Banner for Garant - Herlev

TrustScore 4 von 5

4,1

Herlev Hovedgade 195, 2730 Herlev, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet nyt køkkengulv og gulvlister i hele huset. God dialog om mulighederne, hurtig opstart og flot slutresultat

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt GARANT Herlev ifm. nye gulve samt nyt gulvtæppe under spisebord. Vi er i hele processen blevet mødt med en utrolig stor faglighed, ærlighed og venlighed hvilket har opmuntret os til... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi skulle lægge nyt gulv i vores køkken og bestilte garants gulvbus fra Herlev. Vi blev kyndigt vejledt af Bo Piilgaard i alt fra gulvtyper til farver i forhold til lige præcis vores behov og hjem. Ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Garant Herlev. Rigtig god service, alle aftalte tidspunkter og aftaler bliver overholdt til punk og prikke. Yderst flinke, service minded og kompetente håndværker der laver et flot stykke håndvær... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. Baustoffmarkt
  3. Bodenleger
  4. Geschäft für Bodenbeläge

Über Garant - Herlev

Vom Unternehmen geschrieben

Om Garant

Garant er landets største kæde af selvstændige gulv-, tæppe-, markise- og gardinforretninger.

Hos din lokale Garant kan du altid få råd, vejledning og masser af inspiration, uanset om du er privat- eller erhvervskunde.

Masser af muligheder

Vi har et stort sortiment inden for tæpper, gulve og gardiner, som du kan finde online eller i en af vores butikker.

På Garant.nu kan du også finde vores online-gulvmarked, hvor vi tilbyder gulve til konkurrencedygtige priser.

Fokus på god kundeservice

I Garant kæden har vi altid satset på faglært personale. Når du besøger en af vores butikker, vil du derfor møde faguddannet personale, som kan guide dig hele vejen – fra idé til færdig løsning.

Har du brug for hjælp, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 30 60 00 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

• Herlev Hovedgade 195, 2730, Herlev, Dänemark

• 44 91 78 25
Promotion box for Garant - Herlev

Book gulv- eller gardinbussen

Vores eksperter kommer hjem til dig - uforpligtende og helt gratis.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

38 Bewertungen

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik lavet nyt køkkengulv og gulvlister…

28. Januar 2026

Hej Jesper.

Tusind tak for din fine anmeldelse af din oplevelse hos Garant i Herlev!

Det lyder som et rigtig godt forløb – fra god dialog til hurtig opstart og et flot resultat. Vi er glade for, at du er tilfreds, og håber, at du bliver rigtig glad for dit nye køkkengulv og listerne i hele huset.

Imødekommende betjening

Kompetent, imødekommende betjening.

10. Januar 2026

Hej Ulla.

Mange tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har oplevet kompetent og imødekommende betjening hos Garant Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har lige spildt en halv dag med at…

Har lige spildt en halv dag med at vente på Garant i Herlev, de skulle komme og måle op til gardiner, men kom ikke som aftalt, ringede ikke, så jeg måtte kontakte dem for at få at vide, at de havde dobbeltbooket! Fejl kan ske, men telefonen er opfundet, og det er under al kritik, at de ikke informerer mig som kunde, og kommer med et konkret alternativ, det kunne de heller ikke komme med! Så pas på med at lave aftaler med dem

28. November 2025

Hej Bill.

Vi er oprigtigt kede af, at du kom til at vente forgæves. Der var desværre tale om en dobbeltbooking i systemet, som først blev opdaget for sent. Fejl kan desværre ske, men vi forstår fuldt ud, at det var frustrerende for dig.

Det glæder os, at sagen nu er løst, og at du alligevel har valgt at bestille dine gardiner hos os.

Stor ros og mange tak til GARANT Herlev

Vi har brugt GARANT Herlev ifm. nye gulve samt nyt gulvtæppe under spisebord.
Vi er i hele processen blevet mødt med en utrolig stor faglighed, ærlighed og venlighed hvilket har opmuntret os til også at kigge ind i GARANT gardinløsninger.
Vi har med gulve, tæpper og gardiner fået præsenteret løsninger vi umiddelbart ikke selv var kommet på men er endt ud med og det ser virkelig fedt ud.
Stor ros og mange tak til GARANT Herlev for at guide og skubbe lidt til os (på den gode måde selvfølgelig).
Taknemmelige hilsner fra familien Hegart Petersen

28. Oktober 2025

Hej Sabine

Tusind tak for jeres positive og varme anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I har haft en god oplevelse med både gulve, tæpper og gardinløsninger fra Garant Herlev.

At I fremhæver både faglighed, ærlighed og venlighed – og at I er endt med et resultat, I er glade for – betyder ekstra meget for os. Det er netop værdier, vi vægter højt og altid bestræber os på at levere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort udvalg inden for det jeg skulle…

Stort udvalg inden for det jeg skulle bruge ( linoleum i meget småt køkken ), kort tid fra bestilling til konsulent, og derfra til på-lægning af gulv.
Meget meget fint gulv, virkeligt pænt arbejde og finish af en meget venlig imødekommende gulvmontør.
Meget tilfreds med oplevelsen

19. September 2025

Hej Birgitte.

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre.

Vi er glade for, at du fandt det, du skulle bruge, og at hele forløbet fra bestilling til færdigt gulv forløb hurtigt og gnidningsfrit. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både service og ikke mindst det færdige resultat.

Vi håber, du bliver glad for dit nye gulv i mange år frem.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ringede til Garant of fik rådgivning af…

Ringede til Garant of fik rådgivning af den dygtige medarbejder i Herlev og bestilte kort efter på hjemmesiden efter aftale med ham. Fik leveret hurtigt og nemt.

5. August 2025

Hej Morten.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Herlev og på vores webshop.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du har oplevet et højt serviceniveau samt fået brugbar rådgivning og hurtig levering.

Rigtig god service

Rigtig god service, jeg blev rigtig glad for mit tæppe til mit værelse

15. Juli 2025

Hej,

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant Herlev.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er glad for dit nye tæppe og oplevede god service hos os.

God eftermiddag.

Isabella, Garant kundeservice

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Gardinerne faldt ned efter 2 dage!

Gardinerne faldt ned efter 2 dage!

Hvis du går til Garant i Herlev, lad dig ikke snyde af, hvad der ligner god og venlig service, for så snart du siger "ja tak" til et tilbud, og har betalt første rate (50% af beløbet i vores tilfælde), så skal man virkelig kæmpe sig til at varen bliver leveret og generelt at få kontakt med sælger.

Efter vi flere gange måtte henvende os til sælgeren tilknyttet til os omkring leveringsdato, måtte vi opgive og henvende os direkte til butikken i stedet. Og så skete der lidt! Efter at have ventet en måned på svar omkring levering, fik vi beskeden fra butikken at "gardinerne har ventet i lang tid".

Sølle fem dage efter hænger de - og de er flotte! Men ikke sat op efter aftale... Og nu er det egentlig ret ligegyldigt, hvordan de hang, da gardinerne - TO DAGE efter de er sat op - faldt ned, da vi skulle trække dem fra.

Så nu har vi to stykker stof, der ligger på sofaen, der har kostet 20k, og ingen gardiner at trække til....

De får 2 stjerner, da vi i det mindste fik varen leveret.

29. Mai 2025

Kære Fregnen.

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at forløbet omkring dine gardiner ikke har levet op til dine forventninger, og vi beklager meget den frustration, det har givet anledning til.

Jeg har været i dialog med butikken omkring sagen.
Som du nævner, skete der desværre en fejl i forbindelse med monteringen, hvilket vi naturligvis tager fuldt ansvar for og beklager mange gange. For at du ikke skulle undvære dine gardiner helt, valgte vi at lave en midlertidig løsning, mens en ny gardinstang blev produceret. Vi forstår dog fuldt ud, at den ekstra ventetid har været både ærgerlig og utilfredsstillende.

