HOLD KÆFT JEG ER GAL 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 Hvis nogen påtænker at skulle købe fliser hos FliseBent i Herlev - Hold jer langt væk fra dem. Vores entreprenør bestiller fliser igennem deres no... Mehr ansehen
Levering af fliser var over en måned forsinket uden nogen form for orientering undervejs. Lovet at leveringen maks ville tage 1-2 uger. Måtte selv kontakte Bents fliser mange gange undervejs for at h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hos Flise Bent fandt vi netop hvad vi søgte til vores nye badeværelse. Med rigtig god vejledning og professionel indsigt førte ekspedienten os frem til præcis den type klinker, der passede til huse... Mehr ansehen
Flise Bent hjalp os med at skabe drømme badeværelset. Vi besøgte deres store inspirerende showroom/butik, der er smagfuldt indrettet og viser ALT man kunne ønske sig indenfor fliser! Vi blev budt velk... Mehr ansehen
Herlev Hovedgade 203, 2730, Herlev, Dänemark
- www.flisebent.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
God rådgivning og god udførelse af …
God rådgivning og god udførelse af arbejdet med at opsætte fliserne
Stor faglig
Stor faglig, stor venlighed - en positiv oplevelse med god service og levering til tiden
Hilsen
Lars
Professionel betjening
Professionel betjening - leverance som lovet
Alt forløb ok ..
Alt forløb ok ... der var lidt leveringstid på fliserne derfor kun 4 *
God service med korrekt og rettidig …
God service med korrekt og rettidig levering.
Imødekommende og kompetent
Stort udvalg. Kompetent rådgivning. Imødkommende atmosfære.
Hurtig levering & god kvalitet
Hurtig levering & god kvalitet
👍👍👍👍👍
Levering af forkert farve af fuge + …
Levering af forkert farve af fuge + forkert vurdering af lim. Vi havde 2 poser dyr lim i overskud og da firmaet ligger langt væk, afleveres det ikke tilbage.

Antwort von Flisebent
Jeg fik udleveret brugte fliser.
Jeg fik udleveret brugte fliser og måtte vente i over 8 uger på mine kantfliser, havde ellers fået oplyst at leveringstiden var 10 dage.

Antwort von Flisebent
De havde lovet at vores fliser kom hjem …
De havde lovet at vores fliser kom hjem en bestemt dag, fordi vores håndværkere skulle i gang, men da jeg ringede for at få afhentnings tidspunkt (dagen efter), viste det sig at fliserne var mere end to uger forsinket. Det synes man åbenbart ikke vi skulle vide. Så vi fik pludselig travlt med at finde et nyt firma som kunne levere til dagen efter. Alt i alt en virkelig dårlig service.
I skriver at jeg fik svar dagen efter, det er løgn. Jeg fik først af vide, da jeg ringede til Jer dagen rør afhentning at de var i rest ordre. Det havde været god service hvis I havde ringet så snart i viste at de var udsolgt, men det gjorde I ikke!

Antwort von Flisebent
Hurtig betjening og hjælp.
Hurtig betjening og hjælp.
God service.
God service og leveringstider overholdt
Rimelig kedelig forskelsbehandling
Kedelig service. Kom ind da jeg gerne ville have 2 fliseprøver á 30X30cm. Spørger da om hjælp, hvorefter medarbejderen fortæller at: “Han da ihvertfald ikke kan bruge flere timer på at finde en prøve til mig”. Og at:”Jeg bare selv kan tage en”.
Selvom dette ikke er muligt i den ellers flotte butik.
Ret uprofessionel service, og lidt mærkelig strategi. Forhåbentlig kan denne anmeldelse gøre virksomheden opmærksomme på dette.
Og jeg havde iøvrigt ikke givet udtryk for at jeg ikke ville betale for prøverne, tværtimod.
Trist at man skal fravælges, bare fordi man ikke skal købe et helt gulv :-)

Skuffet!
Jeg er utrolig skuffet over, at Flise Bent ikke tager fliser retur efter 1 mdr. Vi er brændt inde med alt for mange helt almindelige matte hvide fliser, der alt andet lige er en standardvare. Jeg kunne sagtens forstå det, hvis det var en bestillingsvare.
Når man laver badeværelse er man afhængig af håndværkere og tiden bliver hurtigt overskredet. Jeg fortryder, at jeg ikke købte fliser hos Silvan, der har en langt bedre tilbageleveringstid.
2. Efter svar.
Tak for svar. Overdrivelse fremmer vist forståelsen. Hvis I har kigget vores 'sag", vil I vide, at min forespørgsel var d. 8.6. Altså knap 4 mdr efter køb.
Det jeg opponerer over, er, at større ombygninger ofte tager meget længere tid end 1 måned. Og 1 måneds tilbageleveringstid på standardvarer er for lidt. Jeg ville i hvert fald gerne have været gjort opmærksom på det mundligt.

God kontakt til kunden
Efter flisernes hjemkomst fra Italien kunne de blive stående til levering fra dag til dag. Og når jeg ringede blev jeg med det samme genkendt som kunde.
Det eneste, der afholder mig fra at give den 5. stjerne, er, at fliserne ikke blev bragt op til 3. sal, men leveret "til kantsten".
Pålidelig og hjælpsom service
Som uerfaren på fliseområdet modtog jeg en god betjening, hvor jeg fik vejledning og mine ønsker blev opfyldt. Samtidig er det rart at gå rundt i butikken og kunne blive inspireret.
super professionel betjening
Super butik
Fantastisk god butik, stort udvalg og super rådgivning. Mangler man fliser og inspiration så det stedet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.