og økonomi. Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden Medlemsnr. 2602 samt DJA (Danske Jagtrejse Arrangører) Medlemsnr. 21 Mange jægerhilsner Tue Loldrup Bech-Hansen, Indehaver

Hervorragend

Alle Bewertungen

20 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Globus Jagtrejser for en…

Tak til Globus Jagtrejser for en fantastisk tur!

Høj på livet - er vi vendt hjem fra det nordøstlige polen. Alt levede 100 % op til vores forventninger og vi ramte brunsten perfekt. Indkvartering midt i reviret og guiderne var topklasse, veltalende på engelsk og med stor passion for jagt.
Den rejse/oplevelse vi bestilte, fik vi. Hvert et ord som Thomas hos Globus Jagtrejser havde sagt/skrevet holdt 100 % stik - reviret, Bukke størrelser, guider og forplejning.
Jeg vil give Globus Jagtrejser min varmeste anbefaling, og sige tak til Globus Jagtrejser og deres jagtkonsulenter.
På forhåbentlig snarligt gensyn!
Kim

27. August 2021

Antwort von Globus Jagtrejser

Tusind tak for de flotte ord Kim, de betyder hele verden for os...:)

Det var en fornøjelse at være jeres arrangør og jeg glæder mig allerede til næste gang vi skal få drømme til at gå i opfyldelse.

Knæk og bræk derude...:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sublim jagtoplevelse på brunstbukke i Polen.

Min søn og jeg bestilte i foråret en jagt på brunstbukke i Polen hos Globus Jagtrejser. Interessen blev vakt af firmaets internetside, der havde et professionelt snit.
Så med store forventninger tog vi afsted 5. august mod et område med mulighed for afskydning af "store" bukke på fast-prisliste.
Resultatet blev den hidtil største jagtoplevelse på polsk grund. Alt spillede - engelsktalende tolk, som boede på hotellet sammen med os, fin indkvartering, god mad, vildtparade med hornblæsning og dygtige stalkere, der kunne deres kram. Alle ydede deres bedste for at skabe en optimal oplevelse for os.
Tak til Tue for en fantastisk naturoplevelse, masser af brunstbukke og fine trofæer. Det bliver ikke sidste gang, vi gør brug af Globus Jagtrejser!

23. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Særdeles godt jagtrejseselskab og kan stræk anbefales.

Særdeles godt jagtrejseselskab og entrere med. Alt var som lovet hjemmefra inden vi kom til Polen-, masser af vildt og god jagtføring på stedet. ( 2 jægere )
Lidt udfordringer omkring afskydning af lidt speciel buk. Dette blev løst af Tue medens vi var på jagt ( en rigtig god løsning ) Helt i top! Tak Tue for en altid imødekommenhed og kontaktmulighed.
Super jagtrejseselskab at blive sent ud af!

23. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

💯%kvalitet fra start til slut Tue der…

💯%kvalitet fra start til slut Tue der har været vores kontakt er ikke længere væk end tlf 24/7
Jeg har rejst men mange forskellige men her er vi i rigtig gode hænder før under og efter vi ser frem til 2022 med globusjagtrejser anbefaler dem til alle der vil vide hvad de køber og være sikker på at tingene er som lovet
Kasper

20. August 2021

Hej Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse og i lige måde til dig. En fornøjelse at arrangere rejser for jægere som jer hvor der udelukkende kommer positiv feedback fra mine partnere i Polen. Glæder mig til det fremtidige samarbejde...

Mange jæger hilsner,
Tue

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse at rejse med Globus jagtrejser. Alt var fuldstændigt som aftalt

Jagten var super spændende og samarbejdet med de Polske amatør jæger var en virkelig god oplevelse, hvor etik og sikkerhed var i højsæde.
Jeg havde mine to sønner med og vi var alle enige om det var en fantastisk tur med gode jagt oplevelser og hyggeligt selskab

18. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt har spillet maks. før, under og efter jagtrejsen.

Jeg har efterhånden været på mange jagtrejser rundt om i verdenen og i sær Europa.
Jeg har rejst med en del forskellige rejseselskaber, hvor oplevelsen har været meget blandet.
De sidste 7 rejser har været med Globus Jagtrejser, og de har alle levet 100% op til den forventning der var blevet stillet mig i øjet inden afrejse.
Alt har spillet maks. før, under og efter jagtrejsen.

Kan varmt anbefale Tue og hans team fra Globus Jagtrejser.

Hilsen Morten Frost.

18. August 2021

Forrygende bukkejagt

Godt organiseret, masser af bukke, god forplejning og ophold, jagtfører var gode at give os frihed til bestemme slagets gang.
Levede fuldt ud op til forventningerne.
Globus Jagtrejser har mine varmeste anbefalinger.

Kanon tur til Polen med Globus

Vi havde en suveræn oplevelse med brunst-jagttur til Polen med Globus Jagtrejser. Fra start til slut, var det perfekt. Kyndig vejledning, fedt område, kanon bukke og masser af gode oplevelser ;-)

Antwort von Globus Jagtrejser

Tusind tak for de flotte ord og tusind tak for at I betroede mig opgaven denne gang...:)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed jagtrejse med Thomas som rejseleder

Super fed jagttur med Thomas som rejseguide... Vi var en gruppe afsted til Polen i brunsten og det hele fungerede bare og der blev leveret mange pæne bukke... Der var styr på det hele og det kan varmt anbefales til andre at benytte Globus jagtrejser når det gælder bukkejagten i Polen👍🏻

Antwort von Globus Jagtrejser

Tak for de flotte ord Malte...:)

Det var også en kæmpe glæde for mig, at måtte være med dig og opleve dig nedlægge din første (af forhåbentlig mange) polske buk. Tak for nogle rigtig hyggelige og sjove dage...:)

Super tur

Super tur, der leverede det der blev beskrevet i oplægget. Der var styr på tingene på reviret, og de gjorde deres til, at vi fik succes.

13. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Globus Jagtrejser der får man 100% den…

Globus Jagtrejser der får man 100% den vare man er blevet lover. Har rejst mange gang med den. Og vil helt klar rejser med den i fremtiden.

Knæk og bræk
Vh Kasper

31. Mai 2021

Kære Kasper,

Tusind tak for din anmeldelse og i lige måde til dig. En fornøjelse at samarbejde med gode folk som dig, der holder hvad man lover og behandler kunderne godt

Glæder mig til det fremtidige samarbejde...

Mange jæger hilsner,

Tue

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr