Dålig hantering av vår reklamation
Dålig hantering av vår reklamation. Färgen på fläkten släppte.
Aldrig mer Fjärås-kupan
😡😡😡
Letar du efter en tillverkare av snygga kolfilter- och köksfläktar? Hos oss på Fjäråskupan hittar du lösningarna! Besök vår hemsida för att se våra produkter.
Flygfältsgatan 26, 423 37, Torslanda, Schweden
Dålig hantering av vår reklamation. Färgen på fläkten släppte.
Aldrig mer Fjärås-kupan
😡😡😡
Fjäråskupans service har varit mycket bra! Jag fick först hem fel mått på köksfläkten, detta ordnades mot en ny. Dock omständigt att behöva åka fram och tillbaka för att göra bytet. Vi har centralventilation och när fläkten väl var på plats lät den jättehögt. Fjäråskupan specialdesignade då ett spjäll som åtgärdade problemet. Jag är jättenöjd med den servicen.
Snabbt och trevlig bemötande!
Tycker att vår fjäråskupa har börjat "vissla" lite. försöker kontakta support och döm om min förvåning när 1, telefon numret finns tydligt på hemsida. 2, man svarar på 2 signaler. Fick resonera med Jonas som vägledde mig på ett suveränt sätt trots att mina frågor förmodligen framstod som idiotiska. Bra jobbat!
Brukar normalt sätt bara skriva omdömen när jag blir riktigt sur. I det här fallet är det dock tvärtom, har sällan upplevt ett bättre och trevligare bemötande från kundtjänst.
Lösningsorienterad, försöker fixa problemet till minimal kostnad för mig som kund och framförallt trevliga hela tiden.
Genomtänkta produkter är vad Fjäråskupan erbjuder. Vi har haft vår köksfläkt i 4 år och en LED-lampa slutade fungera, fick en ny LED-lampa och trodde att jag behövde skruva ner halva köksfläkten för att komma åt, visade sig att man bara behövde ploppa ut lampan i hålet och där satt 2 snabbkontakter vilket gjorde arbetet snabbt och enkelt. Ploppade i lampan och allt fungerade, mindre än en minut tog bytet!
Sämsta och dyraste fläkt vi har haft. Lampor och lamphållare har gått sönder. Nya lamphållare går inte att få tag i. Nu har knapparna till fläkten slutat fungera.
För exakt 4 år sedan köpte jag en köksfläkt Diskret 79 cm från Fjäråskupan. Företaget meddelar att "Vår garanti håller i 2-3 år". Detta var ju väldigt fiffigt eftersom fläktens fällbara glasskiva har ett konstruktionsfel som innebär att infästningen går sönder p.g.a. metallutmattning och konstruerad brottsanvisning efter 4 år. Det betyder att man troligen åker på en kostnad på SEK 438 +frakt +besvär att byta ut den vart fjärde år. Den nya skivan som jag tvingades köpa har kvar samma konstruktionsfel så jag åker väl på det här om fyra år igen.
Det var ren tur att den dyra spishällen från Siemens inte gick sönder. Jag lyckades hålla i glasskivan innan den skulle falla ner med hörnet mot den infällda spishällen och orsaka förödande skada.