Som ny kunde er det superirriterende at blive spammet med autogenerede mails og forsøg på mersalg, når man bare gerne vil have internet. Det er virkelig besværligt at blive kunde og man skal oprette s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Mine forældre har haft Glenten i årtier og det har leveret godt og fleksibelt tv såvel som stabilt internet.
Unternehmen hat geantwortet
På forespørgsel om udfordringer med god kvalitet af streaming tv blev jeg anbefalet at skifte modem. Skiftet skete med hjælp i en enkelt tlf.opringning, hvor jeg straks fik hjælp. Streaming tv kører... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Altid imødekommende og løsningsorienteret når jeg har haft fat i dem. Det blev også bekræftet denne gang, efter jeg havde modtaget en relativ stor faktura, grundet fejl fra min side af. Det blev dog... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Glenten er en af Danmarks største uafhængige antenneforeninger med omkring 22.000 husstande som medlemmer.
Vi har base i Odense, hvor vi har leveret løsninger i mere end 50 år – altid med fokus på værdi og kvalitet for vores medlemmer.
Hos Glenten leverer vi noget af det billigste internet på markedet. Du kan vælge INTERNET ONLY, så du får hurtigt og stabilt internet uden at betale for TV, hvis du ikke bruger det.
Uanset om du vil have internet alene eller internet sammen med andre produkter, får du en løsning, der er skabt til moderne behov og en fair pris.
Vagtelvej 1, 5000, Odense C, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jeg arbejder hjemmefra og de sidste 3 dage har jeg mistet alt et signal flere gange dagligt og i op til en time af gangen, forventer virkelig snart at der bliver gjort noget ved dette da det ikke er holdbart for mig.
Det værste er nok at sådan noget her kun sker så meget ved Glenten, men Glenten har eneret på internet i den bygning jeg bor i, i Odense Vogterhuset. Så der er ikke andet at gøre end at blive eller at flytte adresse.

Antwort von Glenten
Forfærdeligt net. Går konstant ned af ukendte årsager. Er blevet så træt af at betale alverdens penge for ingenting. Har siden søndag aftes været ustabil net der går ned flere gange om dagen. Og de arbejder stadig på højtryk siger de men det har stået på i flere dage i træk nu. Jeg overvejer stærkt at sige min abonnement op.

Antwort von Glenten
Vi valgte internetonly d. 1/12-23, hvorefter de bekræftede på mail at vi kun ønskede kabelnet og internetonly. Nu har vi så opdaget at vi siden december har betalt for cloud og da vi henvendte os til dem insisterede de at fejlen kom fra vores side af selvom der er skriftlig bevis på at de har tilføjet cloud efter at de selv har bekræftet at vi IKKE ville have cloud.
Vi kan ikke få pengene tilbage, men en månedes gratis internet selvom de ekstra penge vi har betalt svare til 2 måneders internet. Udover denne meget irriterende oplevelse er deres net ovenikøbet forfærdeligt, det afbryder og lukker ned mindst en gang om dagen. Hvis vi kunne vælge andet internet ville vi, men det er den eneste mulighed, hvor vi bor.

Antwort von Glenten
Har desværre ikke så meget positivt at sige.
ingen service, alt er besværligt og de kan ikke give klare svar på en ski'.
Hvis i ønsker bedre service og stabilt net, så betal det ekstra, det vil være det værd at slippe for hovedpinen.
Deres kina router tager de 800 kr. for at få sat op, som er en indgangsbetaling der tager 15 min at sætte op. Ved ikke hvem der skummer fløden, det ikke forbrugeren.
Dog har det været det billigste alternativ for den studerende, dog ikke særligt fedt at være tvunget til at bruge et selskab man ikke er så glad for -.-'
har dog snakket med et par enkelte supporter gennem tiden der har været søde nok og hjælpsomme, dog har størstedelen været irriteret og hurtige til at lægge på når man ringer ind om hjælp. Så må man prøve at ringe op igen til man rammer den enkelte søde :)
Værsågo'

Antwort von Glenten
Det at man henvender sig og får et hurtigt svar er dejligt, tak for det.

Antwort von Glenten
God service glæder mig rigtigt meget til! I er eneste i Odense i instalerer udstyr til tv og internet, har jeg hørt!

Antwort von Glenten
Jeg har været kunde i mange år og har aldrig oplevet tekniske problemer og heller ikke problemer ifht. betaling. Kan kun give Glenten de bedste anbefalinger.

Antwort von Glenten
Fremragende internet, som bare spiller altid! Der er god kundeservice, når man ringer ind med diverse spørgsmål!
Er glad for mit internet fra Glenten

Antwort von Glenten
Glenten er det absolut billigste selskab
Selskabet er forbrugerejet så alt overskud går til forbedring af selskabet.

Antwort von Glenten
Fantastisk hjælpsom og serviceminded medarbejder.
Meget nemt at komme i kontakt med dem og god service.

Glenten" Godt internet-gode kanaler-god service
-glad Kunde.
René Odense

Antwort von Glenten
hver eneste dag især formiddag er der altid 1-2 udfald hvor internettet ikke virker i 2-5 min.
lige sket igen igen

Antwort von Glenten
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.