Banner for Glenten

Glenten Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Som ny kunde er det superirriterende at blive spammet med autogenerede mails og forsøg på mersalg, når man bare gerne vil have internet. Det er virkelig besværligt at blive kunde og man skal oprette s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mine forældre har haft Glenten i årtier og det har leveret godt og fleksibelt tv såvel som stabilt internet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

På forespørgsel om udfordringer med god kvalitet af streaming tv blev jeg anbefalet at skifte modem. Skiftet skete med hjælp i en enkelt tlf.opringning, hvor jeg straks fik hjælp. Streaming tv kører... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid imødekommende og løsningsorienteret når jeg har haft fat i dem. Det blev også bekræftet denne gang, efter jeg havde modtaget en relativ stor faktura, grundet fejl fra min side af. Det blev dog... Mehr ansehen

1. Internetanbieter
  2. auch in
  3. Antennenservice

Über Glenten

Vom Unternehmen geschrieben

Glenten – lokal styrke, stærke priser og internet i topklasse

Glenten er en af Danmarks største uafhængige antenneforeninger med omkring 22.000 husstande som medlemmer.

Over 50 års erfaring i Odense

Vi har base i Odense, hvor vi har leveret løsninger i mere end 50 år – altid med fokus på værdi og kvalitet for vores medlemmer.

Billigt internet – helt uden binding

Hos Glenten leverer vi noget af det billigste internet på markedet. Du kan vælge INTERNET ONLY, så du får hurtigt og stabilt internet uden at betale for TV, hvis du ikke bruger det.

Frihed til at vælge det, der passer dig

Uanset om du vil have internet alene eller internet sammen med andre produkter, får du en løsning, der er skabt til moderne behov og en fair pris.

BESTIL HER

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Langsom signal HVER dag

Billedet fryser flere gange når vi ser fjernsyn
Og opstarten når vi tænder fjernsyn til vi kan se fjernsyn tager også lang tid. Og nej sådan var det ikke før,vi overvejer allerede og få en ny udbyder.

26. Januar 2026

Hej Ib,
Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Vi vil meget gerne få vores tekniske afdeling til at tjekke op på dit signal, så der kan findes en løsning på problemet.
Du bedes sende en mail med dine oplysninger til info@glenten.dk så får vi undersøgt det.
- Glenten

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ringet og fik svar på mit…

Jeg har ringet og fik svar på mit spørgsmål jeg har sendt en mail og løbet af 123 så fik man svar igen god service hilsen elsebeth

26. Januar 2026

Hej Elsebeth,
Rigtig god dag.

Hurtig, professionel og imødekommende

Jeg blev opmærksom på, at Glenten nu tilbyder 2.000/500 internet.

Jeg ringede til kontoret, hvor en flink og imødekommende medarbejder bad mig sende en mail med ønske om opgradering. 10 minutter efter afsendt mail blev jeg ringet op, så vi kunne finde en tid til en tekniker. Det kunne lade sig gøre allerede dagen efter og endnu med valgmulighed for 2 tidsintervaller enten mellem 9 og 12 eller 12 og 15. Lækkert så hele dagen ikke er ventetid.

Idag fredag kom en smilende og informativ tekniker med nyt modem. Han fortalte kort, hvad der skulle laves og så gik han i gang. Både modem, stikdåse i væggen samt kabel mellem væg og modem blev udskiftet.
Alt blev testet inden han kørte efter cirka 40 minutter.

Hurtig, professionel og imødekommende service. Tak.

23. Januar 2026

Hej Mikkel,
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi er rigtig glade for at høre om din oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er altid fuld styr på tingene når…

Der er altid fuld styr på tingene når man ringer til jer både med tekniske spørgsmål og til mit abonnement😊

6. Januar 2026

Hej Ulrik,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre om dine oplevelser hos os, og vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din feedback.

5. Januar 2026

Hej Jan,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sikker datalevering, god service, tak

Har kun oplevet gode forhold.

21. Dezember 2025

Hej Jens,
Vi er glade for at høre at du kun har oplevet god service.
Vi kan dog se, at der kun er givet 1 stjerne, selvom teksten er meget positiv. Hvis det er en fejl, må du meget gerne tjekke, om du har mulighed for at rette stjernebedømmelsen.
Tak fordi du tog dig tid til at give feedback.

Ringe men dyr

Denne app har flere nedbrud end noget lignende, dens layout er total håbløst, og den går ned til sidst så man aldrig får slutningen med, den gamle app var oldnordisk og upræcise den nye er tæt på ubrugelige, tekster på tysk tv passer ofte ikke med tale, er forsinket, til gengæld bliver der vidst ikke rettet op på noget, underligt firma

16. Dezember 2025

Hej Thomas,
Vi er kede af at høre om din oplevelse.
Vi oplever generelt, at appen fungerer tilfredsstillende for langt de fleste af vores medlemmer, og vi har på nuværende tidspunkt ikke modtaget tilsvarende henvendelser fra andre.

Hvis du oplever konkrete tekniske problemer, er du meget velkommen til at meddele os din adresse på info@glenten.dk, så vi kan få vores support afdeling til at undersøge det nærmere.

Super fin behandling

Super fin behandling. Lyn hurtigt pakkeskift.

2. Dezember 2025

Hej Jesper,
Mange tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.
Du ønskes en glædelig jul

Cyber Monday.

Jeg har fået Internet til halv pris på Cyber Monday. Jeg har haft det før og det virker upåklageligt. Det var ikke en fuser så jeg gik tilbage.

1. Dezember 2025

Hej Palle,
Det er vi rigtig glade for at høre.
Du ønskes en glædelig jul.

God vejledning.

Glenten udmærker sig ved venlig betjening og klar vejledning, også til kunder uden den store viden om
IT.

3. November 2025

Hej Bodil,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtige glade for at høre om din oplevelse.
Du ønskes en glædelig jul.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Produkter og service i topklasse med super priser.

God service: hjælpsomt personale som kender produkterne godt, nemt at få teknisk hjælp, mulighed for at møde op og f.eks. få udleveret sit modul til selvvalgskanaler.
Stort udvalg til virkelig gode priser. Produkterne er mindst lige så gode som andre tilbud på markedet.
Mulighed for indflydelse på generalforsamlingen/som medlem af bestyrelsen.
En medlemsforening med en professionel profil.

30. Oktober 2025

Hej Lotte,
Den sætter vi stor pris på.
Vi er rigtige glade for at høre om din oplevelse.
Du ønskes en god weekend.

At det virker

Jeg håber jeg ser god TV

10. Oktober 2025

Hej Lilli,
Den er vi rigtig glade for.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Glenten – fordi man jo altid kan læse en bog i stedet

Glenten Internet er en oplevelse – lidt ligesom at køre i en Lada fra 80’erne: den starter måske, men du ved aldrig hvornår, og du ender ofte med at skubbe den selv.

Hastigheden? Jamen, den er imponerende… imponerende langsom. Netflix stopper så tit, at jeg er begyndt at se “buffer-hjulet” som en del af serien. Kundeservice er heller ikke kedelig – jeg har efterhånden haft så mange timers ventetid i røret, at vi nærmest er blevet pennevenner.

Jeg flytter snart, og jeg kan ærligt sige: Det bedste ved at rykke adresse er ikke alt det nye – nej, det er, at jeg slipper for Glenten. Jeg tror næsten, flyttefolkene kan mærke min lettelse, når jeg pakker routeren ned for sidste gang.

Hvis du nogensinde har tænkt: “Hmm, kunne det være sjovt at betale for en konstant påmindelse om livets meningsløshed?” – så er Glenten Internet lige noget for dig.

23. September 2025

Hej Sebastian,
Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse hos os. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at give vores medlemmer.

Vi kan ikke se, at du har været i kontakt med os gentagne gange – hverken via telefon eller mail. Hvis du har oplevet problemer, som ikke kunne løses, ville vi meget gerne have haft mulighed for at sende en tekniker ud for at undersøge sagen nærmere.

Du er fortsat velkommen til at sende os en mail med en beskrivelse af udfordringerne, så vi kan finde en løsning.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var jo bare sådan man skulle være…

Det var jo bare sådan man skulle være den kvindelige servicemedarbejder rigtig sød at snakke med og god til at forklare og have den sødeste honninge smukke stemme håber jeg ikke Jeg går over grænsen men tak for god oplevelse venlig hilsen Jesper Dannemann en tilfreds kunde gang med 1000

17. September 2025

Hej Jesper,
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er så glade for at høre om din oplevelse.
Det værdsætter vi meget.
Du ønskes en rigtig god dag.

God service, fiksede fastlås 100 mbps hastighed

Jeg havde konstateret at min forbindelse låste sig til 100 mbps periodisk efter skiftet til nyt modem der understøtter højere hastigheder.

Efter lidt teknisk snak frem og tilbage, kunne Glentens tekniker Sune godt se at problemet måske ikke helt lå i mit bagliggende netværks udstyr. Vi aftaler at sende en gratis tekniker ud for at dobbelt tjekke signal og udskift til forrige modem version.

Jeg får to teknikere ud, og de konstatere at der er noget om snakken - Måske grundet fejl på modem eller TV / Internet splitter.

De får løst fejlen, hvorved jeg kan komme over på det nye hurtige 2,5 Gbps modem fremfor tilbage til det gamle 1 Gbps som oprindeligt var planen. Målinger efterfølgende viser jeg får maksimalt hastighed igennem som mit udstyr tillader.

Jeg er super tilfreds med servicen, de ryddede pænt op efter sig, og så mig i øjenhøjde med problemet.

Jeg har haft Glenten siden 2019 og har netop lige afvist firma net fra Hiper da jeg er fint tilfreds med Glenten.

5. September 2025

Hej Nick,
Mange tak for at tage tid til at fortælle om din oplevelse.
Det er vi rigtig glade for at høre.
Vi værdsætter vores medlemmer og er glade for at du har været et tilfreds medlem hos os.
Glenten

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr