Spild af tid, penge og menneskeligt liv. Som mange andre skulle jeg betale for at kontakte en udlejer, og der gik dagligdag i den- jeg fik derfor ikke annulleret inden den ÉNE prøvedag... Mehr ansehen
I don't like the 2 days option that you can only leave or renew automatically. I suggest creating a "virtual card" on your bank account, just to avoid bad surprises. In addition, they continue to send... Mehr ansehen
Vi oprettede os i November, da vi havde fundet en mulig lejlighed på Amagerbrogade. Vi fik mange henvendelser og det var en rigtig positiv oplevelse gennem hele forløbet. Efter et par dage v... Mehr ansehen
Fremragende! Blev medlem af Findroommate for 3 uger siden, da jeg skal til at starte på studiet her efter sommerferien, og fandt hurtigt mange værelser/roomies jeg fandt interessante. Efter lidt d... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Værelse til leje og værelse søges
Brovej 20 A, 8800, Viborg, Dänemark
- www.findroommate.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Rigtig god service og en kundesupport helt i toppen
Jeg oprettede mig i sommers, som alle andre studerende tydeligvis, og havde svært ved at finde en bolig. (Dette er som sådan ikke deres problem, men nok nærmere at alle søger på samme tidspunkt).
Jeg talte med deres kundesupport, og de anbefalede mig enten at søge bredere (ud af byen) eller vente lidt.
Jeg ventede en smule, og har efterfølgende fundet et rigtig fint værelse på Nørrebro, hvor jeg har boet en måneds tid.
Som alle andre services koster det en smule. Men jeg fik et værelse, så det er helt fint for mig.
Rigtig godt site
I junglen af udlejningssteder blev findroomate.dk min redning, da jeg skulle finde et sted at bo. Godt udvalg, overskuelighed og lynhurtig respons. Klart anbefalelsesværdigt.
Jeg fandt et sted at bo.
Jeg fandt et sted at bo. Der gik omkring 3 uger fra jeg oprettede en profil til jeg fandt et værelse. Det kan dog indimellem være svært at få svar fra udlejerne, men jeg skrev også rigtigt mange beskeder.
Alt i alt en ret god boligsside, som dog godt kunne få en bedre hastighed.
good platform with small bugs. recommend
the site is good and useful.
when I subscribed, I started getting spam emails considerably more than I used to do before, so I was afraid of signing to premium account.
eventually, I did and started using it with easiness. it helps you a lot.
I would recommend it, but the guys need to improve security.
Roommate.dk er en super service
Super nemt at bruge og jeg fandt en ny roommate super hurtigt og uden problemer. Vil helt sikkert bruge deres hjemmeside igen.
Fin boligside
Egentlig en ganske fin boligside. De kæmper selvfølgelig lidt med for lidt udbud i de store byer, men det er der jo nok ikke så meget at gøre ved. Det er dog eneste ulempe. Jeg fandt et værelse realtivt hurtigt så jeg er tilfreds
God kundeservice
Opdateret:
Deres kunde service har været rigtig gode, og holdt en god tone på trods af min fustration. Vi fandt frem til en løsning, og det synes jeg er godt. Samtidig har andre boligsider været mere stride. Jeg har også fået forklaret hvordan siden fungere, og der må jeg også indrømme siden er bedre end andre sider.
Tidligere anmeldelse:
Jeg tilmeldte mig i håb om at finde en roommate, men det er en elendig side, der trækker opslag fra andre sider blandet andet, og dem der så slår ting op svarer først et par dage efter hvor de fleste hvis ikke alle værelser er optaget. På de 3 dage jeg troede var en prøve periode fik jeg en fremvisning, på trods af jeg brugte mange timer på siden og skrev ligeså snart der kom noget op.
Mange af opslagene henviser også til facebook, som intet har med den side at gøre, hvor man så skriver over facebook.
De lokker med en prøveperiode på 3 dage hvor jeg så fladt i fælden med ikke at afmelde, men jeg havde slet ikke set prisen for 30 dages abonnement. Jeg er heller ikke sikker på det er lovligt at tilbyde 3 dages premium og så opskrive en til abonnement, det står selvfølgelig i de regler der er 20 sider lange.
Nemt tilgængelig og lokkende med en 3 …
Nemt tilgængelig og lokkende med en 3 dages premium medlemskab, når nu jeg alligevel faldt over det værelse der så ideelt ud for mig. Jeg tilmeldte mig og godkendte betingelserne, men da jeg så skulle afbestille medlemskabet inden fornyelse viste det sig at 289kr allerede var blevet trukket fra min konto. Jeg undersøgte så sagen og fandt ud af at firmaet bruger en anden logik ifht. fornyelse af abonnementer, de trækker nemlig dine penge 4 timer inden dit prøve-premium udløber. Da jeg ikke har fået kontakt med nogen af de udlejere jeg har skrevet til, gør det jo oplevelsen endnu dårligere. Super irriterende og jeg har følelsen af at være blevet snydt.
[Redigeret] Derudover vil jeg tilføje at Findroommate.dk, efterfølgende, har forsøgt at afværge min anmeldelse, ved at melde mig som ugyldig bruger til Trustpilot. Heldigvis kunne jeg dokumentere mit daværende medlemskab. Så noget tyder på at Findroommate.dk udemærket er klar over at deres markedsføring er fej og kun vil holde så længe de kan holde det dårlige rygte på afstand.
Trælse forretningsmetoder :(
Fint udvalg af lejemål og fin side, men det trækker voldsomt ned at:
1. De skilter ikke med priserne
2. De kører de her 3-dages start-abbonomenter og håber på at folk glemmer at afmelde.
3. Når man så afmelder med begrundelsen at det var for dyrt i spørgeskemaet, så får man et tilbud om 5dage for 50kr, et tilbud man ellers ikke før bliver udsat for. Det er sku for flabet. :(
(Jeg ændre ikke et komma ved denne anmeldelse, og står fuldstændig ved den. Det ville klæde Findroomate.dk hvis de kommenterede på denne anmeldelse og fortalte mig og andre hvad der er forkert i den, istedet for at melde den til trustpilot, så den bliver taget offline)
Findroomate provides many good options
Findroomate is a good site to search for a room to rent. Updates are very often so you can easily have many choices.
Can not stop it
I had a room for rent. And it was ok.
But now that I have taken out the room it still appears on their website.. Not ok. Not for me, and not for people who pay to see rooms for rent.
Egentligt ret godt
Synes udbuddet af værelser er ret fint, der er (selvfølgelig) ikke nok til alle der søger bolig. Men sådan tror jeg det er på alle sider.
Prisen kunne godt være lidt lavere, men nu fandt jeg et sted at bo, så synes jeg faktisk at prisen er fair nok.
De ku godt få flere billeder på nogle af værelserne
Fewer than expected lettings on offer in Copenhagen
Imagine you run a website in a marketplace with many more renters than landlords and you want to attact renters to pay for services. And that there is no watchdog to verify whether the listings you place are real or false. What would you do? The best game theoretic response is to brand the website and create a lot of false ads to attact renters. The problem with doing this is that it requires a lot of creativity. If you become lazy ads start to look the same.
I do not have the proof to say that Findroommate.dk does this, so I will not accuse them of doing it. But I will tell you about my experience and you can make your own mind up...
1) Are there many more renters than landlords? Yes. Evidence: A digital conversation I had with the support team states "landlords receive extremely many messages", even as much as 100s.
2) Do ads look the same? Yes. Evidence: Two ads by different people used the same images, which had even been used before (vaerelser/160244 and vaerelser/157631). Two ads used the same profile image with two different landlord names. I reported this to the support team.
3) Are the people being messaged real? No, probably. Possible evidence: I sent out many messages of which a negligible proportion received responses. Even messages where I offered 20% more rent were still ignored or I was told the place had already been rented.
So if this is my experience why not 1 star? Well for genuine landlords looking for serious renters, this website will pair them up, but the general feeling I had is that I rather wasted my time trying to find a needle in haystack before ultimately looking elsewhere.
Umiddelbart fin service - Ærgerlige forretningsmetoder
Jeg oprettede et abonnement til 3 eller 4 dage, og huskede at sætte en reminder om at afmelde det igen inden der var gået 4 dage, da jeg ved at disse boligsider automatisk fornyer abonnementet.
Jeg afmeldte det, men fik alligevel en mail om at jeg nu var blevet premium medlem til 200 kroner. Jeg skrev til kundeservice, og fik efter et par dage svar om at mit abonnement stod i en anden mailadresse, jeg ikke var klar over.
De refunderede alligevel mine penge, og jeg er nu afmeldt.
Jeg må indrømme at jeg hader disse automatiske fornyelser, da jeg føler at det grænser til svindel, da langt de fleste ikke lader til at være klar over at man skal afmelde sit prøvemedlemsskab inden den automatisk fornyer.
Jeg er dog glad for at mine penge blev refunderet.
Stort udvalg, og deres online support er super god!
God og overskueligt, dog med mindre forbedringsmuligheder
Generelt en god platform for at finde en bolig, især i København-området.
Pro:
- Jeg kan sortere let og overskueligt
- Jeg har alle relevante informationer omkring en bolig i ét sted
- Jeg for opdateringer om nye og/eller spændende boliger
- Gode og pålidelige lejere/publikum
Contra:
- Der eksisterer visse programmeringsfejl; nogen gange bliver der vist fejl på landing-page eller enkle undersider, hvilket medfører, at hjemmesidens funktion delvis er nedsat.
- Ikke omfattende portale. Der mangler en del objekter på platformen, som man ellers kan finde i København -- som er en let ulempe.
Alt i alt: Et god og overskuelig portal for at søge og leje en bolig.
okay, but could be a lot better
It's a legit company, but only an "okay" user experience.
PRO:
- I did actually find a new room through findroommate.dk
- Nice map feature for finding housing in preferred spot.
CONS:
- In the entire 2 months I used the system, I did not correctly display my gender, the system does not save/show it correctly. Contacted support and they were aware of the problem, but 2 months later problem persists.
- Maybe related to the previous point, one gets a lot of new roommatches, which are then only available for girls... Reversed gender discrimination is one thing, being constantly reminded about it is even worse.
- The system, for shared housing, refers to third parties, which is fair enough as long as those references get removed if no longer available. Before writing this review I followed up on some properties and they were still listed on the site for over a month after no longer being available. findrroommate.dk seems to intentionally not cleaning up old properties to make it look like it has more to offer than it has.
- The number of semi-automatic messages circulating in the system is astonishing.
- kind of expensive, I expect the above points to be corrected for the money I paid
Super site
Vi fandt en lejer lynhurtigt og da vi afmeldte var der ingen problemer med ekstra betalinger, som nogle sites benytter sig af.
Alt for langsom, uopfindsomt og træls
Jeg havde en god mavefornemmelse da jeg meldte mig på siden, med et tilsyneladende stort udvalg af boliger og mange nye der kommer løbende.
Det er træls. Mest af 3 grunde.
1. Jeg fandt desværre ud af at kort efter at jeg meldte mig ind, at mange "nye" var gamle der bare smiddes op på siden igen. Men jeg kan ikke se om det er siden eller brugernes skyld.
2. Siden gemmer ikke mine beskeder til udlejere. Jeg kan altså ikke lige se hvem jeg har kontaktet i første omgang, og må skrive det ned manuelt.
3. Jeg oplever ofte at en side tager flere minutter at indlæse.
Siden er alt for langsom
Jeg oplever at jeg bliver logget af hele tiden. Det er ret træls, men efter at have kontaktet support fik jeg at vide at siden opdateres, og at det kun var midlertidigt. Ganske rigtigt skrev support kort efter at alt skulle være okay nu. Jeg oplever det tager længere tid før at jeg går død, men siden er i stedet begyndt at tage alt for lang tid om at sende en besked. Lige nu har jeg beskeder der har ventet en halv time. Jeg har prøvet med og uden held at logge ind og ud flere gange og sende beskederne igen lykkedes, men det er noget der vil tage lang tid at holde styr på.
Det er uopfindsomt.
Siden byder på meget lidt mulighed for at lave en ordenlig tekst. Ingen værktøjer til redigering, og på ens egen side kan man ikke lave linjeskift, hvilket resulterer i en tekstbombe uden ordenlig formatering til lejere der vil vide mere om dig...
Det gode.
Ud over det har siden et flot design, der er responsive og ret lækkert. Overskueligheden er også ganske god.
Jeg kontaktede supporten hvor jeg oplevede problemer med siden, og fik hurtigt et brugbart svar.
Alt i alt må jeg konkludere at siden på overfladen er okay, men hvis du graver lidt i det, især efter man har betalt for medlemskab, er det en træls oplevelse og jeg på ingen måde vil anbefale siden til nogen som regner med at få resultater :(

Antwort von Findroommate.dk
Nem og god side og fandt et værelse
Jeg har længe ledt efter bolig på andre boligsider men der er aldrig nogle der svarer tilbage. Jeg synes det er rigtig smart at man kan betale kun 30kr. til at starte med også vælge om man vil forsætte eller ej. Og de gør opmærksom på når man køber medlemskab at det bliver fornyet til kun 10kr. om dagen i 14 dage
De er rigtig søde på chatten og hjælper med det samme hvis man er i tvivl om noget eller feks om hvordan man finder et værelse hurtigst. Jeg har fundet et værelse på findroommate.dk fordi det er så nemt at finde rundt derinde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.