globalgrading.com Bewertungen 172

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kwa ervaring bij global is Slap slechte kwaliteit!! Geen bescherming rond slap waardoor je al drekt krassen hebt op de slap bij aankomst De slaps gaan heel gemakkelijk open en zonder prob... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn eerste grading van twee kaarten bij GG is zeer goed bevallen. 1X Pokemon kaart en 1X Superman revenge squad kaart. Beide zijn beoordeeld met een 9 voor de eerste keer ben ik daar hee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag mijn kaarten gedrade in onvast mogen nemen. Mooie slabs, mooie cijfers (op een enkele kaart na, maar wel realistisch beoordeeld en in lijn der verwachting). Verder vooral duidelijke communicat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na een weekje de kaarten binnengehad! Verzenden is vanuit belgie gegaan , alles zeer goed opgevolgd ! Mail gekregen waneer ontvangen en tijdens het graden zelf en waneer het verstuurt is terug naar mi... Mehr ansehen

1. Zertifizierungsstelle
  2. Sammelkartengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hoe werkt het proces? Via de webshop plaats je een order met de gewenste hoeveelheid kaarten die je graag gegraded wilt hebben. Als de order besteld en betaald is ontvang je een e-mail met daarin het grading formulier. Het grading formulier moet ingevuld mee verstuurd worden met de kaarten naar Global grading. Wij verzoeken om de kaarten zorgvuldig te verpakken en verzekerd te versturen. Als tip geven wij mee om de kaart in een soft sleeve (zacht plastic hoesje) te plaatsen en vervolgens deze in een top loader (hard plastic hoesje) te doen. Als de kaart in een doos wordt verzonden, moet je er rekening mee houden dat de kaart niet kan schuiven in de doos. Er kan gebruik gemaakt worden van bubbel plastic of opvullen met papier. Zodra wij het pakket ontvangen hebben beoordelen wij eerst of de kaart origineel is. Het komt wel eens voor dat dit niet het geval is en dan stellen wij je op de hoogte. Deze kaart wordt dan uiteraard niet gegraded. Je wordt in het hele proces persoonlijk geïnformeerd over alle stappen per e-mail. Op deze manier is het altijd duidelijk hoever wij zijn in het grading proces. Waar letten wij op tijdens het graden? Corners Surface Centrering Edges Deze punten worden gecontroleerd met behulp van professionele apparaten. Denk hierbij aan een meet tool, digitale camera's en UV-belichting om alles duidelijk en in detail te kunnen bekijken. Hoe zien de Global Grading kaarten eruit? Wij zijn van mening dat het belangrijk is een mooi label te hangen aan de waardevolle kaarten. Wij hebben daarom ook veel tijd gestoken in het ontwerpen van de labels. Er zijn vier verschillende labels. Het meest waardevolle label is de Global grading Black & Gold met het cijfer tien op de voorkant. Is de kaart beoordeeld met het cijfer negen, zal het label goud met wit zijn. Een zilver label als de kaart een acht krijgt en bronskleurig bij het cijfer zeven. Alle kaarten met het cijfer zes of lager, krijgt een zwart label. Wij zijn een professioneel grading bedrijf en werken enkel met experts, zodat jij er zeker van kan zijn dat jouw waardevolle kaarten correct en naar waarde worden beoordeeld. Dus ben je op zoek naar de beste maar ook de snelste manier om te graden, dan ben je bij ons aan het juiste adres door onze vestiging in Nederland. Het Cijfer Wij werken met vier subgrades om het cijfer te bepalen. Als er bijvoorbeeld op drie subgrades een tien wordt gescoord en op één subgrade een vijf, dan mag het eindcijfer nooit hoger dan één punt scoren op de lage subgrade. In dit geval is dat dus een vijf en dan wordt het eindcijfer een zes. Bij een tien moeten er minimaal drie subgraded een tien zijn en mag er één subgrade een negen zijn. Heb je twee keer een subgrade negen en twee keer een subgrade tien, word het afgerond naar beneden. Als de kaart op alle punten beoordeeld is door onze experts, volgt dus het eindcijfer. Het juiste label wordt geprint en samen met de kaart in de case geplaatst. De case wordt samengeperst met een ultrasonische seal machine, hierdoor blijft de kaart in perfecte conditie. Nu kan je de kaart met een gerust hart showen vanwege de veilige en stevige case. Nu is het proces gereed en het pakket klaar voor verzending. De pakketten zullen altijd verzekerd en met track & trace code worden verstuurd. Hier word je uiteraard weer per mail van op de hoogte gebracht.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

172 Bewertungen

1 Stern

Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In navolging van mijn eerste review…

In navolging van mijn eerste review wederom op de grading niets aan te merken. Dit keer waren de status updates ook netjes op tijd en communicatie goed. Van 4 naar 5 sterren.

14. Dezember 2024

Beste Lars,

Hartelijk dank voor uw vervolgreview en voor het verhogen van uw beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met zowel de grading als de communicatie en statusupdates. Uw feedback is voor ons zeer waardevol, en we blijven ons best doen om de service steeds verder te verbeteren.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.

Het team van Global Grading

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Als je vragen hebt antwoorden ze je ook…

Als je vragen hebt antwoorden ze je ook eerlijk
Meermaals mee samen gewerkt tevreden over

Beste Lies Bouden,

Bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zo als ze aangeven perfect service

Zo als ze aangeven perfect service. Duurt wel erg lang voor dat je je kaarten terug hebt.

Beste Marc,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel prettig dat je op de hoogte wordt…

Heel prettig dat je op de hoogte wordt gehouden van het grading process.

Voordelig prijs en goede service .

Mijn kinderen waren er heel blij mee .

(Een 10 en 9 voor van Gogh Pokémon kaarten)

Beste Eric,

Super ervaring

Super ervaring. 21 dagen standaard levering erg accuraat!

28. November 2024

Beste Ilse,

Top service.

19. November 2024

Beste Ken,

Informatie voorziening was goed

Informatie voorziening was goed, product ziet er netjes uit.

11. November 2024

Beste Stefan Putters,

Wat was voor u het belangrijkste aandachtspunt waaraan wij kunnen werken om in aanmerking te komen voor vijf sterren?

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Voor het eerst kaarten gegraded

Voor het eerst kaarten gegraded. Gebruik gemaakt van de express service. Na wat verwarring (vooral vanuit mij) over de duur van het graden mijn kaarten netjes terug ontvangen met realistische cijfers. Slabs zien er netjes uit en alles was goed verpakt.

Enige puntje van aandacht vind ik wel de communicatie/statusupdates. Ik moest 2 keer mailen om vervolgens 2 dagen later pas een reactie en statusupdates te krijgen (bleek dat ze al klaar waren).

Wat betreft graden en levering enz dus 5 sterren. Communicatie (en dan vooral het updaten van de status) kan wat beter.

1. November 2024

Beste lars Woudsma,

Nogmaals excuses voor de vertraging in de mail contact.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaarten opgestuurd en netjes op tijd…

Kaarten opgestuurd en netjes op tijd graded en weer terug mogen ontvangen. Wegens een aantal vragen over het proces heb ik telefonisch en per e-mail geprobeerd contact te krijgen. Helaas is daarop 0 keer een response gekomen. Daaraan zou wel gewerkt mogen worden.

Inmiddels contact gehad met global grading en is het netjes verhelderd en opgelost.

16. Oktober 2024

Beste Huynh,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat u geen reactie heeft ontvangen op uw eerdere pogingen om contact op te nemen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en willen dit graag oplossen.

We zullen per e-mail contact met u opnemen en een oplossing aan te bieden.

Super snel

Super snel, zeer vriendelijk en heel erg accuraat voor een klein prijsje!

11. Oktober 2024

Beste Ploopploop,

Beste Michael,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en top service

Ik had het normale pakket bij ze besteld voor het taxeren van mijn pokémon kaart. Het liefst had ik de express versie besteld zodat het versneld was ipv 30 dagen tijd, maar die was niet beschikbaar. Zonder dit te weten hebben ze in 2 weken tijd de kaart getaxeerd en opgestuurd. Het proces was heel transparant, snel en netjes! De kaart heb ik keurig thuis ontvangen in een stevige verpakking. Top service, jullie hebben een nieuwe vaste klant erbij!

15. Oktober 2024

Beste Henry,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaarten worden zorgvuldig bekeken en…

Kaarten worden zorgvuldig bekeken en netjes retour terug gestuurd. Prijs kwaliteit verhouding is goed, vooral met de vernieuwde slabs die gebruikt worden.

8. Oktober 2024

Beste Lucien,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gegrade kaarten worden keurig…

De gegrade kaarten worden keurig beschermend verpakt en retour gestuurd beide kaarten hebben een mooi cijfer gekregen door de vakantie periode duurde het iets langer dat is te begrijpen. Zeker voor herhaling vatbaar

12. September 2024

Beste Rogier,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb mijn kaarten opgestuurd en ze…

Ik heb mijn kaarten opgestuurd en ze waren binnen een maandje weer terug alles ging erg makkelijk. En communiceren ging ook erg vlot.

13. September 2024

Beste Jelte,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd…

Heel vriendelijk en duidelijk uitgelegd ben super tevreden

21. August 2024

Beste Ritschie,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede service, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces en mijn kaart heeft een mooie “9” gekregen als grade.

21. August 2024

Beste Jeroen,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Helaas niet de juiste slab voor Panini stickers

Grading en contact prima alleen de slabs zijn niet gemaakt voor de panini stickers.
Hierdoor kunnen ze vrij bewegen in de slab wat de sticker kan beschadigen.
Dus voor kaarten meer dan een goed alternatief maar tot nu toe voor de panini stickers nog geen goed alternatief op PSA gevonden helaas.

14. August 2024

Beste Quinsten,

Bedankt voor je review en positieve beoordeling. We hopen u de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Wij zijn inderdaad bezig om een alternatief te vinden.
Zodra wij de slab in ons bezit hebben, mag u de Panini sticker kosten loos omzetten naar de nieuwe Panini slab.

Global Grading

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr