FN.92 Bewertungen 7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En chokerende oplevelse. Hvem tror han enlig han er?

En dårlig oplevelse. En uforskammet telefonsamtale.

Jeg ringer til Pauli fordi jeg har en utrolig flot håndsyet cremet silke satin bryllupskjole fra starten af 60’ med virkelig meget extra stof i form af slæb.
Jeg har også flere unikke aften kjoler i forskellige typer silke med glasperler fra 50’-60’ fra den italienske dolcevita periode. Min mor blev gift ind i en gammel italiensk ædelsfamilie og dette indebar at hun fik syet flotte og unikke kjoler.

Pauli virkede, faktisk allerede fra første sekund, meget arrogant og enlig dybt set ret ligeglad med opkaldet, nærmest irriteret, og efter at jeg nævner brudekjolen vil han faktisk gerne have at jeg sender nogle billeder (det kommer så ikke til at ske!) Han understrejer at han ikke er interesseret i aftenkjoler og derfor spørger ham pænt om han kan råde mig et sted hvor jeg kan bringe de flotte kjoler hen, siden jeg syntes at en almindelig genbrugsbutik ville ikke give dem retfærdighed.

Han begynder at skælde ud med en hidsig tone at vi “folk” (med en nedladende tone) ringer og forstyrre ham (hans mobil er nem at finde på nette) og hvis jeg vil opsøge hans konkurrenter kan jeg værsgo at selv søge på nettet. Og så smækker han Gud hjælpe mig, røret på!

Jeg sidder tilbage med en superdårlig smag i munden, måbende og totalt uforståelig over hans uacceptabel og uhøflig opførelse.
Han afviste selv mine aftenkjoler fordi han for kun var interesseret i brudekjolen!

Mit tilbud og spørgsmål var udelukkende ud af kærlighed for gamle og smukke ting (herunder kjoler) og den passion troede jeg vi delte.
Pauli må have tabt gnisten eller også er han bare et spil for galleriet når man ser ham på tv! Ret sørgeligt.

Klasse og pli kan man desværre ikke købe!

8. April 2024

Virkelig ubehagelig oplevelse

Jeg besøgte FN92 i denne uge. Bestemt en oplevelse jeg meget gerne ville have været for uden!

Fra jeg trådte ind af døren var han uhøflig, ubehøvlet og nedladende. Jeg fik en følelse af, at han kiggede på mig og tænkte jeg ikke passede ind i “hans univers”.
Jeg prøvede den første kjole, som han sagde "bestemt ikke passede til mig". Efter en par prøvninger sagde han, at jeg jo ikke anede, hvad jeg ville have og jeg sikkert ville have en stor prinssese kjole. Jeg turde næsten ikke sige noget tilbage pga. hans tarvelige tone. Han sagde, at jeg brude gå hjem og tænke over, hvad jeg egentlig ville med mit bryllup og ikke gå ud og prøve noget som helst, før jeg præcis vidste hvad jeg ville. Han sagde til sidst, at han måtte smide håndklædet i ringen og at han ikke havde noget for mig.

Stemningen var generelt ubehagelig og jeg følte mig bestemt ikke velkommen eller tilpas.

Da jeg kom ud af butikken havde jeg ondt i maven over den måde, som han havde behandlet mig på. Dem der var med, var også chokeret over hans opførsel.

Hvis du overvejer at besøge hans butik, må du hellere allerede have besluttet dig for, hvad du vil købe inden. Du må åbenbart ikke være i tvivl, når du træder ind af døren.

18. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt udvalg og god service

Det kan være en smule forvirrende at booke tid via mail, men det er en skøn butik med så mange flotte kjoler.

Pauli yder fornem service og kommer med gode pointers til, hvordan kjolerne evt. kan rettes til.
Jeg kom for at se én bestemt, prøvede i alt fire og forelskede mig én af dem han fandt frem til mig.

Jeg er især imponeret over stedet, da jeg er 182cm høj, bruger størrelse 40/42 og kunne prøve flere kjoler som sad utroligt smukt.

7. Juli 2023

Super dårlig service

Super dårlig service, eller rettere sagt ingen service. Modtog en brudekjole fyldt med skjolder og en meget grim lugt. Ingen respons på gentagende henvender. Man kan i det mindste svarer sine kunder og/eller oplyse, at man selv står for en rens

1. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk butik

Fantastisk butik, som desværre nu er LUKKET. Super personale, der både er(var) guidende og hjælpsomt. Jeg havde en idé om hvad der klædte mig, men Pauli Tvilling åbnede mine øjne for amdre stilarter også! Og jeg kan kun anbefale alle at få hjælp af Pauli Tvilling. Han åbner forhåbentligt en vintage butik en dag igen efter corona....

6. Dezember 2020

Virkelig ubehagelig oplevelse

Virkelig ubehagelig oplevelse. Jeg havde fundet en kjole på hjemmesiden og booket en tid, men mens jeg prøvede den besluttede Pauli sig tilsyneladende for at vide, at hans butik ikke havde noget i min smag, og jeg kunne mærke, at han gerne ville have mig ud. Jeg fik ikke lov til at gå rundt og kigge på kjolerne, og da jeg spurgte ind til varerne blev han decideret sur, overfusede mig og smed mig ud. Jeg er vildt chokeret over så dårlig en behandling og vil virkelig ikke anbefale nogle at gå herind!!

4. März 2020

Worst experience ever

Worst experience ever. Pauli Tvilling is a disgrace.
found my dress at his instagram, and booked a meeting. He was angry and unpleasant from the very first moment. and it just kept going on.. every time he said something it sounded snobbish and "im too good for you" kind of way. He is not worth it. at all..

24. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr