Vey good service
Vey good service. Quick response and shipment and always some gifts in the box
E-sigaretter i Norge. Stort utvalg av e-sigarett startsett, dampvæske, e-juice og tilbehør. Esigaretter er et alternativ til tobakk.
3715, Skien, Norwegen
Vey good service. Quick response and shipment and always some gifts in the box
Jeg bestilte en mod herfra som bare etter 3 måneder sluttet å fungere som den skal. Tok kontakt med kundeservice og fikk beskjed om å sende en video av problemet, men Uansett hvor kort jeg prøvde å gjøre videoen så gikk den ikke gjennom på mail. Sendte derfor videoen i messenger til friske drag, men fordi de har problemer med å logge inn, så har jeg ikke fått noe som helst hjelp med problemet. Siste gang jeg bestiller noe teknisk herfra vertfall.
Heilt fantastisk menneske og hvilken kunde service. Å eksklusive juice. Takker så masse te Claes. Får du med henne gjør du er i trygge hender.
Jeg mottok et produkt som viste seg å ikke fungere, og hvor det ville ta en del tid å skaffe et nytt tilsvarende. Etter å ha dokumentert feilen fikk jeg pengene refundert uten diskusjon. Det er dette som kjennetegner en seriøs aktør: Evnen til å rydde opp når noe går galt. Derfor: min beste anbefaling om dette firmaet.
Meget god service, god utvalg, rask og rimelig!
Elendige e-sigaretter som slutter å virke etter 14 dager. Elendig kvalitet på alt av E-leaf sine produkter. Kostbart og ubrukelig.
Kjæmpefornøyd både med betjening og reklamasjon,fikk feil med et oppsett rn gang,da fikk eg brsked om og filme feil og sende tilbake,d blei hjort,og nytt utstyr va på tur kort tid etterpå,meget fornøyd.
Suverent best service av de jeg har handlet med når det gjelder el sig og utstyr. Egen klasse
Har kjøpt alt av utstyr herifra (i ca.4 år nå) og aldri vært noe tull! Bra kvalitet, gode priser (har sjekket ofte mot alternativer, men aldri vært lønnsomt iforhold til leveringstid og total kostnad), har lang og trygg leveringsdyktighet på ting man trenger til utstyret som er kjøpt, suveren kundeservise da jeg mange ganger har fått hjelp på spørsmål rundt damping, suveren leveringstid og seriøs reklamasjons behandling! Bra og ryddig nettbutikk/nettside!
Kjempe service,rota det til med bestillingen den ene gangen og for en service og forståelse! har bestilt i ett par år fra Friske drag og kommer til å fortsette med det,kan trygt anbefales!
God kundeservice og kommunikasjon 👌
Fikk erstattet defekt vare uten å krangle 👍👍
Behjelpelige folk
Alltid god kundeservice og kjapp levering! :)
Har nå akkurat kjøpt min 3 E-leaf ziggarett på 4år,og kvaliteten er upåklagelig.har prøvd en del andre typer før jeg fant produktene hos Friske Drag og anbefales virkelig.Tåler å bli mistet i gulvet og mine to første fungere enda om ikke like godt Pga av jeg har gjentatte ganger mistet dem i asfalten,dog fungere de.mulig at jeg bare kan skru fast de to skruene mn har ikke så lite skrujern.servicen er enestående fikk feilsendt vare og jeg fikk et stort avslag i pris i tillegg en liten gave.bestiller alltid exstra tanker hos friske drag også.De er rimeligere enn butikken både i Kristiansand og i Arendal.
Elendig produkt. Da jeg tok kontakt med kundeservice fikk jeg beskjed om at det var u mulig å bytte siden dette var et hygienisk produkt og at dette gjaldt hele produktet (Inkl batteri lader etc). Styr unna. Finnes flere seriøse butikker for e-sigaretter.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.