Fixmac Servicecenter ApS Bewertungen 114

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kom til Fixmac, som jeg plejer når jeg har haft problemer med elektronik, da de altid har været gode og hurtige. Min bagskærm på min iPhone var smadret og den blev fikset samme dag som jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft 2, helt igennem, super service oplevelser I Fixmac Svendborg. 1 min søns Iphone, 1 mdr senere hans Mac pc. Det var en tilfreds eller pengene igen oplevelse. Absolut ikke sidste gang j... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1. Besked på Iphone pga af manglende opdatering :( : " Iphone er slået fra opret forbindelse til Itunes ". 2. Itunes kunne ikke hjælpe. TOG TIL FIXMAC 3. Fixmac opdaterede Iphone via kode og... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik renset ladeport/dock da den var helt tilstoppet med lommefnuller. Fik et tilbud fra anden butik i Svendborg, de sagde 2 pinde i porten var bukket og skulle fixes, 250 kr og 20 minutter vil... Mehr ansehen

1. Elektroreparaturgeschäft
  2. Telefonreparaturdienst
  3. Technischer Kundendienst
  4. Anrufbeantwortungsdienst

Vom Unternehmen geschrieben

Fixmac Servicecenter er specialister i reparation af iPhone, iPad, Mac og iMac. Når du overlader din Apple-enhed til reparation hos FixMac, overtager vi Apple-garantien og/eller reklamationsretten. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du bibeholder garantien og reklamationsretten på dit produkt - FixMac dækker dig fuldt ud.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super god service

Personer som Kasper der har butikken findes der desværre ikke mange af mere. Han yder altid den bedste service du kan forestille dig, og du er som kunde ALTID i centrum.
Han lover aldrig mere end han kan holde, så derfor bliver du altid positivt overrasket.
Jeg kan kun anbefale denne butik på det varmeste :-)
Tak for endnu en god behandling.

1. September 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Service ud over det sædvanlige

Service langt bedre, end man kan forvente. Jeg skriver yderst sjældent anmeldelser, men her er det på sin plads. Kasper fra Fixmac har været meget informativ, serviceminded og har holdt alle aftaler og mere til i forbindelse med en lidt kompliceret sag med en MacBook.

29. August 2021

En behagelig service.

Jeg har en iphone der var skadet i mikrofon, der blev den hurtig lavet ved Kasper i Svendborg på kort tid og virkede skarpt til en god pris, der blev anbefalet mig først at bruge min garantiservice fortalte han, men Telia ville ikke dække det. Senere hen skulle min søn have et nyt panserglas og han fik det ordnet hurtigt samt renset telefon gratis, da den drillede med at oplade.... kan klart anbefale den butik og vi kommer gerne igen.

17. April 2021

Vandskade

Tabte min IPhone X i Svendborgsund og var inde med den hos Humac i Odense, de sagde den aldrig ville kunne komme til at virke igen, men så tog jeg den med ned til Kasper fra fixmac som fik den til at virke igen!
Og her 2 måneder efter fungere den stadig som den var helt ny!

Mvh Rasmus Birch

3. April 2021

Svendborgs bedste service

Der er ikke noget at sige til at Fixmac i Svendborg hele tiden får en super god anmeldelse, det er helt fortjent. Kasper er indbegrebet af god service smilende venlig og høflig, og det vigtigste af alt , han kan sit håndværk jeg kan til hver en tid anbefale folk der har problemer med deres telefon eller deres computer og benytte hans gode service. Hilsen Lasse

5. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suveræn service og hjælpsomhed!!

Suveræn service! Fra min første henvendelse med et i-phone problem og til et køb for nylig af en nyere brugt Mac Book Pro samt en et år gammel i-Pad har jeg oplevet en utrolig hjælpsomhed og ægte interesse i at min kundeoplevelse kunne blive i top.
Har sjældent oplevet at give så sikre 5 ud af 5 stjerner

14. November 2020

Fin oplevelse

Jeg har anvendt Fixmac i Svendborg ved flere lejligheder, til reparation af div. apple-produkter.

Jeg har altid fået en hurtigt og professionel betjening.

Jeg kan på det varmeste anbefale Fixmac i Svendborg

23. Oktober 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min gamle iphone 5 var røget i vandet…

Min gamle iphone 5 var røget i vandet og fik af vide af anden populær reparatør i svendborg at der var ikke mere at gøre. Bundkort og alt var gået og jeg kunne ikke låse den op på icloud og har måske ikke fået sikkerhedskopiret så mine 5000 fotos var væk :(
Har ikke sindsyg meget styr på icloud men kunne blot se telefon på hjemmside uden at kunne trykke på ikonet. øv

Tænkte at der var desværre ikke mere at gøre. Det var jo min egen skyld og mig der ikke har styr på alt det tekniske mht icloud, kopier osv

Ville give det et sidste skud og henvendte mig til Kasper i FixMac Svendborg hvor han nævnte at jeg kunne tage telefonen med og måske kunne han gøre noget ved at tænde en anden iphone 5 og noget med et program. Krydsede mine fingre da der lå fotos fra vores drengs første år.

Troede det var løgn da Kasper ringede og sagde at alle 5000 fotos kunne ligges over på en usb pen :)
Så glad og hvilken service. :) Simpelten så rar og styr på tingene. Tak Kasper

14. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig service, ærlighed og reparation

Fixmac har repareret min Macbook Air således den nu fungerer upåklageligt igen. Hos denne virksomhed er der god og hurtig service og til fin pris. Og rigtig god information og kommunikation. De tilbyder endda at tjekke computeren gratis og derpå give prisforslag, hvis man vil have den repareret. Fedt. Jeg kan varmt anbefale Fixmac.

8. Juli 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr