Altså styr unna!! Ufattelig lang levetingstid på Blomingville korfu stoler. Måtte ring og purre, var heller ikke mye behjelpelig! Da det omsider kom, var det forskjellige farger på trekka, som ik... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Drivhuset vi bestillte er i bra kvalitet, forsendelsen kom i flere pakker og det viste seg at taket manglet, men rask service gjorde at det kun tok få dager å få det levert til nordnorge.
Bestilte en lampe 12.06. Tok kontakt med kundeservice to uker etter, siden jeg verken hadde hørt noe eller mottatt noe. Ble fortalt at jeg skulle få lampen uken etter. Ukene har gått, og jeg har prøvd... Mehr ansehen
Som mange her skriver, skylder på varetelling og etterslep av ordrer, men at de etter over en måned etterpå ikke har klart å få varen frem er noe annet. Kundeservice legger skylden på Postnord, men v... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
lamper rosendahl iittala serviser russell hobbs herstal vinglass stelton porsgrund villeroy boch wedgwood riedel kosta boda sagaform
Kontaktinformationen
Norwegen
- www.glassoginterior.no
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fine varer og gode priser er et pluss, PostNord kraftig i minus.
Fine varer og gode priser drar opp. Sen levering ikke så bra. Synes leveringen er treg både før og nå under korona. Det er litt rare tider om dagen så en er ikke alltid herre over hva andre gjør, det kan jeg tilgi. Det som får meg til å sette lav score er utelukkende bruk at PostNord som vel må være de mest udugelige i pakkeombæringsbransjen. Det er ikke første gang varer ikke blir levert fra dem. Å bruke 7-14 dager på å levere en vare fra Langhus til Fetsund er jo tragisk. Jeg kommer til å slutte å handle hos Glassoginteriør om jeg også neste gang tvinges til å få varene levert med PostNord.

Antwort von Glassoginterior
Som å sende en bestilling og penger ut…
Som å sende en bestilling og penger ut i det store intet. Ingen pakke, ingen beskjed etter 2-3 uker.
Kristin

Antwort von Glassoginterior
Rask og upåklagelig service.

Fornøyd
Rask respons på e-post og sending. Varene var på lager og ble sendt i løpet av neste virkedag.

Antwort von Glassoginterior
Ventet i fire måneder på varene!
Dette er nettbutikk med et bredt vareutvalg og fordelaktige priser. Jeg la inn en ordre på deler av et service: Amazonia 16.12.2019. Var ganske så klar over at de ikke kunne leveres før jul og fikk beskjed om det etter et par dager. Beløpet på varene ble ble belastet mitt betalingskort umiddelbart.
Jeg var flere ganger på telefon og pr mail i kontakt med Glass og interiør, fikk beskjed om at fabrikken ikke hadde flere av denne vare på lager og at det tok noen uker å produsere den ene delen av dette servise. Fikk oppgitt flere datoer frem i tid, men ingen varer kom. Etter hvert var jeg i fred med å gi opp, med andre ord min tålmodighet tok slutt.
Så tenkte jeg at jeg skal gi dette en sjanse frem til påske, nå rett over påske 14 .04.2020 kom det en pakke med Post Nord, da kom ordren frem fire måneder etter at den var bestilt og betalt.
Jeg har undret meg hvorfor denne nettbutikken har ikke har lagt inn i sitt system når varelagret er tomt, da burde kunden få den beskjed ved bestillingen. Her handler man i blinde og betaler for varer som ikke ennå ikke er produsert.
Dette bør dere få ordnet opp i.
Mvh Tor

Antwort von Glassoginterior
Enkelt å bestille og rask levering :)
Bare fornøyd
Rask bekreftelse av bestilling, kontinuerlig informasjon om forsendelsen, rask levering, og god pris. Alt fungerte utmerket.

Kjempefornøyd!
Tenkte tilbudet jeg fant på glassoginterior var for godt til å være sant.
Bestilte likevel både glass og krus!
Tenkte så videre at... I hvertfall var sikkert leveransen treg og servicen elendig...
Men mine fordomsfulle tanker ble effektivt gjort til skamme!
Etter få dager var alt henteklart og feilfritt framme!
Kjempefornøyd! 😀

Antwort von Glassoginterior
Gode tilbud og kort leveringstid
Gode tilbud og kort leveringstid. En god handel ☺️

Fikk varene altfor sent.

Enkelt å handle
Enkelt å handle, fine glass og hyggelig betjening da jeg hentet varene. Og ikke minst god pris :)
Vänligen återbetala
Vänligen återbetala pengarna för min retur. Jag returnerade varorna 16 Dec 2019 och ni har nu efter 2 månader ännu inte återbetalat.
Göran Asplund
Beställning #300007055

Antwort von Glassoginterior
Konkurransedyktig pris siden dette var…
Konkurransedyktig pris siden dette var en kampanje.
Hurtig ekspedering og leveranse.
Ingen feil eller komplikasjoner.
Stort utvalg og enkelt og raskt å…
Stort utvalg og enkelt og raskt å bestille og få det levert 😊
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.