Jeg har kendt til firmaet GILPA og deres foder siden 1990 ,både som privat kunde og som forhandler. Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøv... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg giver 5 stjerner, fordi kundeservicen altid er helt i top! Erik og resten af teamet har hver gang været utroligt hjælpsomme og taget sig tid til at besvare alle mine spørgsmål – altid med ve... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
INGEN salg på adresse, 6800, Varde, Dänemark
ALTID god kundeservice og hurtig levering og selvfølgelig gode produkter🤩
Abonnementsordning med foder fungerer upåklageligt.
Erik er altid hurtig til at hjælpe og guide i forhold til foder og hvad du eller måtte være i tvivl om. Meget hurtig levering.
Super tilfreds med samarbejdet !!
Hurtigt og effektiv levering 🚚
Wilma glæder sig altid, til at smage 🐕🦺🐾👍👍👍👍
Super fin abonnementet

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Vores hund elsker maden, og pelsen er flot og skinnende. Hurtig levering, alt i alt en super oplevelse.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
God vejledning og gode produkter

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg er meget tilfreds, med foderet til min hund.
Hun skulle tabe sig og har tabt ca.700 gr, så det er rigtig flot.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Gilpa.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg har stort set aldrig brugt andre produkter fordi gilpas foder har alt hvad vores kære dyr behøver og GILPA yder efter min mening den absolut bedste service for deres kunder . Jeg kan kun give min bedste anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Vi har været kunde i mange år og oplever hurtig og serviceminded respons, hvis der har været spørgsmål eller andet. Hurtig og problemfri bestilling/levering. Abonnementsordning fungerer super fint og giver gode bonuspoint, der nemt kan omsættes til varer. Nemt at udskyde levering fra gang til gang. Varmeste anbefalinger herfra.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Helt fint hurtigt og nemt kan anbefales herfra 👍

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Hurtig levering godt produkt selv til kræsne hunde

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg har abonnement hos Gilpa, super hundefoder, god service og Erik er altid klar med et godt råd. Abonnement service er super nemt, man modtager en sms en uge før de sender, så man kan nå at udsætte levering eller tilføje. Jeg er super tilfreds 😀

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Rigtig god service og gode råd,og hurtig levering 😊

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg køber Probiotic Live hundemad plus det løse til min hund hos Gilpa. Hver gang er jeg overrasket over, hvor hurtigt de får behandlet og afsendt min ordre. Meget professionelt og trygt. Jeg kunne ønske mig at man kunne frasortere udgåede varer på hjemmesiden, når man browser.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Hurtig levering og godt produkt til en god pris - og i øvrigt gode tilbud 👌

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Virkelig god service og meget hurtig afsendelse.
Første gang bestilte jeg to bøtter prøve foder, og da de ankom var den ene bøtte desværre splintret. Skrev til kundeservice, egentlig bare for at gøre opmærksom på det, så de måske kunne pakke anderledes fremover, men jeg fik hurtigt svar og fik tilsendt en ny bøtte foder uden ekstra omkostninger.
I morges bestilte jeg så en pose foder, som er blevet sendt afsted mindre end to timer efter bestilling 😃
Og så elsker min hund det mad vi fik prøvet, så det er bare en ekstra bonus ☺️

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Jeg har købt First-Buddy hundefoder de sidste fem år. Vil gerne anbefale abonnementsordningen så man får fodret leveret i bestemte uger. Rigtig god service og perfekt levering med deres fragtaftaler.

Antwort von Gilpa - Hundefoder & Kattemad
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.