Vi vil samtidig gerne nævne, at der gik noget tid fra tilbuddet blev sendt, til det blev accepteret – hvilket naturligvis er helt i orden. Men produktionen påbegyndes altid først, når vi har modtaget endelig accept, og herfra er cirka fire ugers produktionstid helt normalt.

Vi har bestræbt os på at løse sagen så hurtigt og hensigtsmæssigt som muligt og sætter stor pris på din tålmodighed undervejs. Din feedback tager vi meget seriøst, og vi vil bruger den konstruktivt til at forbedre både vores kommunikation og service fremadrettet.

Vi håber, at du trods det uheldige forløb er glad for dine gardiner og håber på muligheden for at genvinde din tillid en anden gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Venligt men desværre uprofessionelt personale.

Personalet var meget venlige, hjælpsomme og til at forhandle med.
Men da de ud fra vores plantegning hjalp os med at beregne mængden af gulv vi skulle købe, ramte de skævt med 30m2. Vi vidste godt vi ikke kunne levere gulvet tilbage, men vi var ikke klar over at mængden var ramt så skævt ved siden af! Vi taler gulv til ca 700kr m2. Virkelig ærgelig afslutning på et ellers super forløb.

18. April 2025

Hej Rasmus.

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om vores personale - det betyder meget for os.

Vi er kede af at høre, at du har haft en ærgerlig oplevelse, og vi har forståelse for din frustration – især når der er tale om en større difference, som du ikke har mulighed for at returnere.

Når der laves beregninger ud fra en plantegning, er der desværre altid en vis risiko for afvigelser og derfor anbefaler vi, at man benytter vores opmålingsservice. Ved at benytte denne service tager vi nemlig 100% ansvar for det målte areal og sikrer dermed, at mængdeberegningen bliver så præcis som mulig.

Men endnu en gang tak fordi du gjorde os opmærksomme på situationen – og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse.

Din feedback er vigtig, og vi tager den alvorligt i vores arbejde med at være tydeligere i vores rådgivning.

Lise, Garant Kundeservice

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God professionel service og godt produkt.

Professionel og rigtig god service, både ved opmåling, bestilling og opsætning af vores gardiner.
Derudover er gardinerne i en god kvalitet robust kvalitet.
Vi er meget tilfreds med resultatet.

5. März 2025

Hej Sanne.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Herlev.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både det høje serviceniveau og dine nye fine kvalitetsgardiner.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Kvalitetsarbejde og dygtige håndværkere

Montering af akryl på gulv i køkken
Stor ros til de dygtige håndværkere, som udførte et super flot monteringsarbejde med flotte lister.

Jeg kan varmt anbefale Garant i Herlev som leverandør af et flot kvalitetsarbejde

15. März 2025

Hej Merete.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med det professionelle stykke arbejde, der er udført.

Vi takker mange gange for den varme anbefaling!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte opmåling til vores trappe…

Vi bestilte opmåling til vores trappe fra 2 sal til kælder.
Bo Piilgård kom forbi målt op.

Kort tid efter, kommer der et tilbud som vi accepteret.

Desværre kan man ikke uploade et foto af tæppet til trappeløberen, men hold da op hvor blevet det flot.

Mange tak til den montør som brugte 2,5 dag på jobbet.

De bedste anbefalinger herfra

Søren

19. Dezember 2024

Hej Søren.

Hvor er det bare dejligt at høre, at du er super godt tilfreds med både den effektive proces og ikke mindst din nye, flotte trappeløber.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden god gang.

Garant Herlev

Garant Herlev
Kanon service og kundepleje 🌟🌟🌟🌟🌟

9. August 2024

Hej Karina.

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive købsoplevelse hos Garant i Herlev.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med det høje serviceniveau.

Rigtig god weekend.

Super service og udførelse

Super service og udførelse. Vi fik lagt et trappetæppe og fra start til slut var det en top proces. Resultatet er virkeligt flot og helt perfekt. Kan klart anbefale Garant i Herlev og specielt en specifik montør. Må sikkert ikke nævne navne her, men han var virkeligt dygtig. Det samme var .. der styrede processen. Top Oplevelse

7. Juni 2024

Hej Thomas.

