Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik et tilbud om installation af fluenet for 9 måneder siden, som jeg takkede nej tak til. Nu næsten 1 år senere modtager jeg så et UOPFORDRET tilbud på mail om det samme. Det er uforskammet at ulejli... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er efterhånden et års tid siden, jeg fik sat mit petnet op. Jeg kom i dag til at tænke på, hvor mega glad jeg har været for det - derfor denne anmeldelse. Jeg husker processen med opmåling og o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tilfreds 5 stjerner herfra. Lige fået opsat plisse dør ved vores hoveddør. Malet i ral farve så den passer perfekt til døren. Jeg er så tilfreds flinke dygtige og meget venlige folk lige fra o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har bestilt og fået fluenet til både hjemmet om vores sommerhuse.. Meget professionelt og dygtigt firma... Opmålingen og monteringen var helt perfekt. Et flot stykke arbejde, til nogle gode og for... Mehr ansehen

1. Gardinenlieferant und -hersteller
  2. Anbieter von Industrietoren
  3. Lüftungsgerätehersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Fluenet.dk – Din vej til et insektfrit indeklima Hos Fluenet.dk er vi Danmarks største specialist og leverandør af fluenet, insektnet, og myggenet til både private boliger, erhverv, og offentlige institutioner. Vi tilbyder effektive, holdbare og æstetiske løsninger til en fair pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Gratis og uforpligtende opmåling Vi tilbyder alle kunder en gratis og 100% uforpligtende opmåling, hvor vores erfarne personale kommer ud og giver professionel rådgivning og vejledning i den rette løsning til netop dine behov. Det sikrer dig en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dine vinduer, døre og omgivelser. Til private kunder Vi tilbyder fluenet til vinduer og døre, der passer til alle boligtyper – villaer, lejligheder og sommerhuse. Vores net er nemme at montere og sikrer et behageligt indeklima uden fluer, myg og andre insekter. Vi har også specialløsninger til kæledyr, som beskytter uden at begrænse deres frihed – ideelt til hjem med hunde og katte. Til erhverv og institutioner Vi leverer professionelle fluenet-løsninger til virksomheder, produktionsmiljøer og offentlige institutioner. Vores net til levnedsmiddelindustrien lever op til strenge hygiejnekrav og er designet til intensiv brug. Vi tilbyder også industrinet, insektbeskyttelse til lagerhaller, og tilpassede løsninger til fødevareproduktion. Vi har også webshop Du kan nemt og hurtigt bestille dine produkter via vores webshop, hvor du finder et bredt udvalg af fluenet, tilbehør, monteringsløsninger, og reservedele. Vi tilbyder hurtig levering og sikker betaling – direkte til din dør. Vi sætter en ære i god kundeservice, høj kvalitet, og produkter der virker. Derfor vælger tusindvis af kunder os hvert år – og vi er klar til at hjælpe dig med at få et insektfrit indeklima. Vi glæder os til at høre fra dig!

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

126 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Meget dårlig montage.

Vi kommer aldrig til at bruge Fluenet igen.
Deres montører sviner, rydder ikke op og deres montage er under al kritik, og skal laves om efterfølgende.

7. April 2023

Hej Henning

Vi er selvfølgelig kede af den dårlige oplevelse.
Men lige for en god ordens skyld skal det siges at vi har tilbudt, at udbedre de fejl og mangler der var. Det har du nægtet os at gøre, med et krav om afslag i prisen hvilket du har modtaget. Arbejdet er udført sidst i april 2023 og vi har til dato ikke modtaget betaling herfor endnu.
Allan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er utrolig imponeret over den nye…

Jeg er utrolig imponeret over den nye dør til min altan med petnet! Det har været en gamechanger for mig og mine katte – de kan ikke stikke af, og vi slipper for fluer og andre insekter i lejligheden. Servicen var også i topklasse. Jeg ringede på en torsdag d 7/3, de kom og målte op om mandagen, og allerede onsdag d13/3 blev døren monteret. Hurtig, effektiv og bare fantastisk service! Kan varmt anbefales!

13. März 2024

Antwort von Fluenet.dk

Hej Gabriella. Mange tak for din meget fine anmeldelse :) Vi forsøger at gøre en stor indsats for den gode service, så det er ekstra rart, når det lykkedes med sådan en oplevelse hos dig. Sig endelig til hvis der er andet vi kan gøre, og så håber vi bare at du og katten kommer til at nyde sommeren lige lidt ekstra i år ;)

Godt firma flinke medarbejder

Godt firma.
Jeg fandt dem på nettet, da vores nybygget hus har store vinduer og vi lider af fluer, da vi bor på landet.

Vi blev kontaktet af en flink kontor medarbejder, herefter fik vi besøg af en gæv jyde som også var er rart menneske.
Chefen kontaktede os med tilbud og selv om vi var meget sløve til at godkende tilbud og vælge farver, så pressede firmaet ikke på.
Dagen på montering kom de inden for den aftalte tid, og det udførte ser rigtig fint ud.
Vi glæder os nu til sommer og håber på at det virker som det skal.

Til info har vi fået 3 skydedøre.
Prisen hos fluenet ligger hvor kvalitet ligger, og da vi gerne ville have en flot løsning, så valgte vi ikke at gå med en gør det selv løsning, hvilket slet ikke kan sammenlignes med Fluenet.dk!

Til de gode mennesker hos fluenet.dk
Vil jeg gerne sige tak, og tak for arbejde.

15. Februar 2024

Hej Daniel.
Mange tak for den meget fine og hjertelige anmeldelse. Jeg skulle hilse fra den gæve jyde, chefen og resten biksen og sige at vi alle håber at I i stor stil kommer til at nyde sommeren, nu med insektnet. ;) Skulle der være noget mere vi kan hjælpe med, nu eller i fremtiden, Må I endelig sige til :)

MVH Helena - Fluenet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Æstestisk flot og virker efter hensigten og gode medarbejdere

Har lige fået monteret petnet, det ser så godt ud og fungerer bare mega godt. Bedste investering længe.
Ham, som var der for at lave den gratis opmåling, var god til at rådgive, så farvevalget på rammen fx endte på en farve, som passer rigtig godt til min vinduesramme. Ham, som kom
og monterede petnet var hurtig, effektiv og dygtig. Har haft vildt svært ved at finde en løsning til mine skydevinduer, men har nu fundet løsningen via fluenets petnet løsning.

29. Januar 2024

Antwort von Fluenet.dk

Hej Rikke. Hvor er det skønt at høre at både rådgivning, udførsel og produkt lever op til dine forventninger. En stor tak herfra for din fine anmeldelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service og kvalitet, i top!

Fra første kontakt, var vi mødt med imødekommenhed og flexibilitet.

Vi har fået leveret og monteret net på 5 vinduer og en forsatsdør ved terrassen.

Alt har kørt som smurt og jeg anbefaler Fluenet vidt og bredt. 😊

26. Januar 2024

Antwort von Fluenet.dk

Hej Dennis. Stor tak for dine fine ord, vi gør vores bedste for netop at have service og kvalitet i top :)

Dårlige produkter

Købte flere net til mine vinduer. Og døre. De løste sig ved siderne. Og lidt efter 2 år desværre var de så dårligt i siderne. At jeg ringede og spurgte , måske kunne de lukkes i siderne ved at klemme nettet på plads. Men nej ikke noget at gøre. Dyre er de. Men ikke noget at reparerer, Min nabo har prøvet det samme. Så nej ingen anbefaling fra mig. Køb et andet sted end i dette firma

24. Oktober 2023

OPDATERING:

Hej igen Niels

Tak for de tilsendte oplysninger, jeg har nu haft mulighed for at dykke ned i sagen, og blive klogere på hvad der er foregået .
Jeg sender denne opdatering på mail til dig også, da jeg nu sidder med nogle informationer i form af faktura og billeder, som er vigtig i denne sag, men jeg ikke har mulighed for at vedhæfte her.

I modtager en faktura fra os på installation af de pågældende rullenet d. 8 april 2020. Vi kører, som vi skal med 2 års reklamationsret samt 2 års garanti - det vil sige at jeres garanti og reklamationsret udløb 8 april 2022.

D. 30 august 2023 - altså 1 år, 4 mdr og 22 dage efter jeres reklamationsret og garanti er udløbet - henvender I jer fordi nettet er lidt løst i den ene side på jeres net.

Jeg skriver her lidt løst, da billeder viser at nettet ikke er ude af skinnen blot hænger lidt - ergo er funktionen af nettet ikke belastet, kun udseendet.

I bliver på denne dato guidet til hvordan I selv kan kan forøge at justere/ opstramme nettet - for at spare jer for et besøg fra os om muligt. Dette er en mindre operation, hvor der blot skal skrues på en umbraco skrue.

Dette afviser I , og der bestilles et montør besøg.
Dette besøg foretages d 11 september 2023
Det er ved dette besøg at montøren tager føromtalte billeder.

Montøren vurdere på stedet at det kan være enten en justering, som jeg også nævnte i min første besked, og som der blev nævnt i tlf, da I ringer ind i august, eller det kan være en fjeder som skal skiftes i bunden af skinnen hvor nettet sidder løst.
Begge forsøg på at udbedre bliver afvist under besøget med krav om nyt produkt, samtidig med trusler om dårlige anmeldelser, hvis ikke dette krav efterkommes.

Efter montørbesøg forsøgte vi, trods udløbet reklamationsret og trusler om dårlig anmeldelse, at kontakte producenten.
De afviste naturligvis at ombytte produktet da det blot drejer sig om en mindre justering.

Dette taler vi med jer om i telefonen d. 24 oktober 2023, hvorefter føromtalte trusler gentages.

Det korte af det lange er, at nettene sagtens kan laves så de fungerer og ser ud som de skal - og at dette ikke gøres uden regning da jeres reklamationsret er langt overskredet.

Vi kommer meget gerne ud og foretager reparation, hvis I ønsker det.

Med Venlig Hilsen
Fluenet.dk

Hej Niels. Vi beklager naturligvis, hvis du har haft en dårlig oplevelse. Desværre kan jeg ikke ud fra dit opslag se hvem du er , eller hvor du bor - og kan derfor heller ikke undersøge sagen nærmere. Hvis oplyse mig om dit efternavn, vil jeg meget gerne se om jeg kan finde ud af noget mere i sagen, evt. om der er sket en misforståelse.
Det er nemlig , hverken vores hensigt eller ønske, at yde dårlig kundeservice - tværtimod.

Da jeg ikke kan slå din sag op, kan jeg heller ikke se hvilken type net du har siddende. men ingen af vores net typer har , rent teknisk, den mulighed at " klemme nettet fast", som du beskriver.

Det lyder mest af alt som om at du har fået monteret rullenet, som kører løst i skinner i begge sider.
I disse skinner sidder koste, som sørger for at nettet holdes tæt.
men det at nettet kører løst i skinnerne er af rent sikkerhedsmæssig årsag.
Dels for at hele installationen ikke går i stykker, hvis man kommer til at sætte en hånd på, eller læne sig op ad den, og dels fordi det skal være nemt at komme ud i tilfælde af brand.

Hvis det er rullenet du har, vil det, ud fra det du fortæller, være løsning at få strammet fjedren.
Denne løsnes over tid, hurtigere eller langsommere, alt efter brugen af nettet.
Det er nemlig vigtigt at nettet betjenes korrekt, for at sikre fortsat funktion.

Min fornemmelse af at det er dette som er på spil, er også det som gør at jeg tror der er sket en misforståelse, da dette ville være en nem og enkel reparation, som jeg ville forvente forsøgt inden afslag, som du beskriver det.

Du er som sagt meget velkommen til at oplyse efternavn, så jeg har mulighed for at undersøge sagen nærmere.
Jeg ser frem til at høre fra dig.

Super kvalitet!

Super kvalitet!
Og da der efter flere år var brug for en reservedel, blev denne fremsendt uden beregning!

27. September 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Ole. Tak for de fine ord :) Vi søger altid at yde så god service som muligt - så det gør os glade når det mærkes ude hos dig. - Go´dag til dig, hilsen alle os fra Fluenet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lever op til alt der bliver lovet samt mere til! 👍

Jeg skriver først min anmeldelse nu da jeg lige har ville se hvor godt det faktisk har holdt. Jeg købte hos jer et fluenet (såkaldt petnet) til at dække altan døren i min lejlighed da jeg har kat og ikke ønsker hende ud heroppe på 7 sal.

Det var super nemt at bestille en til at komme og måle op hvor det endda gik meget hurtigt med at få en på besøg til trods for jeg bor i Nordjylland. Jeg bestilte i forbindelse med besøget denne dør med petnet inkl montering og der gik ikke længe inden jeg fik monteret den. Monteringen gik meget hurtigt - maks 15 minutter. Den er rigtig pænt sat op uden fejl eller andet ligesom den fungerer upåklageligt. Jeg har absolut ikke en finger at sætte på hverken bestilling af opmåling, selve opmålingen, ventetiden, monteringen eller andet.

Jeg var dog bange for om jeres petnet egentlig kunne holde så godt som i lovede og jeg må indrømme at jeg er mere end tilfreds samt at det holder lige præcis det i lovede! Min kat er glad for at springe op i det, kravle i det, lege i det og sidde i det og ikke det mindste har det taget skade - ikke engang det er hun er halv norsk skovkat og derfor er ret stor har noget at sige. Der er ikke en eneste flænge, løse tråde eller andet - det er præcis som da jeg købte det.

I får en kæmpe anbefaling herfra! Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre med katte samt selv købe igen hvis jeg får brug for det i fremtiden 👍

3. März 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Sabina. Hold da op- tak for den meget fine og velovervejede anmeldelse. Vi forsøger hele tiden at yde så god en service og levere så god en kvalitet som muligt - så det er fantastisk at høre at det lykkes. Sig endelig til, hvis der er mere vi kan hjælpe med.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Service og kvalitet - rettelse af skønhedsfejl

God og venlig service ved både opmåling og montering. Fin aftale med opringning inden ankomst, så jeg kunne informere om, hvor nøgler til huset kunne findes, da jeg ikke kunne være hjemme midt på dagen.
Selve produktet virker til at være af god og holdbar kvalitet, men finishen var lidt sjusket, hvilket jeg meddelte efter montering. Og næste gang der var en medarbejder i området, kom han og rettede op på de mindre "skønhedsfejl" der var - mente ikke der burde være de fejl på et produkt til over 4000 kr. men de blev rettet op og jeg er glad for produktet og kvaliteten. Jeg har katte, og efter god vejledning til min dør-løsning har jeg fuld tillid til nettet.

1. Juni 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Julie. Tak for din fine anmeldelse - og godt at det blev som du ønskede til sidst. Det betyder meget for os at du som kunde oplever at du har fået et produkt, som lever op til dine forventninger. Sig endeligt, hvis der er mere vi kan gøre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har haft net på 2 vinduer og 1…

Har haft net på 2 vinduer og 1 terrassedør i 3 år uden det mindste problem, måtte så ha “reparation” på det ene vindue, da der var blevet lidt slap i”koderne”, havde forsøgt selv med en umbreco nøgle som anvist. Der lykkedes ikke, men de sender straks en medarb, og det blev fikset, han tog oz lige at smurte døren. Alt uden beregning, det kalder jeg tip top service, vil gi dem 10 stjerner hvis jeg kunne 👍😁

23. August 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Lizzy. Tak for den fine anmeldelse - vi får da helt dårlig samvittighed over først at have set den nu. Men det vigtigste er jo at vi fik fikset dit vinduesnet, og at du havde en god oplevelse :) Vi takker for de 10 stjerner , og du siger bare til, skulle der være noget en anden gang.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Tjoooo..ikke den bedste oplevelse med nummer 2 handel.

Det er snart mange mange uger siden at jeg bestilte en montering via tlf. En montør kommer ud d.12 juli men vi aftaler at han vil komme igen d.19 juli med en bedre løsning da der skal sættes en speciellavet liste på. Fint nok. Han dukker så aldrig op d.19. Så venter man torsdag d.20 juli men der sker stadig ikke noget. Så skriver jeg en besked fredag d.21 juli til det nummer montøren ringede fra men får intet svar.
Så ringer Allan så til mig mandag d.24 juli om det ville være muligt at montøren kommer ud i dag, torsdag d.27 og sætter det. Fint nok...godt nok 1 uge over "deadline" for hvad vi havde aftalt. Beder Allan så om at give montøren besked om hvornår han vil komme + at putte mine husnøgler i min postkasse når han er færdig. Der bliver hverken ringet og nøglerne finder jeg under min dørmåtte, til frit skue for alle som skulle komme forbi min dør. Det kunne potentielt lede til at nogle ville kunne få fri adgang til min lejlighed. Og jeg ved bare at regningen kommer til at være dyr...Det er faktisk ikke helt okay at man ikke får den service og behandling når nu man skal betale så meget for jeres service. Kommentar til Allan hvis du skulle være den heldige at se min anmeldelse her: Jeg kan sagtens fremvise billede af hvordan jeg fandt mine nøgler under min dørmåtte når nu jeg har læst mig frem til at dokumentation er vigtigt for ens belægsbyrde.

27. Juli 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fragten var helt urimelig

Købte et rulle insekt gardin.
Det er godt udført og passer på mål😀
Blev dog lidt skuffet da jeg blev præsenteret for en fragtudgift på 250 kr.
Det er ikke i orden at score så mange penge på forsendelse med gls.
Skrev til firmaet men fik ingen respons.

28. Juni 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Bjarne. Vi håber da at rullenettet har levet op til dine forventninger, når nu fragtprisen ikke gør det.
Vi kan sagtens forstå at du synes den er høj, og ville ønske at vi kunne få en bedre pris til dig fra fragtmanden - men desværre.

