Använde jeansen jag köpt för över 2000kr en dag och dom gick sönder på två ställen men nekas reklamation. Thernlunds menar att det är normalt slitage och inte något fel på kvalitet!? Hört fler som haf... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Ville reklamera ett par vinterkängor som gjorde fruktansvärt ont att gå i trots rätt storlek. Fick blodiga sår på hälsenorna. Blev nekad reklamation då de trodde att jag hade fel storlek och sedan sva... Mehr ansehen
Gjorde en beställning på deras hemsida, men när de drog betalningen på mitt kort så hade plötsligt totalsumman ökat mot vad produkten och frakten skulle kosta. Mailade direkt och påpekade detta och fr... Mehr ansehen
Jag fick julklapp presentkort, min sambo köpt 2 dagar innan julafton, jag har där testat på en byxor som jag ska köpa, kassan sagt nej pga presentkort gäller inte pga konkurs. Dom påstod att jag hän... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Stort sortiment av kvalitetskläder.
GATT levererar ett brett sortiment av kvalitetskläder. Butikerna har kunnig å serviceminded personal. Nätbutiken är riktigt bra. Snabbleverans samt fint inslaget.
Kundtjänsten!
Mycket bra bemötande när jag kontaktade dem om storleksbyte.
Snabbt och lätt
Snabba leveranser även med byte, lätt att i hitta i jättebra sortiment.
En kreativ och trevlig onlinebutik
Leveransen var snabb och jag tyckte om paketet som jag fick med tröjan jag beställde. Tröjan leverades inte med en påse som vissa andra onlinebutiker gör utan en kartong med en handtag som man kan bära som väska. Jag tyckte att detta var väldigt kreativt och man ser att företaget vill ge ut kvalite. Det som jag också tyckte var snyggt och väldigt trevligt att tröjan var ihoprullad av papper klistrad med en klistermärke av företagets namn och även fanns det ett hård papper där det stod en liten text som tack för att jag handle hos företaget. Jag ser fram emot att handla hos dem igen.
Trygghet och kvalité
En väldigt bra hemsida och dessutom trevlig personal i butik. Bra utbud och snabb leverans. Alltid fint inslaget och ett personligt meddelande. Vi är oerhört glada att vi hittat Gatt. Minus för att ni inte säljer damkläder, hade uppskattat om en så härlig butik hade något för mig med :)
Stabil och bra service
Snygg hemsida med bra information. Snabb leverans. Bra villkor som köpare samt mycket trevlig service.
Fantastiskt fint paket och snabb leverans
mycket över förväntan
Bra service
Snabb leverans, gratis frakt, fint och omsorgsfullt inslaget.
Trevligt
Snabbt leverans, fint paket med en liten trevlig hälsning. :-)
Skön affär
Skön affär med kvalitetskläder och trevlig personal
Perfekt
Jättesnabb leverans och min jacka låg snyggt inpackad i lådan. Mycket nice!
Jättefin service
Får det lilla extra tycker jag - bra jobbat!
Kanon
Extremt snabb och proffsigt mottagande, service och leverans.
beställning av tröja
Bra hemsida och snabb leverans av beställd tröja.
Precis allt är till belåtenhet
Allt fungerar som det ska från att lägga beställningen till snabb leverans. Super bra!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.