Get Fit Girl Bewertungen 214

TrustScore 4 von 5

4,1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Get fit girl laat echt zien dat diëten niet nodig is als je wil afvallen en geeft inzicht dat juist je levensstijl veranderen een blijvende verandering geeft. Dit keer zonder jojo effect. De app staat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke app, goed contact met coaches, telefonische intake erg Duidelijk. App is handig in gebruik, hele week vooruit plannen, eigen gerechten of juist de recepten. Alles kan berekend worden. Zelfs... Mehr ansehen

1. Fitnessstudio

Vom Unternehmen geschrieben

Bij ons krijg je een persoonlijk voedingsplan zodat je je jouw doel gaat behalen, natuurlijk wel met je eigen inzet en discipline. Geen voeding uitsluiten, maar de juiste balans vinden in je eetpatroon. Geen dieet, maar focussen op het creëren van een nieuwe levensstijl, die je ook echt kan volhouden! Dit doen we dmv een app, waar jouw persoonlijke plan te vinden is. De coaches staan voor je klaar in de chat en streven ernaar om binnen 24 uur je vragen te beantwoorden.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

214 Bewertungen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

19 kilo afgevallen!!

December 2024 begonnen en 19 kilo afgevallen. Lieve coaching, leuke en makkelijke recepten en te doen zonder sportschool! Zeker een aanrader!

25. März 2026

Antwort von Get Fit Girl

Wat een fantastisch resultaat, 19 kilo!

Super knap dat je dit sinds december 2024 hebt bereikt, dat laat zien hoeveel inzet en doorzettingsvermogen je hebt gehad.

Heel fijn om te horen dat de coaching en de recepten je zo goed zijn bevallen en dat het ook zonder sportschool voor je werkte. Precies dat is waar we voor staan: het haalbaar en vol te houden maken in het dagelijks leven.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in ons 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een dikke aanrader.. voor iedereen die twijfelt, meld je aan!

Deze methode werkt erg goed voor mij. Het is geen dieet maar alles met mate en een goede balans voor mij. Met hulp van de meiden van Get Fit Girl ben ik inmiddels al meer dan 25 kilo kwijt. We zijn er nog niet helemaal maar inmiddels ben ik al een half jaar stabiel en gaat mijn gewicht ook langzaamaan weer naar beneden. Zat het soms tegen kon je altijd een berichtje sturen waarna ik weer met een goede energie er tegenaan ging. Ik heb eindelijk weer veel energie, zit goed in mijn vel, en ben sporten en bewegen weer leuk gaan vinden. Heel erg dankbaar voor jullie hulp. Voor iedereen die nog twijfelt… meld je aan het is het meer dan waard!

23. Februar 2026

Antwort von Get Fit Girl

Wauw 🤍 Wat een prachtige review, dank je wel voor het delen!
Zo ontzettend knap dat je al meer dan 25 kilo bent afgevallen én inmiddels al een half jaar stabiel bent. Dat is echt een prestatie waar jij zélf enorm trots op mag zijn. Juist dat het geen dieet is, maar een manier van leven met balans, maakt dat dit resultaat ook blijvend is.
Zo mooi om te lezen dat je weer energie hebt, lekker in je vel zit en sporten zelfs weer leuk is geworden, dat is precies waar we het voor doen.
Dankbaar dat we onderdeel mogen zijn van jouw reis 🤍

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Te veel gehypt, onredelijke opzegtermijn

Ik had hoge verwachtingen, omdat ik Get Fit Girl al een tijdje volg op Instagram. Maar van een gepersonaliseerd programma heb ik helaas weinig gemerkt. Het betaalde programma voegt voor mij weinig toe. En dan vind ik het heel teleurstellend dat je na opzegging nog een extra maand moet betalen, terwijl ze weten dat ik er geen gebruik van maak.

18. Februar 2026

Beste Cornel,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat het programma niet aan je verwachtingen heeft voldaan, dat is natuurlijk niet wat we willen.

Binnen Get Fit Girl werken we juist met een gepersonaliseerde aanpak. Op basis van de intake stellen we het programma samen en via onze coaches zijn er daarna alle mogelijkheden om het verder aan te passen op basis van jouw ervaringen in de app. Personalisatie is voor ons een belangrijk onderdeel van de begeleiding.

Wat betreft de extra maand: we hanteren een opzegtermijn van één maand, zoals vermeld in onze voorwaarden. Ik begrijp dat dit alsnog vervelend kan voelen.
Dank je wel voor je eerlijke feedback.

Team Get Fit Girl

Binnen 5 maanden 18 kilo afgevallen

Binnen 5 maanden 18 kilo afgevallen, en nu al een jaar stabiel! Het programma heeft me echt houvast geboden en een blijvende levensstijl aangeleerd. Nog steeds bewust kunnen genieten en toch mijn afval-doel hebben kunnen bereiken.

29. Januar 2026

Antwort von Get Fit Girl

Dank je wel voor het delen van je ervaring, Melissa. Wat een prachtige prestatie: 18 kilo in 5 maanden én inmiddels al een jaar stabiel. Heel mooi om te lezen dat het programma je houvast heeft gegeven en heeft bijgedragen aan een blijvende leefstijl, waarin bewust genieten ook mogelijk blijft. Daar doen we het voor. Dank je wel voor je vertrouwen en het delen van jouw verhaal.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Weinig personalisatie en verplicht extra maand betalen

Ik heb me aangemeld en na 5 dagen opgezegd, omdat het programma voor mij weinig toevoegde en niet voldeed aan de verwachtingen die bij aanmelding werden gewekt.

Bij de intake moest ik een uitgebreide vragenlijst invullen, waarna een persoonlijk passend menu werd beloofd. In de praktijk kreeg ik echter een vrij algemeen en willekeurig aanvoelend menu, met recepten die ik onrealistisch vind voor het dagelijks leven (zoals 40 minuten kooktijd voor de lunch). Veel gerechten spraken mij niet aan en voelden niet afgestemd op mijn situatie. Ik had aangegeven dat er rekening gehouden moest worden met een gezin met kinderen, maar kreeg alsnog recepten die hier niet passend bij zijn.

Ook de sportoefeningen boden voor mij weinig meerwaarde; vergelijkbare (of betere) workouts zijn gratis te vinden op YouTube. Het bijhouden van calorieën kan bovendien kosteloos via apps zoals MyFitnessPal. Voor het bedrag dat gevraagd wordt, had ik meer inhoud en begeleiding verwacht.

Ondanks dat ik binnen 5 dagen heb opgezegd, werd de maand erop opnieuw geld afgeschreven. Mijn verzoek om restitutie werd afgewezen met een verwijzing naar een opzegtermijn van één maand. In de praktijk betekent dit dat je, ook bij snelle opzegging, minimaal twee maanden betaalt.

Formeel klopt dit mogelijk volgens de voorwaarden, maar het voelt voor mij niet transparant en niet in verhouding tot wat er daadwerkelijk geleverd is. De prijs-kwaliteitverhouding vond ik onvoldoende.

27. Januar 2026

Antwort von Get Fit Girl

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Jammer om te horen dat het programma voor jou niet heeft voldaan aan de verwachtingen die je vooraf had. Dat vinden we oprecht vervelend.

Ons programma werkt op basis van persoonlijke caloriebehoefte en voorkeuren, met een flexibel receptenaanbod dat gedurende het traject altijd aangepast kan worden. We begrijpen dat kooktijden, receptkeuzes en de combinatie met een gezin voor iedereen anders uitpakken. In de app is het altijd mogelijk om recepten te wisselen, eigen producten toe te voegen of samen met een coach het plan verder te vereenvoudigen, maar we begrijpen dat dit binnen een korte periode niet altijd zo wordt ervaren.

Wat betreft sport en calorie-inzicht bieden wij een totaalconcept waarin voeding, beweging en coaching samenkomen. We realiseren ons dat er ook gratis alternatieven beschikbaar zijn, maar onze toegevoegde waarde zit in structuur, begeleiding en persoonlijk contact.

De opzegging en facturatie verlopen conform de voorwaarden die bij aanmelding worden geaccepteerd, inclusief een opzegtermijn van één maand. We begrijpen dat dit bij een snelle opzegging als onprettig kan voelen.

Dank je wel voor je eerlijke feedback. We nemen dit mee om onze communicatie en verwachtingen nog duidelijker te maken en wensen je veel succes bij het behalen van je doelen op een manier die beter bij je past.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

- 26 kilo door gewoon lekker te eten.

Ik ben aan deze reis begonnen in de hoop 10 kilo af te vallen. Na 1 jaar was ik 26 kilo kwijt. Dit door het fijne van hun app, normale lekkere recepten. Voor iedereen wat wils en heel fijn contact met de coaches.

12. Mai 2025

Antwort von Get Fit Girl

Wat een prachtige prestatie, gefeliciteerd met het behalen van dit resultaat. Het is mooi om te lezen dat je door gewoon lekker te eten en met behulp van onze app, de recepten en de begeleiding van onze coaches zoveel succes hebt behaald. Dat je oorspronkelijke doel ruimschoots is overtroffen, maakt ons erg trots. Dank je wel voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in ons ❤

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijn programma voor ander eetpatroon

Heel fijn programma om in een rustig tempo en blijvend kilo's af te vallen. Fijne coaching en er wordt echt goed met je meegedacht. De app is ook heel fijn om inzicht te krijgen.

20. November 2025

Antwort von Get Fit Girl

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het programma helpt om in een rustig tempo en op een blijvende manier kilo’s te verliezen. Mooi dat je de coaching als prettig ervaart en dat de app bijdraagt aan meer inzicht. Bedankt voor je vertrouwen ❤

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijke recepten en toch afvallen

Het begon met een telefonische intake, wat het meteen heel persoonlijk maakte. Op basis van je gegevens wordt er een op maat gemaakt programma gemaakt. Er staat iedere dag een menu voor je klaar, die je uiteraard ook helemaal zelf kunt veranderen. Wat een heerlijke recepten kun je eten bij getfitgirl en dan toch nog afvallen! Op het gemakje 10 kg afgevallen en daarna al een half jaar stabiel! Helemaal blij mee!

6. November 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Jane, super bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je onze begeleiding en het programma zo hebt ervaren! Onwijs knap dat je 10 kg bent afgevallen en al een jaar stabiel blijft, mag je trots op zijn! Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De service was ronduit slecht!

De service was ronduit slecht!
Ik had 2 kledingstukken besteld kreeg er slechts 1 geleverd (een t shirt geen aanrader hele goedkope stof totaal geen sport stof) wel uiteraard voor beide betaald plus verzendkosten. Drama om met ze in contact te komen reageren niet of nauwelijks … heb via insta uiteindelijk contact gekregen. Maar gaat erg moeizaam niet behulpzaam. Geen aanrader om hier iets te bestellen erg jammer.

31. Oktober 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Linda, bedankt voor het delen van jouw feedback. We vinden het erg vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Uiteraard helpen we je graag en vinden we het belangrijk dat je goed geholpen wordt. Wil je hierover een mail sturen naar info@getfitgirl.nl, we helpen je graag zodat je jouw gekochte kledingstukken geleverd krijgt. Nogmaals onze oprechte excuses dat je dit zo hebt ervaren. Liefs Get Fit Girl

-20 kilo

Op 1 januari ben ik begonnen met GetFitGirl omdat ik voor mijzelf vond het het echt anders moest.
Nu in oktober -20 kilo op de weegschaal. Het geeft zoveel zelfvertrouwen.
Bedankt voor alle goede tips en heerlijke maaltijden!

10. Oktober 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Manon, onwijs bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring. Je mag erg trots zijn op jezelf en jouw voortgang van -20 kg, heel erg knap! Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze methode is erg perfect

Deze methode werkt echt goed voor mij. Hierdoor ben ik al 11 kilo afgevallen en iedereen ziet het. Goede intake gesprek of via de mail krijg je. Goede en lekkere recepten en ja je kan ook gewoon weleens wat ongezonds eten. Veel wandelen doe ik elke dag, 8000 stappen. Ben er erg tevreden mee!

28. September 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Cynthia, wauw!! Wat een mega voortgang! Mag je trots op zijn! ♥️ We zijn blij om te horen dat onze methode goed werkt voor jou. Onwijs bedankt voor het delen van jouw ervaring. Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik raad het iedereen aan

Ik heb zo vaak geprobeerd om af te vallen en met get fit girl is het gelukt om af te vallen op een gezonde manier en ook nog eens op gewicht te blijven zonder er heel veel moeite voor te doen…ik raad het iedereen aan die op een gezonde manier wilt afvallen

16. September 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Jen, bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! Je mag onwijs trots zijn op jouw resultaat! Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze methode werkt voor mij echt

Deze methode werkt voor mij echt. Coaches voelen haarfijn aan hoe ze iemand moeten benaderen en motiveren. Nooit een oordeel, altijd hulp. Raadt het iedereen aan!

Antwort von Get Fit Girl

Hoihoi, enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring! We zijn erg blij om te horen dat je onze coaching zo ervaart. Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door de app van Get Fit Girl ben ik -8 kilo afgevallen.

Door de meiden van Get Fit Girl heb ik eindelijk gevonden wat ik nodig had.
Door middel van hun app met super lekkere recepten en met hulp van de coaches ben ik -8 kilo kwijt.
Ik heb nu balans in het opletten met wat ik eet maar toch een lekker taartje of chocolaatje kan eten.
Echt een aanrader ☺️

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Shammara, heel erg bedankt voor het delen! Het is fantastisch om te zien dat je zo tevreden bent en dat je een goede balans hebt gevonden. -8 kg, onwijs knap!! Dank je wel voor je support! Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Enorm blij met GetFitGirl.

Enorm blij met GetFitGirl.
Het werken met de app, de heerlijke recepten en inzicht in calorieën hebben mij geholpen dat de persoon die ik nu momenteel ben. -22 kilo
Zo blij dat ik begonnen ben!

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Margo, onwijs bedankt voor het delen van jouw ervaring. We vinden het fijn om te horen dat de app, de recepten en inzicht in calorieën je hebben geholpen! Je mag erg trots zijn op jouw voortgang, dat zijn wij ook! Liefs Get Fit Girl

Toppers!

Dankzij deze toppers ben ik in 3 jaar tijd 50 kilo afgevallen. Hun app is duidelijk en makkelijk in gebruik. Iedere keer weer een ander recept om uit te kiezen en het is ook nog eens onwijs lekker!! Dikke aanrader dus!

27. August 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Robyn, wauw!! Wat een onwijs mooie resultaat, daar mag je trots op zijn!
We waarderen het enorm dat je jouw ervaring hier deelt. Dankjewel daarvoor! Liefs Get Fit Girl

Get fit girl

Get fit girl werkt met een hele fijne app, waar heel veel lekkere recepten in staan. Ook rekent de app de maaltijden die je kiest om naar het juiste aantal kcal voor dat eetmoment. Weekmenu samenstellen, boodschappenlijstje maken en je plan volgen, that’s all.
Je hoeft niet uren in de sportschool te staan, alleen 8.000 stappen per dag zetten, dus ideaal in drukke levens.
Je kunt via de app altijd een berichtje sturen naar je coach, laagdrempelige communicatie.

23. August 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Jacqueline, wat fijn om te horen dat je onze app als fijn hebt ervaren! We willen je heel erg bedanken voor het delen van jouw ervaring! Liefs Get Fit Girl

Super fijne ervaringen

Ik ben voor de 2e keer lid geworden van Getfitgirl en beide keren een fijne ervaring gehad. Beide keren goed afgevallen met getfitgirl. De app is super overzichtelijk en er is zoveel keus in recepten en stuk voor stuk super lekker. En makkelijk te bereiden en ook goed te combineren met het gezin. En je kan heel makkelijk eigen producten toevoegen en wat ik fijn vond dat de producten die ik de vorige keer zelf had toegevoegd er ook nog tussen stonden. Verder vind ik het contact met de coaches heel fijn. En via Instagram doe ik ook veel inspiratie op. Kortom: twijfel je nog of je deze stap wil zetten ik zou zeggen doen! Je krijgt er zeker geen spijt van en het is maandelijks opzegbaar dat vind ik ook een pluspunt dat je het eerst een tijdje kan uitproberen en er niet een heel jaar of half jaar aan vast zit.

21. August 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoi Jildou, onwijs bedankt voor het delen van jouw positieve woorden. We vinden het erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Je mag erg trots zijn dat je jouw doel hebt bereikt! Liefs Get Fit Girl

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fijne start met blijvend resultaat

In okt. 2022 aangemeld, snelle intake en makkelijke uitleg over de app. Er staan meer dan genoeg gerechten en ideeën in. Prettig overzicht van het aantal kcal. Soms wat minder overzichtelijk wanneer je zelf een gerecht wil invoeren. Niet overzichtelijk hoeveel je van wat mag als het gaat om gerechten. Maar hier kun je zelf mee spelen. Zelf weinig gebruik gemaakt van de voorgestelde menu’s omdat het voor mij niet haalbaar was in een jong gezin.

Groot pluspunt is dat je producten kan scannen en zelf alles kan invoeren. Dit kost iets meer tijd, maar alsnog een heel prettig overzicht met het aantal koolhydraten, vetten en eiwitten. Fijne back-up begeleiding wanneer het nodig is. En met vragen kon ik altijd terecht.

Al meer dan 2 jaar blijvend -30kilo op de teller. Een hele fijne start bij GetFitGirl, als je blijvend wil afvallen….

24. Juli 2025

Antwort von Get Fit Girl

Hoihoi, dankjewel voor het delen van jouw ervaring met GFG. We zijn blij om te horen dat je de app en onze begeleiding positief ervaart. We nemen jouw feedback wat betreft het invoeren van eigen maaltijden mee. Onwijs knap dat je 30kg bent afgevallen, daar mag je echt trots op zijn! Bedankt voor jouw support! Liefs Get Fit Girl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr