Vi var 12 mand til frokost, og alt kom præcis samtidig. Fra pasta til smørrebrød var alt varmt og lækkert. Imponerende logistik og store portioner. 🇩🇰
Utrolig god betjening af den dygtige Markus - han bør ha lønforhøjelse. Han fortalte, at han var glad for sit arbejde. Og sådan virkede det også. Chilisauce con carne alt for stærkt. Spareribs og kar... Mehr ansehen
Bestilte 3 retters menu forretten var god men da hovedretten kom fik begge pomfritter selvom der var bestilt bagt kartoffel til den ene. Vi påpegede det overfor tjeneren som undskyldte at de ikke hav... Mehr ansehen
Fik en dinner days menu hvor alt var godt og som vi forventede. Det søde personale skal have den største ros, for håndtering af et ældre ægtepars nedladende kommentarer omkring personalets manglende d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Floras.dk - fælles indgangsside for Floras Café og Floras Steakhouse beliggende på Vesterbrogade 16, København V. Se vores menukort og bliv fristet til en god bøf i restauranten eller en sandwich i caféen.
Dänemark
- www.floras.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Jeg spiste på deres cafe sidst på…
Jeg spiste på deres cafe sidst på eftermiddagen. Rigtig god burger. God betjening. Hyggelig indrettet. 25 % rabat på maden hvis man er medlem af ældre sagen
Dårlig betjening
Vi har 6 personer der havde købt en deal til stegt flæsk og persille sauce. Da vi ankom til restauranten kom vi ind til skranken og tjeneren virkede bestemt ikke venlig, og pegede bare på et bord. Da vi havde ventet i 25 minutter havde vi stadig ikke fået kort eller bestilt drikkevarer, så jeg måtte få fat på en tjener hvilket næsten var umuligt, de var 2 til en fyldt restaurant. men vi fik endelig bestil noget at drikke, men så stoppede det også, der var flere gæster der fik serveret mad før os, og jeg måtte gå ned til køkkenet og spurgte hvor vores mad blev af. Tjeneren sagde ja som du kan se er der jo meget travlt, ja sagde jeg men vi har ventet i over 45 minutter nu på maden. Han gik derefter ud i i køkkenet. Jeg gik tilbage til bordet og kort efter kom maden. Ikke nok med det så da vi var færdige med at spise ville vi ind i deres cafe der var happy Hour til kl. 21:00, vi gik derind ca. kl. 20:00, vi købte alle drinks og da kl. så var 20:58 ville vi bestille igen, men nej servitricen sagde at nu var der lukket for happy hour, jamen klokken er jo ikke 21:00, jamen vi har lukket for det nu sagde hun....jeg kan bestemt ikke anbefale den restaurant og jeg har også sendt em klage til dem, hvilket jeg også sagde til servitricen i hun sagde gør bare det men det hjælper ikke noget. Virkelig en dårlig oplevelse så hold jer langt væk
Super godt
Super godt.
Vi - 12 personer - har været der til frokost. Alt var perfekt - på trods af, at vi bestilte meget forskellige retter - smørrebrød, pasta, brunch, wienerschnitzel og burgere fik vi det samtidigt og alt var perfekt, varmt og store portioner. Så en mega god oplevelse og 5 stjerner fra hele familien.
Kommer ikke igen
Vi (3 personer) havde en deal til stegt flæsk ad libitum.
Vi får serveret maden men manglede tallerkener. Vi troede, tjeneren ville hente dem, men nej. Så vi måtte bede om at få tallerkener, for hvad skulle vi ellers spise maden på?
Det stegte flæsk kunne spises, men har bestemt fået det bedre andre steder.
Persillesovsen var med melklumper i og tørret persille, så den smagte også derefter. Der skal altså frisk persille i en persillesovs.
Bordet overfor os havde store melklumper i deres persillesovs, så det var ikke kun hos os, den var gal.
Hvordan kan man servere en sovs med melklumper og tørret persille? Et køkken skal kunne lave en opbagt sovs uden klumper.
Enten er kokken ikke udlært/uddannet eller også bliver vi med deals bare spist af med 2. rangs mad.
Denne oplevelse gør i hvert fald, at vi ikke kommer igen. Havde maden nu siddet lige i skabet, så var vi kommet igen uden deals.
Held og lykke til dem, som endnu ikke har brugt deres deals til stegt flæsk ad libitum.
Betjeningen var ok, men maden var decideret ringe
Betjeningen var ok, men maden var decideret ringe!
Vi havde en Smartbox, som vi valgte at bruge på Flora steakhouse.
Forretten var iskolde kogte “tigerrejer” med slatten salat og en anelse sød chilisovs i bunden!
Vi havde glædet os til en medium/rare ribeye🤩Men ak!!! Vi fik en bleg, sej og næsten gennemstegt ribeye:-( Den bagte kartoffel var vandet og halvkold som om den havde været i fryseren de sidste dage. Champignonsovsen var en hård klistret og kold klump!
Det var ganske enkelt spild af Smartbox!!!
vi havde deals til stegt flæsk ad…
vi havde deals til stegt flæsk ad libetum,,,, flæsket var blødt og smagte af gris/orne føj og var alt for fedt, det blev sendt ud men det samme kom ind bare stegt næsten sort,,, ADDDDD kartoflerne var skrællede dagen i forvejen, de var brune og seje ,,,, sovsen var tyk som tapet klister og kold... ALDRIG mere Floras... føj for en oplevelse... poienterede det men de var sku lige glade.... kan ABSOLUT IKKE ANBEFALES !!!
Brændt sovs
Jeg fik spareribs med en bagt kartoffel og coleslaw. Den bagte kartoffel var kun lunken og måtte ud igen. Colslawens dressing var noget tyndt noget og ret salt. Min veninde fik stegt flæsk med persillesovs. Hun syntes, at sovsen smagte brændt. Kokken kom ind og jeg spurgte, om han havde smagt på sovsen. Hvortil han spurgte om den smagte brændt. Hvilket jo beviste at han vidste den var brændt på. Han vill så lave noget nyt. Der gik mindst 10 min før servitricen kom med med noget nyt. Som også smagte brændt. Men nu gad vi ikke mere. Desværre havde vi betalt ved baren inden vi spiste. Men forstår ikke man kan servere noget, når man ved det er brændt på. Og så hverken beklage eller kompencere med noget. Der kommer vi ikke igen. 😩
Havde købt en sweetdeal til Stegt flæsk…
Havde købt en sweetdeal til Stegt flæsk m/persillesovs og kartofler. Sovsen var så TYK at den skulle skæres ud. Den var smækfyldt med melklumper og smagte som når opbagningen ikke havde fået nok. Nemlig af mel. Sovsen måtte retur. Der gik 15 min før der kom sovs. Nu var kartofler og flæsk koldt. Denne gang var sovsen så tynd som vand og smækfyldt med melklumper. Det kunne tyde på, at sovsen blot blev fortyndet. Vi havde bestilt rødvin. Det blev serveret uden vand til. Vi meddelte, at vi ikke ønskede at spise maden og ikke ville betale for drikkevarerne. Personalet talte ikke dansk og forstod kun ganske få danske ord. Det er = anbefalinger herfra . FØJ.
Alt fint her
Lækker mad, kæmpe portioner og god betjening.
Et af mine yndlingssteder
Jeg har efterhånden været der en del gange både med familie og venner. Heldigvis har Tommy været på arbejde hver gang, og han ved hvad det drejer sig om. Maden og servicen har altid været god, de gange jeg har været der.
Sweetdeal
Vi brugte en Sweetdeal og mit kød var ikke gennemstegt så jeg fik en hel ny tallerken med kød og tilbehør. Servicen var i top og tjeneren er en af de bedste tjeneren jeg nogen sinde har mødt. Tak for denne gang vi kommer helt sikkert igen :)
Tør og sej
Min mor og jeg bestilte en Ribeye hver med pommesfrites.
Fritterne var rigtig gode, men kødet var sejt og tørt. Absolut IKKE 269 kr. værd. Så vidt jeg ved, skal en Rib eye netop være saftig og mør. Der kommer jeg ikke igen😌
Dårlig betjening rå kartofler
Dårlig betjening rå kartofler, kold persille sovs flæsk tørt
Maden levede ik op til forventningerne
Maden levede ik op til forventningerne. Rib-eye. Kødet var hårdt, tilbehøret branket . Tjeneren havde tabt pomfrits på vejen, måtte vente noget tid på andre. Den kvindelig tjener gjorde sit til at det skulle være en go oplevelse. Dårlig akustik.
Fin oplevelse - kommer gerne igen
Vi havde en ganske fin oplevelse.
Vi fik Rejer, Chili con Carne og en Burger. Alt smagte fint og det var store portioner.
Meget venlig betjening.
Eneste minus - lidt for høj (ikke så god) musik samtidig med en dårlig akustik. Man blev træt i hovedet.
⭐️⭐️⭐️ | God mad, men service og plads kunne være bedre
Floras Cafe har lækre juice og en skøn brunch, som vi nød rigtig meget. Desværre trak oplevelsen ned, at tjeneren ikke var særlig serviceminded, og at bordet var ret småt, hvilket gjorde det lidt ubehageligt at sidde og spise.
Alt i alt en middel oplevelse – maden var klart højdepunktet, men servicen og komforten kunne forbedres.
vildt dårlig service
En fantastisk oplevelse på Café Floras
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Café Floras for nylig, og sjældent har jeg oplevet et sted med så hyggelig en atmosfære. Min kaffe latte var fremragende, og min kone nød en lækker, varm chokolade.
Den herre kaldet Mostafar, der betjente os nøj en dårlig service, han bør se indad, og øve sig super meget, for hans service var elendig og havde mere travlt med sin telefon end kunder.
vores vare blev sat hårdt på bordet uden sjæl uden liv, uden service. han kører butikken i sænk.
Der er koldt på floras café
Gik ind på floras café, for at få lidt hurtig og let mad. Tjeneren stod i baren og havde mere travlt med at snakke med en bekendt, end med gæsterne, der var utroligt koldt i caféen og maden var i bedste fald middelmådig.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.