Den høje pris skyldes at vores produkter har de mål de har ( ca 2 m lange) , og det koster desværre.

Fragtprisen oplyses inden du gennemfører dit køb, hvor efter du kunne have valgt at hente på adressen i stedet - det er ganske gratis ;)

Jeg har forsøgt at finde din henvendelse, men desværre uden held - kan du oplyse mig, hvornår og hvordan du har kontaktet os ?

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke helt det, jeg have forventet og holder ikke.

Vi har fået net på 4 vinduer. Kvaliteten virker rigtig god, de var søde og venlige og hurtige både med opmåling og opsætning.
En misforståelse gør dog at skinnen sidder 1 til 1,5 cm ned på rammen, hvilket giver et lidt sjusket udtryk.
Kvaliteten af det der er sat op virker rigtig godt og de ser ud til at holde alle insekter uden.
Har talt med Fluenet.dk og det er den løsning deres opmåler har vurderet som den bedste.
De har tilbudt at komme og hente dem og lave dem om, næste gang de er i området.
Opdatering 19/7.
De kom i dag og flyttede rammen og tog skærmen med, som bliver sendt når den er lavet. Vi fik kun ændret det ene vindue, da vi ikke vil undvære de andre 3 så længe.
Det virker til at være en god kvalitet, men jeg syntes ikke helt det lever op til mine forventninger til myggenet lavet og sat op af professionelle til 5450 kr for 4 vinduer.
Opdatering.
Fra start september har 2 ud af 4 net ikke virket. Den nye ramme som blev sendt med posten er så skævt på midten, at selv hvepse kan komme ind og rammen på et af de andre vinduer er faldet af.
Derfor har jeg ændret mine 3 stjerner til to. Vi skal nu have en ud, for 2. gang og fikse det de har målt op til og som de har selv monteret.
Øv øv.

6. Juli 2023

Antwort von Fluenet.dk

Hej Stefanie. Vi er naturligvis meget kede af at det er din oplevelse. Det er klart at vi naturligvis ønsker at udbedre de fejl og mangler der måtte være om muligt. Umiddelbart lyder det til på din fortælling at den ramme som er sendt til dig, er skadet under fragt, hvilket vi jo ikke er årsag til. Dog ændrer dette ikke på at det skal rettes op på - hvilket vi er i proces med at gøre. Uanset forløb er det vores mål og ønske at du og alle andre kunder bliver tilfredse med de produkter de køber hos os. Mvh Fluenet.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fint og holdbart fra Fluenet.dk

Den 3. juli fik vi monteret fluenet fra Fluenet.dk på yderligere et vindue og en dør + en rulledør til havehuset, således at vi nu har net på 8 vinduer/døre. De første net fik vi monteret for 5-6 år siden og de er stadig lige så fine som dengang. Det er nu 3. gang vi fik net derfra og vi kan kun give de bedste anbefalinger. Lige fra bestilling, opmåling til montering kan vi kun rose medarbejderne for deres behagelige måde at være på. Montøren er professionel og han udførte sit arbejde til vores store tilfredshed.

3. Juli 2023

Fantastisk service og arbejde

Vi bestilte opmåling til en netdør og to netvinduer alle med petnet i. Efter et par dage kom opmåleren og rådgav os om, hvad der kunne lade sig gøre. Vi bestilte med det samme og fik at vide, at der ville gå ca. 10 arbejdsdage og så ville montøren komme. Præcis 10 dage efter kom en utrolig dygtig og behagelig montør. Dør og vinduer sidder lige som de skal og nu kan insekter og mus ikke komme ind og vores kat kan ikke komme ud.
Det skal også bemærkes, at vi fik rigtig fin service på telefonen.
De får 5 stjerner herfra og vi vil klart anbefale at bruge dem.

14. Juni 2023

Excellent after-sale service

I bought several sliding doors and windows last year. One of the door needed some minor repair work recently, and the customer service was very helpful and the replacement was installed very promptly.

8. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har altid haft et problem med…

Vi har altid haft et problem med insekter, der kom flyvende ind, ofte i nattens mulm og mørke, og da ingen af os bryder os om især myggestik, besluttede vi os for at ville have net for vinduerne og terrassedøren.
Vi fik tilbud på det fra Fluenet, og besluttede at montere net på én dør og tre vinduer, så vi kan sove roligt om natten, selv med åbne vinduer.
Tilpasning og montering skete relativt hurtigt, og nettene har fungeret perfekt nu i 7 - 8 år.
Vi er 100% tilfredse med både levering, montering og kvaliteten på rullenettene.

13. Juni 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr