Gereedschapland Bewertungen 25

TrustScore 2 von 5

1,8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kabelschoenset besteld. Krijg ik geleverd, echter totaal anders (lees minder uitgebreid) dan in de beschrijving en op het plaatje aangegeven. Mail gestuurd met foto's. Daarna moest het initiatief doo... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na bestelling krijg je een bevestiging. Vervolgens hoor je niks meer van ze. Telefoon staat standaard op voicemail, meerdere keren gemaild. Totaal geen reactie. Oplichting!!

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tool Com bv is leverancier van een breed programma speciaal gereedschap voor werkzaamheden aan de auto, motor en in de industrie en levert online via de webshop Gereedschapland.nl

1,8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Product is kapot na 3x te gebruiken

Product is kapot na 3x te gebruiken. Ik krijg wat onbeleefde mails en ze zeggen dan dat ze contact zullen opnemen met de fabrikant. Na 3 weken stuur ik hen nogmaals een mailtje met de vraag als ze al meer info hebben. Ik krijg dan een mail dat ze een goeie week geleden een nieuw toestel hebben opgestuurd, maar deze niet kon worden geleverd en deze lag dus al meer dan een week bij een afhaalpunt. Ik was hiervan niet op de hoogte gebracht. Bij het pakketpunt hadden ze uiteindelijk het pakket opnieuw opgestuurd naar verzender omdat het er al te lang lag. Ik was dan ook niet op de hoogte dat er een pakket onderweg was. Ik meld dit aan hen en ze blijven beweren dat ik toch op de hoogte was en dat het pakket nog steeds onderweg is, terwijl dit duidelijk niet het geval is.

12. Dezember 2024

slechte klanten servise

In het verleden al besteld geen problemen bij mijn laatste bestelling 2 items in backorder. ok, geen probleem nu probeer ik contact op tenemen inverband met mijn backorder. ik krijg geen gehoor, nu zie ik ook dat de website plat licht

11. Oktober 2023

Geen contact

5. Juli 2023

Not to be recommended / Dubious business practices

I strongly advise against De Goudse Gereedschaphandel B.V. (traded under Toolsidee).

On 21.03. I placed an order for 23.43 euros with ToolsIdee, but unfortunately found that the item I had ordered was defective. I informed the company of this on 25.03. and asked for a return label to be sent to me.

As a result, I had a very long and tedious correspondence with the company. Now they told me that I was responsible for the return.

Apparently, this company does not know the difference between cancellation and warranty. If - as in this case - defective junk is delivered, the trader has to bear the return costs...

In view of the very poor ratings on Google (beware, there are two Google entries: "De Goudse Gereedschaphandel" and "Toolsidee", both of which have very poor ratings), I assume that the company is perhaps even trying to get customers not to go to the trouble of returning the goods.

The public prosecutor's office will now have to decide whether this is a FRAUD. I will now also instruct my lawyer.

After all this, I can only STRONGLY ADVISE against De Goudse Gereedschaphandel B.V. (traded under Toolsidee) if you don't want to get into trouble....

-----

Ik raad De Goudse Gereedschaphandel B.V. (verhandeld onder Toolsidee) ten zeerste af.

Op 21.03. plaatste ik een bestelling van 23,43 euro bij ToolsIdee, maar constateerde helaas dat het door mij bestelde artikel defect was. Ik stelde het bedrijf hiervan op 25.03. op de hoogte en vroeg om toezending van een retourlabel.

Als gevolg hiervan had ik een zeer lange en vervelende correspondentie met het bedrijf. Nu vertelde men mij dat ik verantwoordelijk was voor de retourzending.

Blijkbaar kent dit bedrijf het verschil niet tussen herroeping en garantie. Als - zoals in dit geval - defecte troep wordt geleverd, moet de handelaar de retourkosten dragen...

Gezien de zeer slechte beoordelingen op Google (let op, er zijn twee Google vermeldingen: "De Goudse Gereedschaphandel" en "Toolsidee", die beide zeer slechte beoordelingen hebben), neem ik aan dat het bedrijf misschien zelfs probeert om klanten zover te krijgen dat ze geen moeite doen om de goederen terug te sturen.

Het Openbaar Ministerie zal nu moeten beslissen of hier sprake is van FRAUDE. Ik zal nu ook mijn advocaat instrueren.

Na dit alles kan ik De Goudse Gereedschaphandel B.V. (verhandeld onder Toolsidee) alleen maar DRINGEND AFRADEN als u niet in de problemen wilt komen....

12. April 2023

Doppenset verdwenen (opgelost)

Doppen set besteld op gereedschapland (dat is dus toolcom B.V.)

Eerste al bijna een week gewacht tot de bestelling verzonden word, terwijl product als voorraad op de site staat. Gek genoeg is dat tegenwoordig normaal met de meeste webshops.

Verzendingen van toolscom gaat via GLS, een partij die niet de beste naam heeft. Helaas kwam ik daar bij verzending pas achter. Anders had ik daar niks besteld. Vervolgens de track and trace gevolgd en was ik mooi thuis toen het pakket onderweg was naar mijn huis. Niemand van GLS heeft aangebeld, maar pakketjes staat wel als afgeleverd en getekend door mij! (Mooi niet dus). Ook niet bij de buren. Dus GLS gebeld (a 1 euro per gesprek) die vervolgens contact zoeken met de chauffeur. Geen contact mogelijk… Maar hij zou volgens de gps ergens aan de andere kant van de stad zijn geweest bij aflevering… Dus pakketje gestolen ga ik vanuit.

Helaas kan alleen de verzendende partij (dus toolcom.nl) een klacht/onderzoek naar diefstal aanvraag indienen bij GLS.

Dus heb ik via de mail contact gezocht met toolcom.nl om dit onderzoek te laten starten en in de tussentijd nogmaals het gereedschap op te sturen. Het laat zich raden dat ik na de mail en 2 herinneringen over 4 weken geen reactie heb gekregen…. Tools weg, geld weg.

Edit: Uiteindelijk toch reactie gekregen van toolcom. Ze hebben contact gehad met GLS. en GLS blijft bij hoog en laag beweren dat het pakketje is aangekomen en getekend door mij. Maar toolcom heeft nogmaals het product toegestuurd (met GLS) en daarbij ook een grote fles WD40 als extratje. Dank! en daarmee uiteindelijk prima opgelost.

8. September 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Na ruim een maand niets geleverd, wel goed opgelost

Na ruim een maand niets geleverd, en geen enkele reactie op mail. Telefonisch niet bereikbaar (hetzelfde als toolcom.nl)
Update: spullen waren niet leverbaar, en heb geld terug gekregen, en ter compensatie gratis een alternatief product ontvangen. Dus is netjes opgelost.
Duidelijk dat communicatie en bereikbaarheid moeten worden verbeterd

1. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Het was even lastig om mail contact met…

Het was even lastig om mail contact met ze te krijgen, maar ze hebben beloofd dat als ik de verkeerde blokjes terug stuur ik de goede krijg opgestuurd, alleen moet ik waarschijnlijk de verzendkosten wel zelf betalen maar het kan nog zijn dat ik een andwoordnummer krijg dan valt het mee.

15. Mai 2022

Geen aanrader.

Ik ben al een week op de bestelling aan het wachten.
Niet verzonden wel betaald.
Geen bereikbaarheid via email of telefoon.

Ik zou hier niks bestellen, waarschijnlijk ben ik mijn geld kwijt.

24. März 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ben zeer tevreden met gereedschapland.

Ben zeer tevreden met gereedschapland.
Binnnen 1 week had ik mijn produckt.
5 werkdagen
Goede communicatie via email.
Snap niet dat er zoveel negative reacties op staan.
Kan juist deze web winkel aanraden.
Zal zeker in de toekomst vaker bij gereedscapland.nl bestellen.
Heb alleen goede ervaringen mee.

14. März 2022

Wacht al 2 weken op bestelling

Wacht al 2 weken op bestelling, reageren niet op mail en telefonisch gelijk voicemail, waarschijnlijk geld kwijt, waarschijnlijk oplichting

28. Februar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vorige bestelling heeft een tijdje…

Vorige bestelling heeft een tijdje geduurd wegens item niet voorradig. Daar mocht wel eens een mailtje over komen zodat men op de hoogte is hierover. Maar nadat ik zelf een mailtje heb gestuurd werd dit keurig door hen beantwoord, en ook in orde gebracht. Tweede bestelling gisteren geplaatst, en keurig vandaag geleverd. Super !

1. Dezember 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Probleem met product netjes opgelost!

Mijn momentsleutel die opeens dienst weigerde is netjes binnen de garantie vervangen toen bleek dat het probleem niet te verhelpen was. Hoewel je dan eerst denkt had ik hem maar niet online gekocht was dit onterecht en is het netjes opgelost, Top!

18. Februar 2017

goede service!

De bestelde krik kwam beschadigd aan in de doos. Mijn mail hierover werd snel en netjes opgelost. Ik kreeg het beschadigde onderdeel opnieuw geleverd. Ik zou hier zeker weer bestellen.

21. Dezember 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr