Virkelig fantastisk særlig frisør oplevelse at sidde i KarinaS frisørstol i dag. Professionel, ærlighed, varme dygtige hænder hvor der bare ofres tid og forkælelse til præcis MIG♥️ Min varmeste an... Mehr ansehen
Hvis jeg kunne ville jeg gi’ 10 stjerner 🤩 Det var mit første besøg hos Karina som tilflytter til byen. Jeg behøver ikke shoppe rundt mere, jeg HAR fundet min frisør…. Jeg har aldrig været så til... Mehr ansehen
Jeg var så heldig at vinde et gavekort til en veninde, via opslag fra Frisørstylisten. Min veninde fik en fantastisk make-over af Frisørstylisten . Hun blev forkælet fra top til tå. Hun fik e... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Frisør stylisten har et bredt sortiment og tilbyder - udover almindelig moderne klipning og farve - også makeup samt råd og vejledning i alt indenfor mode og nye trends
Kirsebærhaven 17, 4532, Gislinge
- www.frisorstylisten.dk
Virkelig fantastisk særlig frisør…
Min varmeste anbefaling til KarinaS.
Kæmpe tak for klasse behandling.
Service
Bedste frisør 🙏 her får du ik bare en frisør. Men en oplevelse. ☺️☺️❤️
Hvis jeg kunne ville jeg gi’ 10…
Hvis jeg kunne ville jeg gi’ 10 stjerner 🤩
Det var mit første besøg hos Karina som tilflytter til byen. Jeg behøver ikke shoppe rundt mere, jeg HAR fundet min frisør…. Jeg har aldrig været så tilfreds, som da jeg gik derfra i dag.
Kæmpe ros til Karina, man er slet ikke i tvivl om hvor fagligt dygtig hun er og samtidig et super behageligt menneske.
Glæder mig allerede til næste gang.
Fantastisk
Jeg er så lykkelig for mit nye hår. Det er livet før og efter - og den bedste invistering, jeg nogensinde har gjort (i mit udseende). Fra at være en almindelig pæn pige - får jeg nu vildt mange komplimenter. Selvtilliden sidder i håret:-) TAK, Karina.
Wow helt igennem fantastisk oplevelse…
Wow helt igennem fantastisk oplevelse at blive klippet hos Karina. Man er i fokus fra man sætter sig i stolen til man går derfra. Karina giver gode råd undervejs til styling mm,man er virkelig 💯 % i fokus. Skøn energi og man kan virkelig mærke hendes passion for sit fag. Jeg vil klart anbefale andre at ligge vejen forbi frisørstylisten, man går derfra nærmest som en hel anden - min oplevelse var bare Wow, glæder mig allerede til næste gang jeg skal bestille tid.
Top klasse ⭐️
Top klasse ⭐️
Karina kan sit håndværk og hun guider så fint. Hun fixer lige det hele så fint og lader ikke store opgaver fylde. Jeg fik mere end jeg havde bestilt, hvilket gjorde mig tryg i salonen. Varm og hyggelig stemning og jeg kunne mærke at hun sætter en stor ære i hendes arbejde.
Kæmpe anbefaling herfra ⭐️👌🏻
Jeg kommer helt sikkert igen 🫶🏻
SUPER OPLEVELSE
SUPER OPLEVELSE! Det er så fedt at finde et sted hvor man kan få et curl cut, så klippet er tilpasset sin krøller helt præcist. Jeg kan anbefale olaplex treatment, som gjorde en kæmpe forskel for mig, til dem som vil genopbygge krøller eller tørt hår. Så dejligt at få gode tips med til hvordan man skal pleje ens specifikke hårtype. Her er man fuldstændig i trygge hænder, og det bliver fremover min go-to frisørsalon. Bonus - rigtig god kakao :)
Dejlig hjertevarm salon.
Dejlig hjertevarm salon.
Carina er super dygtig, og så får man også lige lidt Make up tips med på vejen 😀
Ekstrem dygtighed
Ekstrem dygtighed, udadvendthed med mange skills inden for frisørfaget - krydret med en unik hjertevarme, omsorgsfuldhed og helt fantastiske sociale kompetencer, som gør, at du føler dig som den vigtigste person i rummet. Alt fokus er på dig, dine behov og dine ønsker. Her er du i gode, trygge og ikke mindst - utrolig talentfulde hænder. Ærlighed er meget i fokus hos Karina. Her er man tryg, og det mærker du med det samme og kan sige hvis man er utilfreds uden at skulle være nervøs for det. Hun vil hellere lave det om indtil du er tilfreds end at du går utilfreds derfra. Karina er ikke bare en frisør. Karina er FRISØREN. Fuld af god energi og talent. ✂️❤️
Perfekt herreklip
Hver 3. uge jeg skal klippes, så kører jeg fra København til Holbæk, fordi Karina bare er så skide god. Hun kan dog ikke forstå jeg ikke vil have vokset øjenbryn 😊
Store anbefalinger fra København 😊
Professionel og nærværende
Meget kompetent og nærværende frisør.
Har altid gode råd og ideer til hvordan man kan pleje og sætte sit hår, siger sin ærlige mening og tænker ikke kun på at tjene penge. Rigtig god til børn - meget omsorgsfuld og SØD.
De varmeste anbefalinger herfra <3
kompetent, engageret og nærværende frisør
Jeg elsker at komme hos karina, og det samme gør min datter. Det er klip og farve i verdensklasse. Karina er dybt engageret hele vejen igennem, og er både nærværende og omsorgsfuld som menneske, samtidig med at hun er super kompetent til sit fag.
Jeg føler mig altid SÅ godt behandlet, og min datter udtaler selv at Karina er verdens bedste frisør.
Jeg kan på det varmeste anbefale Karina.
Jeg gik til Karina da mit hår trængte til førstehjælp😬 Karina rådgav mig ift. hvilke behandlinger der kunne hjælpe, samt tips til produkter og behandling hjemme🙌🏽
Aldrig har jeg mødt en frisør som ligger behandlingen hos mig selv, fremfor at rådgive til dyre behandlinger som jeg ingen virkning har set ved..
Karina klippede mine spidser og lavede en olaplex-behandling i mit hår, hvor hun fortalte dybdegående om behandlingen undervejs. Jeg har siden benyttet de produkter Karina foreslog ( billige produkter hvor alle kan være med ) og mit hår har aldrig haft det bedre 🤩🙌🏽
Udover det er Karina en sprudlende glad kvinde, som formår at gøre dit frisørbesøg super hyggeligt og behageligt🫶🏽
Kun gode ord og anbefalinger herfra🫶🏽
Dygtigste frisør
Vil du til en frisør, der kan sit hårdværk og som gør en dyd ud af at kunden bliver vejledt og får den behandling som lige passer til dig og dit hår, så kan jeg varmt anbefale Karina og frisørstylisten!
Karina er så professionel og det sødeste menneske også.
Tak for at hjælpe mig og mit hår.
Hilsen en taknemmelig kunde
Super fedt sted. Og Profesionelle medarbejder.
Bedste sted. Jeg fik den helt store tur, hår, skæg og lidt farvning og så jeg klar igen. Og elsker at der er tid til en i salonen.
Rigtig flot sted, i skønne omgivelser. Salonen er ren og pæn og alt spiller Max. Kan kun anbefale dette sted. Det er klart køreturen værd. 😀
Fantastisk oplevelse og resultat
Jeg havde ikke været ved frisør i mange år. Af frygt for at der blev klippet for meget af min lange hår (gammel traume:-) Jeg havde også hjemmefarvet mit hår for at skjule de små grå.. hår altså.. Mit hår var blevet mørkere og mørkere pga de mange farvninger for at dække udgroninger. Jeg tog mig sammen. Tog til Frisørstylisten i Holbæk hos Karina. Og hold da op. Jeg blev klippet så jeg fik det løft jeg har savnet, der blev trukket farve ud så jeg nu har varme brune farver og jeg fik lært at sætte mit lange hår. Ydermere havde vi fantastisk hyggelige timer. Det var en fantastisk dag som har sat sit spor på mit udseende og dermed mit velvære lige siden. Tak Karina.
Hjemmefarvet hår i tusinde farver
Kom med hjemmefarvet hår i tusinde farver. Vi snakkede om mulighederne og mine ønsker og mål med håret. Karina er super ærlig omkring hvad men kan opnå og ikke opnå. H or lang tid det kommer til at tage så man ikke har falske forhåbninger og det elsker jeg ved hende!
Jeg forlod salonen med nyt frisk super lækkert hår jeg er SÅ glad for og glæder mig til at komme i stolen hos hende igen
Kæmpe anbefaling
Fantastisk kundeservice, og Karina, som er frisør, er utrolig dygtig. Jeg har aldrig haft en frisør, der forstår mine ønsker og behov, som hun gør og hermed også giver så gode resultater.😍 Jeg går derfor ikke til andre frisører end hende længere, og jeg tager gerne turen fra Køge til Holbæk for at få klippet eller farvet hår – det er det hele værd!
Altid i godt humør
Altid i godt humør, gode ideer og super dygtig frisør 🥰
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.