Hvor er det dejligt at høre, at du er godt tilfreds med både serviceniveau samt det udførte arbejde og resultat.

God eftermiddag.

Mine varmeste anbefalinger

Lige fra første telefonsamtale til gulvet var lagt har det været helt igennem trygt, professionelt og godt.
Høj kundeservice og god vejledning undervejs. Noget jeg vægter meget højt er, at man rent faktisk kan ringe og tale med et menneske - og det kan man her. Telefonen bliver taget, mails bliver besvaret og de er imødekommende og søde.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!
Mvh
Ulla Dyrløv

29. Januar 2024

Hej Ulla.

Hvor er det dejligt at høre, at du har fået fantastisk service af det professionelle og kompetente butikspersonale hele processen igennem.

Mange tak for de varme anbefalinger.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service fra Herlev afd.

Fantastisk service fra Herlev afd.
Sendte mail + billede til Herlev afd. og wupti, 5 minutter senere blev jeg ringet op og der blev spurgt ind. Det var "web butikken" jeg havde handlet med, ikke Herlev afd. der kun var "udleveringssted". Alligevel brugte man tid og løste problemet på bedste vis, det er service, når det er bedst
Tak for det.

4. Januar 2024

Hej Carsten

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse med os.

Hos Garant bestræber vi os på, at vores kunder skal opleve samme høje service uanset om de handler i webshoppen eller i en vores butikker. Så det er dejligt at høre, at vi er lykkes med det 😊

Mvh. Christian - Garant.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig ekspedition og rimeligt pris - tak for en god handel

27. November 2023

Hej Steen.

Mange tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse på vores webshop, garant.nu. Jeg er super glad for at høre, at du er godt tilfreds med både service og pris samt den hurtige levering. Det bestræber vi os nemlig altid på.

Rigtig god eftermiddag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej en virkelig god oplevelse

Hej en virkelig god oplevelse i butikken i Herlev, hvor vi blev vejledt godt med køb af gardiner, og efterfølgende opmåling i vores hjem i Målev af Claus.
Ophængning af gardiner v. Kjeld var også perfekt.
Kan varmt anbefale Garant i Herlev.
vh
Lotte og Bent Jensen

10. Oktober 2023

Hej Lotte og Bent.

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi I har taget dig tid til at anmelde og dele jeres oplevelse hos Garant i Herlev.

Hvor er det skønt at høre, at I har haft en virkelig god oplevelse og at I er godt tilfredse med det endelige resultat.

Vi sætter pris på de pæne ord og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang.

Fantastisk oplevelse med Garant - Herlev

Fantastisk oplevelse med Claus fra Garant, som har opsat de flotteste gardiner mellem to rum, lige efter mit ønske 🙌
Meget lydhør overfor mit specifikke ønske. Tak for det, Claus 🙏😊

19. September 2023

Hej Lina

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du har taget dig tid til at anmelde din positive oplevelse hos Garant i Herlev.

Vi er glade for at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse og er blevet mødt med imødekommenhed og forståelse, så du har fået de helt rette gardiner.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ringe service

Havde bestilt Garant Herlev til opmåling og gennemgang af plissegardiner. Leveringstid var 2,5 uge, og på dagen havde vi åbenbart forskellig opfattelse af hvornår Garant skulle møde, for jeg blev ringet op kl. 8 hvor jeg var på arbejde, i det jeg havde en opfattelse af at aftalen var fra kl. 14 og frem.
Uanset hvem som havde ret i tidspunktet, så vil det være noget mere professsionelt at sende en SMS bekræftelse eller tilsvarende, således at lignende misforståelser sker.
Så den lange responstid og at aftalen ikke blev til noget, kan give en stjerne.

13. Juni 2023

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis ærgerlige over, at der har været en misforståelse omkring det aftalte tidspunkt for opmåling. Vi beklager meget den ulejlighed, dette har medført.

Lise / Garant kundeservice

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr