Fyns Rideudstyr Bewertungen 21

TrustScore 3 von 5

3,2

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Underlig oplevelse. Bestilte en støvleknægt, betalte (beløbet stod derefter som reserveret) og jeg fik straks ordrebekræftelse. Så skete der ikke mere. Det reserverede beløb forsvandt (blev ikke truk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har flere gange forsøgt at kontakte dem på både mail og instagram, men får aldrig svar trods beskederne bliver læst. Det har både været med henblik på sadelmager service, køb af brugt sadel s... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var lidt betænksom, da jeg så flere kunder skrive om lang leveringstid, men da jeg ikke kunne finde varen andre steder, valgte jeg at bestille her alligevel, og jeg blev positivt overrasket. Ri... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været kunde hos Fyns Rideudstyr i mange år, og det er og bliver min favorit butik. Butikken har et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter til både hest og rytter. Og hvis varen ikk... Mehr ansehen

1. Reiterhof

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fyns rideudstyr har alt i rideudstyr, kvalitetsvarer og gode tilbud.

3,2

2 Sterne
1 Stern

Underlig oplevelse.

Underlig oplevelse.
Bestilte en støvleknægt, betalte (beløbet stod derefter som reserveret) og jeg fik straks ordrebekræftelse. Så skete der ikke mere. Det reserverede beløb forsvandt (blev ikke trukket). Sendte en mail med forespørgsel. Den er aldrig blevet besvaret. Ingen større ulykke, men man undrer sig.

31. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet ved Fyns Rideudstyr…

Jeg har handlet ved Fyns Rideudstyr mange gange i årenes løb, og er utrolig glad for den service jeg får. Kan ikke genkende den kritik der forefindes her på TP.

Altid meget professionel og grundig service, god og transparent vejledning uden man bliver overtalt til at købe bestemte produkter. Har bl.a. købt nye ridestøvler specialsyet, har meget lange ben, og de blev målt op og passer nu endelig lige som de skal (har fået specialsyet fra andre forretninger før). Kan nemt låne brugte sadler med hjem og prøve mm

Ærgerligt hvis et par dages ekstra forsendelsestid skal farve oplevelsen så meget for andre… Jeg går mere op I ordentlig service og kompetent vejledning overordnet set :))

30. Mai 2025

Positivt overrasket

Rigtig fin vare og lynhurtig levering.
Jeg er godt tilfreds.

10. Dezember 2024

Så Fantastisk

Så Fantastisk! Bestilt den 9 dec og regn jakke kom allerede i dag! Wow og jakken var pakkede forsvarlig ind. Den var præcis som det stå på hjemmesiden! Jeg er lykkelig!

11. Dezember 2024

Svarer aldrig.

Det har både været med henblik på sadelmager service, køb af brugt sadel samt ønske om at få taget sadler i kommission.

Utrolig dårlig service ikke at vende tilbage på ens henvendelser. Jeg har valgt ikke at bruge denne butik igen.

22. März 2024

Virkelig langsom forsendelse..

Virkelig langsom forsendelse... 6 dage siden jeg bestilte min pakke, og ifølge track and trace er den stadig hos dem! Ikke i orden! Netkunder er ligeså vigtige som fysiske, få det fikset og sendt pakkerne samme dag, hvis tiden ikke er der så send den dagen efter!

10. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fyns Rideudstyr står for høj kvalitet

Fyns Rideudstyr står for høj kvalitet, super god service og en dybere indsigt i kundens stil, ønsker og behov. De har de nyeste kollektioner og et bredt udvalg. Butikken oser af fed stil og de lækreste mærker.
De forsøger altid at skaffe varen, hvis den er udsolgt i butikken og det at både rytter og hest kan blive klædt på fra top til tå gør det nemt for kunden.

23. Mai 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kvalitet, service og altid hjælpsomt personale

Butikken har et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter til både hest og rytter. Og hvis varen ikke findes i butikken, så skaffer de den hurtigt hjem.

Det er en butik som sætter trenden - men også altid har de gode basisvarer.
Personalet er utroligt hjælpsomme og altid imødekommende. Også når min mand er alene i byen for at købe fødselsdags- eller julegave.

Det eneste minus er, at jeg nok tit bliver fristet af de mange skønne ting, og kommer til at købe lidt mere en planlagt.

24. April 2014

Fantastisk!

Min absolut ynglings rideudstyrs butik :-)
De er altid søde og hjælpsomme, når jeg kommer derud. (Må komme for tit, for mit navn husker de tydligt ;) )
Stort udvalg af lækre kvalitetsvare. De er rigtig gode til at følge med tidens mode og trends.
5 kæmpe stjerne herfra!

24. April 2014

Super rideudstyrsbutik.

Yderst lækker og velassorteret butik. Flot og indbydende indretning. Varerne er i god kvalitet, omend i den lidt dyrere ende.
Det bedste er dog en altid venlig og hjælpsom betjening og god service. Og så er det meget svært at komme derfra igen uden at købe mere end planlagt ;-).

23. März 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr