Gapph Vastgoedbeheer Bewertungen 56

TrustScore 3 von 5

3,0

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Useless site, they mostly don't send anything and even if you get something it's that you were too late - especially when you responded within seconds after new offer appeared.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Veel drugsgebruik door bewoners. Levendige drugshandel in de panden in Amersfoort! Zelfs verkoop bij andere bewoners aan de deur. Dit trekt ook intimiderende en agressieve figuren aan. Gapph weet dit... Mehr ansehen

1. Immobilienvermittlung
  2. Hausverwaltungsunternehmen
  3. Immobilienagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Over Gapph Gapph biedt u vernieuwende oplossingen in leegstandbeheer. Sinds de oprichting in 2013 zijn we uitgegroeid tot de derde leegstandbeheerder van Europa en breiden we onze activiteiten voortdurend uit in binnen- en buitenland. Toch is groei nie...

3,0

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik woon nu ruim een half jaar via gapph…

Ik woon nu ruim een half jaar via gapph en ben super tevreden. Ik had binnen 2 weken een plekje. Het contact met Gapph is goed en ze denken echt met je mee. Vastgoedbeheerder Kris is ook echt een topper!!

31. März 2026

Zeer tevreden

Ik heb twee keer tijdelijk gehuurd via Gapph. Helaas helaas moet ik eruit en hebben ze voorlopig geen nieuwe woningen meer rondom mijn woonplaats. Gapph communiceert duidelijk, denkt met je mee, stuurt vooraf een contract zodat je dat niet tijdens de bezichtiging nog hoeft te lezen en gelijk te tekenen. Reparatieverzoeken worden snel opgevolgd. Mijn beheerder (zal haar naam niet noemen ivm privacy) echt een heel aardig en betrokken mens. Dus, P, als je dit leest, dank voor alle goede zorgen!

24. März 2026

useless

1. März 2026
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nog steeds geen plek

Een vriend van mij woond via gapph, dus ik dacht ik schrijf mij ook in. Inmiddels 1,5 jaar verder en nog geen plek. Ik krijg elke keer de zelfde mail met ik was te laat. Ik heb toen gebeld met gapph (wel hele vriendelijke mensen).Het bleek dat ik enkel in aanmerking kom voor antikraak, wat ik prima vind maar ik ontvang nog steeds elke keer de zelfde mail. Zelfs studenten woningen die ze al jaren op hun site hebben staan, reageer ik zogenaamd te laat op.
Ik geloof niet meer in gapph, adhoc helpt mij nu veel beter.

15. März 2026

Super!

Super!! Ik wil graag mijn grote waardering uitspreken voor Gapph Vastgoed Beheer. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend goed geholpen. Het hele proces verliep duidelijk, professioneel en vooral heel prettig.

Een speciale dank gaat uit naar Lisan, die mij echt fantastisch heeft begeleid. Ze was altijd vriendelijk, behulpzaam en dacht goed mee tijdens het hele traject. Dankzij haar goede zorgen en snelle communicatie voelde alles vertrouwd en soepel geregeld.

Dankzij Gaphh Vastgoed Beheer heb ik nu een super fijn nieuw plekje waar ik heel blij mee ben. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrokken vastgoedbeheerder.

Nogmaals bedankt voor alles!

3. März 2026

Site werkt niet

Site werkt niet. Geen een reactie word in behandeling genomen omdat mijn profiel incompleet zou zijn. Dat is hij niet, maar doordat door een bug mijn pasfoto ergens anders beland, ziet het systeem het als ontbrekend. Terwijl ik er niks aan kan doen. Geld verspild voor niks, begin er niet aan!

2. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Positieve ervaringen met Gapph…

Heb meerdere positieve ervaringen met Gapph door persoonlijke benadering en meedenken. Als beheerder ben je ook maar afhankelijk van wat de eigenaren van het vastgoed er mee willen en op welke termijn. Communicatie is open en eerlijk, er volgt vaak snel een reactie vanuit de contactpersoon op eventuele vragen/problemen en als de klik wederzijds is doen ze echt hun best om je door te plaatsen.

10. Dezember 2025

Echt top!

Echt top!! Goed contact en denken graag mee! De google reviews zijn veel logischer dan hier op trustpilot!

De woningnood is hoog, dus (ook) hier is het een lot uit de loterij. Super blij met mijn woning en goed geholpen!!

5. Januar 2026

Na een jaar nul aanbod

Een jaar ingeschreven gestaan, voor alle regio's in Nederland, geen enkel aanbod gekregen. Gebeld met Gapph, antwoord was: wacht maar rustig, we kunnen verder niks voor je betekenen. Valse hoop die geld kost.

28. November 2025

Opgelicht

Wij hebben een jaar lang een woning van Gapph mogen huren. Toen der tijd voelde het als een opluchting totdat we in de schulden door hun kwamen. Bij het huis bezoek hadden ze verteld dat de CV ketel was nagekeken. Dit bleek gelogen. De CV ketel was kapot en vroeg 24/7 naar gas. Hierdoor hebben we in dat jaar €2100 betaald aan gas en hebben daarna nog een aanslag gekregen van €900. Ze gingen er niet op in toen we dat vertelde en zeiden dat het onze eigen schuld was, terwijl we direct bij Gapph een energie en gas contract hadden aangesloten.

1. Dezember 2024

Gapph Sneek

Samen met mijn partner een woning gehuurd in Sneek. Wij hebben allebei een erg positieve ervaring gehad met Jelle van Gapph die altijd klaarstond voor vragen en is altijd transparant en meedenkend geweest naar ons. 5 sterren voor Gapph maar dubbel zoveel sterren voor Jelle. Bedankt voor de tijd dat we bij je terecht konden.

30. September 2025

Slaap liever op straat

Niet je tijd en moeite waard, al helemaal niet met Robert. Mensen doen alsof ze meedenken met de situatie nadat ze afspraken maken die ze niet kunnen nakomen. Ben benieuwd of ze zelf wel weten waar ze mee bezig zijn, ik betwijfel het.

22. Oktober 2025

BAH!!!

Wat ging er mis?
Wat ging er NIET mis is de vraag!
Een Jaarlang dezelfde automatische mail ontvangen dat een kandidaat eerder was.
Een jaar lang mailen maar NOOIT ,niet 1 keer is er op mijn mails gereageerd .
Een jaar later heb ik een maatschappelijk werker ingeschakeld en haar een mail laten sturen , binnen 20 minuten kreeg zij antwoord met alleen maar leugens . 1 zijn profiel is niet 100%
Waar op zij reageerd : ik ben nu ingelogd en het is 100%.
2. Zijn naam is niet volledig.
Waar op zij reageerd : het komt overheen met zijn paspoort.
3.Zijn loonstroken zijn verontrustend.
Waarom zij reageerd: ik heb alles nu voor me en alles klopt!

Ik heb toen mijn account maar verwijderd omdat ze natuurlijk weer geld willen voor het jaar.
Nu word ik VOOR HET EERST gemailt.
Dat mijn account verwijderd is en ze niks terug kunnen vinden😑
Met mijn maatschappelijk werker in een CC .

Heel vies bedrijfje dit!

17. Oktober 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Adrie bedankt

Ik heb altijd een oke ervaring gehad met Gapph, niet echt problemen gehad verder. Er is wel 1 medewerker die er voor mij boven uitspringt en dat is Adrie. Zij heeft mij altijd zo goed geholpen en leefde echt mee met de bewoners, daar mogen veel mensen nog een voorbeeld aan nemen. Adrie als je dit leest, blijf zoals je bent !!!

9. Oktober 2025

Een woning via Gapph gevonden

Sinds een aantal maanden huren wij via Gapph.
We zijn erg blij met het contact met Lisan en hebben positieve ervaringen met de fijne gang van zaken rondom de toewijzing.
De communicatie verloopt telkens constructief en ervaren wij als prettig. Ook als er wat is, kunnen we gemakkelijk contact opnemen en wordt er meegedacht.

26. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr